50% - Hummel, Creamie, Wheat Disney m.fl. i Outlet-kategorien! - nye styles tilføjet

Sebra legekøkken & legemøbel

(7) Skjul filter  
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Sebra Legekøkken - Hvid Sebra Legekøkken - Hvid  1.395,95 DKK 

Sebra Dukkemøbler - Køkken - Blå/Koksgrå/Natur Sebra Dukkemøbler - Køkken - Blå/Koksgrå/Natur  199,95 DKK 

Sebra Værktøjsbænk - Gråbrun/Mint Sebra Værktøjsbænk - Gråbrun/Mint  1.599,95 DKK 

Sebra Trælegetøj - Værktøjssæt Sebra Trælegetøj - Værktøjssæt  199,95 DKK 

Sebra Legekøkken - Gråbrun Sebra Legekøkken - Gråbrun  1.395,95 DKK 

Sebra Legekøkken - Vintage Rose Sebra Legekøkken - Vintage Rose  1.395,95 DKK 

Sebra Værktøjssæt - 6 dele - Grøn/Grå Sebra Værktøjssæt - 6 dele - Grøn/Grå  199,95 DKK 


Sebra legekøkken

Med et legekøkken fra Sebra er rammen sat for mange timers sjov leg, hvor børnene frit kan bruge deres fantasi til, at lave mad, bygge mad, servere mad og meget mere. Både drenge og piger kan få mange gode stunder med legekøkkenet fra Sebra, og vi er sikre på, at det nok skal blive et stort hit derhjemme.

Sebra legekøkkenet vil blive ved med at være populært

Noget af det, som børn finder sjovt ved et legekøkken fra bl.a. Sebra er, at de kan få lov at imitere deres forældre. Dette er kunne kun ifm. madlavningen, nej det er ikke meget anderledes, når det kommer til støvsugningen, at tage opvasken, at hamre søm, skrue skruer i og tage dem ud igen.

Det har været sådan, så længe vi selv kan huske, og vi tror på, at det fortsat vil være sådan i mange år frem. Derfor er et legekøkken fra Sebra bare et godt køb, og er der flere børn eller flere børn på vej, er legekøkkenet lavet af sådan et materiale, at det sagtens kan holde til at blive brugt flere gange.

Legekøkkener kommer i flere forskellige størrelser, varianter og farver - så kig dig endelig omkring i vores kategorier med legekøkkener fra bl.a. Sebra. Ønsker du dig et bestemt legekøkken, og er det ikke til at finde her hos os, skal du endelig tage fat i vores kundeservice. Så vil vi se på mulighederne for, at finde lige præcis det legekøkken, du ønsker dig - uanset om det er fra Sebra, et andet mærke vi har eller et mærke som vi endnu ikke har fået i vores sortiment af legekøkkener.

Legekøkkener fylder lidt mere end andet legetøj

Har du derfor mod på, at lade din dreng eller pige lave mad til dig, så er et legekøkken lige noget for dig. Det skal siges, at legekøkkener som regel fylder lidt mere end legetøj i mindre størrelser - så sørge for at læse informationerne om legekøkkenet fra Sebra godt og grundigt, så du sikrer dig selv, at den rent faktisk kan være i legerummet, stuen eller måske køkkenet.

Tilføjet kurv