Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

SES Creative - Kreativ leg

324
Anbefalet Alder (Legetøj)

SES Creative - legetøj til børns kreative behov

SES Creative laver kvalitetslegetøj i form af slim, støb og mal, ballonfigurer, malesæt og modellervoks. At lege med SES legetøj er sjovt, sikkert og godt for børns udvikling, uanset alder.

Til børn i alderen 1-5 tilbydes produkter der kan hjælpe dem med at lære basale ting på en sjov måde. Til de lidt ældre børn er der legetøj som spiller på kreativitet og fantasi. Desuden udgør SES legetøj aldrig en risiko for børnene eller deres miljø.

De er sikre, rene, kan vaskes, hypoallergene, uden giftstoffer, parabener, er dyrevenlige og indeholder altid tydelige og forståelige manualer. Som forældre skal man enten bare slappe af og se på, eller selv deltage i legen.

En familieejet virksomhed

SES Creative har lavet legetøj i rigtig mange år - de nuværende ejeres forældre grundlagde firmaet i 1972.

Det startede ud som et lille firma, men i dag produceres der 80 nye produkter om året i fabrikken i Enschede, Holland, og der er konstant omkring 350 produkter i kollektionen. SES Creatives legetøj sælges over hele verden i 75 lande.

Nye opfindelser indenfor legetøj

SES Creatives udviklingsafdeling står for at opfinde innovativt legetøj. Hver dag finder kreative mennesker på nye prototyper og sjove ideer.

Udviklingsafdelingen har et tæt samarbejde med laboratoriet, hvor samtlige produkter kvalitets- og sikkerhedstestes. Børnenes sikkerhed er topprioritet, så de altid kan lege uden bekymringer.

Badelegetøj fra SES Creative

Det er ikke til at komme udenom badelegetøjet, når der skal bruges flere timer i vandet om sommeren. Vi har badelegetøj til masser af sjov leg fra SES Creative, som jeres barn kan lege med i havebassinet eller soppebassinet hjemme i haven, eller I kan medbringe det på stranden i weekenden eller om eftermiddagen.

Badelegetøjet fra SES Creative er af en slidstærk og god kvalitet. Derudover fremstilles det i fine materialer.

Husk altid at læse vejledningen og husk at opbevare badelegetøjet på den måde, som producenten foreskriver.

Vi håber på, at I finder det helt rigtige badetøj fra SES Creative eller legetøj fra et af de andre smarte brands.

Bøger fra SES Creative

SES Creative bøger er intet mindre end fantastiske. Det er bestemt ikke en dum idé, at lade jeres dreng eller pige få øjnene op for bøgernes verden så tidligt som muligt. Han eller hun vil helt sikkert elske det. Her hos Kids-world fører vi et fint udvalg af bøger fra SES Creative og bøger fra mange flere.

Mange forskellige bøger fra SES Creative og andre brands

Her på Kids-world.dk kan vi tilbyde vi et pænt og varieret udvalg af SES Creative badebøger, billedbøger, stofbøger, træbøger eller malebøger til små og store.

Bøgerne fra SES Creative i vores sortiment er lavet specielt til børn, og er således af høj kvalitet og slidstærkt. Dreng og piger, særligt de mindste, vil gerne putte ting i munden og bide i dem, dét holder SES Creative bøgerne nemt til.

Få leveret SES Creative helt gratis

Når du shopper her hos Kids-world.dk, kan du kvit og frit få leveret din bestilling med kreative produkter fra SES Creative ganske gratis.

Vi tilbyder gratis kredit: Ifm. bestiller din ordre har du mulighed for at tilmelde dig vores ordning med børnepengebetaling. Inde på betalingssiden kan du se og læse mere om, hvilke specifikke datoer du kan få gratis kredit til.

Tilføjet kurv