Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Modellervoks

135
Anbefalet Alder (Legetøj)

Modellervoks

Her kan du finde vores store udvalg af modellervoks og modellervoks sæt til børn og barnlige sjæle. Modellervoks er et kæmpe hit hos mange børn, fordi det giver dem mulighed for at udtrykke sig selv og være kreative. Derudover så kan modellervoks bruges igen og igen. 

Med et modellervoks sæt kan man forme sin helt egen verden af sjove dyr og andre skabninger direkte fra fantasien. Her på siden kan du finde modellervoks i mange forskellige farver og fra flere forskellige mærker, samt en lang række modellervoks sæt. Derudover fører vi også forskellige redskaber og forme til modellervoks, så det bliver endnu nemmere og sjovere at lave fine detaljer.

Kig dig omkring i vores udvalg og se, om du ikke har finde noget modellervoks til den næste krea dag.

Slip fantasien løs med modellervoks

Modellervoks er noget skønt legetøj. Modellervoks giver dit barn mulighed for at slippe fantasien løs og lave alle mulige spændende ting og figurer. Udover at styrke barnets kreativitet, så er modellervoks sæt også rigtig godt til at udfordre deres finmotorik, når der skal laves små detaljer såsom ansigtstræk på dyr og mennesker. 

Derudover så er modellervoks også rigtig godt til at lære din dreng eller pige at koncentrere sig i længere tid af gangen.

Modellervoks er også den slags leg, hvor børn og voksne sagtens kan sidde sammen og lege. Barnet vil helt sikkert synes, det er hyggeligt at sidde sammen med en forældre og kigge på, hvad mon de finder på at lave i modellervoksen. Så et modellervoks sæt kan på mange måder være med til at skabe både hyggelige stunder og gode minder. 

Modellervoks og polymer ler i flotte farver

En af grundene til, at modellervoks er så populært, er, at der er så mange flotte farver. Her hos Kids-world kan du finde modellervoks i et hav af farver. Typisk har vi modellervoks og polymer ler i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød, sort og turkis. Du kan finde modellervoks i klare og skarpe farver, men også modellervoks i skønne afdæmpede, farver. Derudover kan du også finde modellervoks med glimmer og metallic shine såsom guld og sølv. 

Der er kort sagt en masse at vælge imellem, uanset om det skal laves realistiske modeller eller mere fantasifulde figurer. Hvis du er på udkig efter modellervoks i en særlig farve, så husk at du kan bruge filteret øverst på siden til hurtigt at få et overblik.

Brug modellervoks igen og igen

En af fordelene ved modellervoks er, at det kan bruges igen og igen. Det betyder, at der er sjov til mange timer og mange flere dage. For at modellervoksen kan bruges igen, er det vigtigt, at den bliver opbevaret i sin lufttætte beholder. Hvis modellervoksen er blevet for tørt til at forme, så kan du ofte tilsætte et par dråber vand for at gøre den blød igen.

Hvis du derimod gerne vil gemme den figur, som dit barn har lavet, så kan de fleste figurer tørres ud i ovnen ved ca. 60 grader i 2-6 timer alt afhængig af figurens størrelse. Normalt vil du kunne finde de præcise anvisninger på de enkelte pakker modellervoks eller modellervoks sæt. Du kan også læse om det i produktbeskrivelserne her på siden. 

Find forskellige værktøjer til modellervoks

Udover selve modellervoksen så kan du også finde diverse værktøjer til modellervoks her på siden. Nogle af dem kommer sammen med pakker med modellervoks, mens andre kan købes separat. 

Der er f.eks. en pakke med træredskaber bestående af en kagerulle, skærebræt og kniv. Du kan også finde stempler med forskellige motiver samt udstikkere formet som dyr, transportmidler og andre former. Med de forskellige redskaber er det nemt at lave flotte former og små, fine detaljer. 

Sidst men ikke mindst kan du også finde legemåtter, som kan bruges, når dit barn leger med modellervoks eller f.eks. tegner eller maler for at beskytte spisebordet, skrivebordet eller hvor end de sidder og leger.

Polymer ler i mange varianter

Det er også her på siden, at du kan finde det sjove polymer ler. Polymer ler er dejlig nemt at arbejde med, og udtørrer ikke af sig selv. Derfor skal det også hærdes i ovnen, typisk ved 110 grader i 10-30 minutter alt afhængig af figurernes størrelser. Desuden er leret formstabilt under hærdningen, hvilket betyder, at de forskellige små detaljer ikke flyder sammen. Når figurerne er bagt færdig kan de males eller lakeres..

Du kan finde polymer ler i mange forskellige skønne farver og derudover har vi også blank og mat lak, som kan påføres. Figurerne, som dit barn laver af polymer leret, kan f.eks. bruges som børnenes julegaver til forældre, bedsteforældre eller andre, som kunne blive glad for en fin, hjemmelavet og personlig gave. 

Køb et modellervoks sæt

Her på siden kan du finde modellervoks sæt i mange forskellige farver. Når du køber et modellervoks sæt, er du sikker på, at dit barn kan komme godt i gang med legen med det samme, da sættet for det meste indeholder alt hvad I skal bruge for at komme i gang. Vi har både modellervoks sæt med 3, 4, 5, 6, 8 og 12 forskellige farver modellervoks. Du kan naturligvis også køber flere af farverne separat, hvis du kun mangler en enkelt farve eller bare kun har brug for én. 

Udover modellervoks sæt med forskellige farver, så kommer mange af sættene også med redskaber, som dit barn kan bruge til at lave sjove former og figurer. Nogle af disse har særlige temaer, mens andre kan bruges til lidt af det hele. 

Et modellervoks sæt kan også være en rigtig god gaveide, både til fødselsdage og jul, hvis du kender et barn, som elsker at være kreativ og bruge sine hænder.

Økologisk modellervoks

I vores sortiment finder du også økologisk modellervoks. Det er jo aldrig meningen, at børn skal spise modellervoks, men hvis det sker, så kan det være rart at vide, at indholdet er økologisk. Her på siden kan du bl.a. finde økologisk modellervoks fra Ailefo og The Wild Hearts. Disse slags modellervoks indeholder kun naturlige og økologiske ingredienser. 

Hvis du gerne vil vide, hvad et bestemt slags modellervoks er lavet af og hvorvidt det er økologisk, så kan du altid læse mere under de enkelte produktbeskrivelser. Hvis du har andre spørgsmål er du desuden altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål på både e-mail og telefon.

Modellervoks fra forskellige mærker 

Du kan finde modellervoks fra flere forskellige mærker her hos Kids-World. Derfor kan du altid finde en masse at vælge imellem og der er f.eks. modellervoks i flere forskellige prisklasser og varianter. Nogle mærker har specialiseret sig i at lave flotte sæt med sjove temaer, mens andre har et stort udvalg af forskellige farver og finishes. 

Blandt vores sortiment kan du bl.a. finde modellervoks fra Play-Doh, Playbox, SES Creative, Djeco, The Wild Hearts og Silly Doh.

Hvis du leder efter modellervoks fra et særligt mærke, så glem ikke at du kan bruge filteret øverst på siden.

Populære brands

Spirograph Crocodile Creek Posca
Kinetic Sand Hama Gemex
Aquabeads Play-Doh Fiskars

Gratis fragt på modellervoks og modellervoks sæt

Hos Kids-world tilbyder vi gratis hjemmelevering på alle ordrer i Danmark. Det gælder også modellervoks og modellervoks sæt. Det bliver med andre ord ikke billigere at få sendt sit modellervoks, der er købt online.

Vi arbejder hårdt på, at ordrerne sendes afsted hurtigt. Vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at sende alle ordre bestilt senest kl. 15:00 afsted samme dag. Det betyder, at du kan forvente en meget hurtig levering, når du køber modellervoks hos os.

Tilføjet kurv