Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Rolleleg

1970
Anbefalet Alder (Legetøj)

Rolleleg

Her på siden finder du alt vores legetøj velegnet til rolleleg - uanset om din dreng eller pige skal lege læge, sygeplejerske, tømrer, kok, tjener mv. Lad jer inspirere til at finde flot legetøj til barnets rollelege. Børn elsker at lege rollelege og imitere/efterligne forældre og andre voksne.

Det er både udviklende og lærerigt for store såvel som små børn. Det bliver især ekstra spændende og sjovt, når vi som voksne hopper med på legen. 

Kig dig omkring i vores udvalg og bliv inspireret eller brug de forskellige filtre øverst på siden, til hurtigt og nemt at finde lige præcis det, som du leder efter.

Legetøj til rollelege

Hos Kids-world finder du et væld af legetøj, som er baseret på og velegnet til rollelege. Hvadenten dit barn drømmer om at blive den næste store cupcake-bager, tømrer, sygeplejerske, købmand, kok eller grillmester er der rig mulighed for at finde præcis det legetøj, der kan gøre drømmen til legende virkelighed. 

Ofte vil børnene også bare gerne gøre ligesom mor eller far, og de vil således synes det er sejt at have sit eget strygebræt, sin egen støvsuger, græstrimmer, ja sågar sit helt eget køkken. Det bedste af det hele er, at vi har præcis det legetøj, der skal til for at barnet kan kopiere de vigtigste voksne, som er i dets liv. Nemlig forældrene.

Lad barnet hjælpe til med at gøre rent, stryge tøj, vaske tøj osv. Det er med til at give barnet følelsen af at være en del af fællesskabet i familien og selvfølgelig også med til at give barnet selvtillid til at det sagtens kan finde ud af tingene selv også. Hvem ved, måske vil dit barn helt frivilligt hjælpe til med madlavningen eller rengøringen derhjemme efter at have leget sjove lege med deres eget legetøj. 

Udviklende og motiverende rolleleg

Rollelege er et vigtigt led i udviklingen hos det lille barn, da det er et led i at bevidstgøre børnene i det liv og den verden, der omgiver dem. Det at lege rollelege er med til at forme det lille barn samt med til at gøre ham eller hende bevidst om, hvordan tingene hænger sammen. 

I dag er kønsrollerne i en rivende udvikling - der er ikke meget 'plejer' over den måde vi betragter de forskellige jobs på. Heldigvis! Både drenge og piger drømmer om at blive tømrer, sygeplejerske, læge, kok, gartner eller noget helt sjette. 

Her i kategorien finder du legekøkkener, så du kan være helt sikker på, at blive inviteret til den lækreste gourmetmiddag, som din datter eller søn har tilberedt til dig. Naturligvis anvises du et veldækket bord med flot service. Intet er overladt til tilfældighederne.

Om sommeren er der ikke meget, der slår en lækker og hyggelig skovtur eller picnic i haven - dit barn vil elske at dække op med sit fine picnicsæt på et tæppe i haven. Er det for koldt, kan der jo dækkes op hjemme i stuen.

Kvalitet og robusthed

Legetøj til børn kræver noget ganske særligt. Det kan ikke nytte noget, at det ikke kan holde til at blive leget med - også voldsomt indimellem. Legetøj skal være af god kvalitet og være robust, så det kan holde til lidt af hvert. Samtidig skal det legetøj, der anvendes til rollelege, også ligne de rigtige ting. 

Derfor kan du her på siden fx finde legetøj, som ligner eller er magen til de ting og apparater, som vi forældre bruger, når vi er i køkkenet, i værkstedet, i vaskerummet og/eller i haven. Find bl.a. en støvsuger, vaskemaskine, græstrimmer, et legekøkken eller en kuglegrill. 

Mange forskellige redskabet til sjov rolleleg

Andet legetøj som du kan finde her på siden er fx et stort udvalg af redskaber til køkkenet; bagesæt, kaffemaskine, mikroovn, forklæder, grydelapper, røremaskine, toaster, vaffeljern m.m. 

Derudover fører vi også et stort udvalg af madvarer som frugt og grøntsager, kød, æg og brød. Disse fås i både plastik, træ og stof, hvoraf flere har velcro påsat, så man kan skære spegepølsen, brødet eller frugten i skiver. 

Til værkstedet har vi et fint udvalg af værktøjsbælter/værktøjsbænk/værktøjskasser/gåvogn med værktøjsbord fyldt med legetøjsværktøj i god kvalitet, fx hammer, skruetrækker, knibtang, svensknøgle, olie, boremaskine og andre redskaber og værktøj samt skruer, søm og bolte. 

Desuden kan du i denne kategori også finde beskyttelseshjelm, høreværn, beskyttelsesbriller, handsker og rundsav.

Vi har udendørs redskaber til rolleleg

Skal barnet hjælpe til i haven, har vi den fineste græstrimmer og motorsav. Eller hvad med en hyggelig grillaften på terrassen? Hos Kids-world finder du også de velkendte kuglegriller med forskelligt tilbehør. 

På ferien standser man ofte ved de fine isboder og kageboder med kaffe og te og sætter sig ned for at nyde en kold is eller en dejlig kop kaffe med kage. Hvorfor ikke lade barnet have sin egen lille isbod eller kagebod, som han eller hun kan sælge lækkerier fra? 

Købmandsleg er også sjovt og lærerigt. Vi har både indkøbsvogn, indkøbsnet, frugtkasser, grøntsager, frugt, kød, pålægsvarer og meget mere. 

Legetøj til rollelege i skønne farver

Nogle børn kan bedst lide legetoej til rollelege i realistiske farver og designs, mens andre er mere til det vilde og fantasifulde. Her på siden har vi heldigvis lidt af begge dele, så der er masser at vælge imellem. Du kan således nemt finde f.eks. boremaskiner, legekøkkener, værktøjskasser, værktøj og testel i både realistiske og fantasifulde farver. På den måde er der legetoej til enhver leg og forhåbentlig også til ethvert barn.

Normalt har vi legetoej til rollelege på lager i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød, sort og turkis. Hvis du leder efter legetoej i en bestemt farve til din lille dreng eller pige, så husk at du altid kan benytte filteret øverst på siden. 

Find den perfekte gave

Hvis du er på jagt efter den perfekte gave til et barn du kender, så kan det være, at du skulle overveje legetøj til rollelege. Uanset om det drejer sig om en julegave, en fødselsdagsgave, en adventsgave eller måske bare en lille ekstra hverdagsgave, så har vi masser at vælge imellem. 

Du kan både finde store og dyre gaver, såsom vores legekøkkener, værktøjsbænke eller isboder, men du kan også finde små enkle gaver såsom legemad og andet tilbehør til legekøkkenet, legeværktøj og legepenge. Legetøj til rollelege er rigtig gode gaver, fordi de opfordrer barnet til at bruge sin fantasi og giver det mulighed for at efterabe sine forældre og andre vigtige voksne i sit liv.  

Gør fantasi til virkelighed med flot legetøj

Børn er kendt for at have en stor og rummelig fantasi, så hvorfor ikke slippe den løs med noget fedt legetøj til rollelege. Med legetoej her fra Kids-World kan dit barn lege, at det er læge, sygeplejerske, kok, tjener, bagermester, konditor, husmor eller -far, snedker, tømrer, håndværker, barista, rengøringsdame, købmand, frisør, stylist eller noget helt andet. Faktisk er det kun dit barns fantasi, som sætter grænser, og vi er sikre på, at de nok skal komme op med masser af sjove påfund.

Legetøj fra en masse kendte mærker

Her på siden kan du finde legetøj til rollelege fra over 30 forskellige danske og udenlandske mærker. Det betyder, at du altid har mange forskellige typer, stilarter, farver og prisklasser at vælge imellem, når du skal købe legetøj til rollelege til din dreng eller pige.  

Vi går nemlig op i, at der er noget for enhver smag. Du kan finde legetøj til rollelege fra kendte og elskede mærker såsom Bloomingville, Brio, Cam Cam, Dantoy, Haba, Liewood og Sebra.

Derudover kan du også finde legetøj fra mærker, der også laver voksen versioner såsom Bosch mini, Braun, John Deere, Miele og Weber mini. På den måde kan dit barn have en version, som næsten ligner den, som mor og far selv har. Det bliver helt sikkert et hit!

Populære brands

Britains Ciao Srl. Wild Republic
Hape Lilliputiens MaMaMeMo
Vilac Den Goda Fen Souza

Legetøj til de mindste

Hvis du er på udkig efter legetoej til de mindste, så finder du også et pænt udvalg her på siden. Vi har f.eks. gåvogne udformet som en værktøjsbænk og legemad. Husk dog altid at kigge på produktbeskrivelsen, hvis du er tvivl om, hvorvidt dit barn er for lille til at lege med noget bestemt legetøj.

Legetøj med mange små dele anbefales typisk ikke til de mindste børn, da de nemt kan komme til at sluge noget og få det galt i halsen. 

Legetøj som er Svanemærket og FSC-mærket

Nogle gange kan det være svært at finde rundt i, hvordan de forskellige slags legetøj er fremstillet. Hvis det er noget, som ligger dig på sinde, så kan du kigge efter de forskellige mærker og certificeringer. 

Her på siden finder du bl.a. legetøj fra Dantoy, som er Svanemærket. Svanemærket er det nordiske miljømærke, som sikrer, at der er taget hensyn til miljø og natur i produktionen.

Derudover kan du også finde legetøj i træ, som har FSC-mærket. Når et produkt har FSC-mærket betyder det bl.a., at der i produktionen af træet er taget hensyn til arbejdstagerens rettigheder, oprindelige folks rettigheder og miljøet, uanset hvor træet kommer fra

Gratis fragt i Danmark

Husk, at du får gratis fragt på dit barns legetøj, hvis pakken skal leveres til en adresse i Danmark. 

Tilføjet kurv