Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

The North Face

81
Størrelse

The North Face - 50 år med udforskning og innovation

The North face leverer et stort udvalg af teknisk og højtydende tøj og udstyr til børn og teenagere. De skubber grænserne for innovation, så børn såvel som voksne kan skubbe grænserne for udforskning. The North Face er det foretrukne valg for mange af verdens bedste bjergbestigere, klatrere, snowboarders, løbere og eventyrere.

Om end børnene har brug for tøj til hverdagsbrug eller til lidt mere ekstreme forhold, kan man være sikker på at produkterne fra The North Face holder til stort set alt og altid ser flotte ud oven i købet.

Bag om The North Face

The North Face blev faktisk grundlagt i San Francisco i 1966, af two bjergbestigere som havde så stor passion omkring deres hobby, at de grundlagde en lille butik. Formålet var fra begyndelsen at hjælpe alle der kunne tænke sig at udforske naturen og hjælpe med at passe på den.

Kort tid efter fik butikken navnet The North Face, og blev hurtigt kendt for at sælge klatre- og vandreudstyr. I 1968 begyndte mærket selv at designe og producere teknisk udstyr. Snart begyndte de at sponsorere ekspeditioner til stadig uberørte områder i verden. Denne tradition fortsætter stadig i dag, og har ført til North Faces mantra: Never Stop Exploring™

Senere hen har The North Face udviklet mange innovative produkter, eksempelvis deres Thermoball og Fuseform, som har ændret måden teknisk tøj produceres på. The North Face vil altid fortsætte med at udvikle og optimere deres designs.

Gratis levering af produkter fra The North Face

Når I handler her på shoppen, kan I, så længe at leveringsadressen er i Danmark, vælge at få leveret jeres produkter fra The North Face helt uden beregning.

Børnepengebetaling: Inde på betalingssiden har I mulighed for at tilvælge en gratis kreditordning, hvor I kan vente med at betale for ordren til den 1. i en given måned, eller til når børnepengene bliver udbetalt.

Tilføjet kurv