Marmar udsalg - Spar 40% lige nu Se det hele her
0 VARE(R) 0,00DKK

Misioo boldbassiner og bolde


Misioo boldbassinerne er et stort hit blandt børn – både store som små. Fyld bassinerne op med de medfølgende bolde, og lad børnene tumle rundt i et hav af bolde. Det stimulerer både motorikken og sanserne, og så er det bare rigtig sjovt for både drenge og piger i alle aldre. Bassinerne er lavet af skum og betrukket med bomuld, så det er blødt af fleksibelt, samtidig med at det holder formen. Fyld bassinet op med de medfølgende bolde, og lad legen begynde!

Misioo

(8) Skjul filter  
Pris
Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Mint Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Mint  999,95DKK 

Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Navy Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Navy  999,95DKK 

Misioo Bolde - 50 stk - Sort Misioo Bolde - 50 stk - Sort  99,95DKK 

Misioo Bolde - 50 stk - Grå Misioo Bolde - 50 stk - Grå  99,95DKK Sjovt, dekorativt og praktisk

Misioo boldbassinerne er dansk design, der flot og stilfuldt og har skabt et stykke legetøj, der appellerer til sanserne hos alle børn. Med deres enkle og stilrene design falder de godt ind hjemmets rum, og samtidig er de et populært stykke legetøj, som både store og små børn kan få glæde af. Misioo boldbassinerne indbyder til masser af sjov og leg, når de fyldes op med de medfølgende Misioo bolde. Stil Misioo boldbassinet i stuen, på legeværelset eller i børneværelset og lad børnene boltre sig i den sjove pool med bolde.

Til alle bassinerne medfølger der både grå og hvide bolde, men du kan altid tilkøbe ekstra bolde, så du kan gøre boldbassinerne til farverige oaser af sjov for børn. Når børnene boltrer sig i bassinet bliver motorik og sanserne udfordret. Både store og små synes det er fantastisk at dykke ned i havet af bolde og lade dem massere hele kroppen. Og de voksne kan skam også være med. Bassinerne findes flere forskellige størrelser, former og farver, så der er rig mulighed for at finde et Misioo boldbassin, der passer til netop dig.

Ikke nok med at Misioo boldbassinerne er flotte at se på og sjove at leg i, så er de også super praktiske til opbevaring af f.eks. legetøj. Hvis børnene en dag ikke længere synes, at boldbassinet er sjovt at lege , kan du sagtens bruge bassinet som en dekorativ og praktisk opbevaringskurv.

Mulighederne er mange med de mange produkter fra Misioo. Og husk, at hos Kids-world.dk får du gratis fragt på alle danske ordrer, og der er altid mulighed for gratis kredit i op til 4 måneder.
Tilføjet til kurv