Spar 25% på Converse og PlanToys efterår! Skynd dig - gælder kun i dag d. 12. december!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Knast by Krutter badetøj til børn

(6) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Knast by Krutter Bikini m. Flæser - Lavendel m. Kirsebær
Knast by Krutter Bikini m. Flæser - Lavendel m. Kirsebær 389,95 DKK     Spar 136,49 DKK   
253,46 DKK 


-35%
Knast by Krutter Badedragt - Lavendel m. Kirsebær
Knast by Krutter Badedragt - Lavendel m. Kirsebær 359,95 DKK     Spar 125,99 DKK   
233,96 DKK 


-35%
Knast by Krutter Bikini m. Flæser - Rosa m. Fugle
Knast by Krutter Bikini m. Flæser - Rosa m. Fugle 389,95 DKK     Spar 136,49 DKK   
253,46 DKK 


-35%
Knast By Krutter Badedragt - Rosa m. Fugle
Knast By Krutter Badedragt - Rosa m. Fugle 359,95 DKK     Spar 125,99 DKK   
233,96 DKK 


-50%
Knast By Krutter Badebukser - Blå
Knast By Krutter Badebukser - Blå 259,95 DKK     Spar 129,98 DKK   
129,98 DKK 


-35%
Knast By Krutter Badedragt - Rosa m. Læber
Knast By Krutter Badedragt - Rosa m. Læber 359,95 DKK     Spar 125,99 DKK   
233,96 DKK Knast by Krutter badetøj til drenge og piger

Leder du efter Knast by Krutter badetøj til ungerne til de varme dage, er du kommet til det helt rigtige sted. Her i kategorien finder du vores udvalg af Wheat badetøj til drenge og piger. Vi håber på, at vores udvalg af Knast by Krutter badetøj falder i din smag - ellers er du velkommen til at gennemse udvalget af badetøj fra andre mærker.

Badetøj er helt essentielt at have, når vi når derhen på året, hvor eftermiddagene og weekenderne står på en tur i svømmebassinet eller på stranden. Badetøj fra Knast by Krutter kan bruges i flere sammenhænge, da badetøj fra Knast by Krutter også blot kan bruges som shorts på de varme dage eller på charterrejsen.

Flot Knast by Krutter badetøj til børn

De fleste børn elsker at lege udenfor, når vejret er til det. På de varme dage er en tur til stranden et oplagt udflugtsmål Når sommeren endelig rammer os, er det godt at have Knast by Krutter badetøjet liggende klar til brug i garderobeskabet.

Når det kommer til badetøjets look, foretrækker nogle børn en ensfarvet og enkel stil. Andre børn kan godt lide, at deres badetøj har nogle flere farver og/eller særlige mønstre.

En del forældre synes, at det er spændende og sjovt at lade børnene vælge deres eget Knast by Krutter badetøj - sær når det hele kan gøres fra mobilen eller computeren. Så kan ungerne få – næsten – lige det badetøj, de helst vil have

Forlæng levetiden på badetøjet

Når dagene bliver varme, og I beslutter jer for at bruge dagen på stranden, er det også sandsynligt, at I bruger noget tid i solen og i saltvand. Saltvand, sol og faktisk også klor slider på badetøjet. Ikke kun på Knast by Krutter badetøj, men også badetøjet fra andre mærker. Slid giver badetøjet en kortere levetid, og derfor anbefaler vi, at Knast by Krutter badetøjet altid vaskes med omhu.

Den bedste måde at gøre det på, er ved at vaske badetøjet fra Knast by Krutter i koldt vand med en kende håndsæbe eller shampoo hurtigst muligt efter brug. Undgå at bruge skyllemiddel, da det kan have en negativ effekt på elasticiteten af elastikkerne i badetøjet.

Udvalget af Knast by Krutter badetøj består af flere forskellige modeller og farver til børn i alle aldre - både store og små. Det kan med ro i sindet kigge rundt i vores udvalg af badetøj fra bl.a. Knast by Krutter, da vi har badetøj i alt fra de helt neutrale farver til de mere sprælske farver.

Tilføjet kurv