Husk! Vi har gratis fragt på alle danske ordrer - Uanset ordrestørrelse :)

Mini A Ture Skibukser

(0) Skjul filter  
Køn
Pris

Der er ingen produkter der matcher din filtersøgning!

Mikk-Line skibukser

Mikk-Line skibukser kan præcist dét, som et sæt skibukser skal kunne, når sneen ligger for døren og der gøres klar til mange timers leg med sne. Mikk-Line skibukser holder jeres børn tør og varm, når I er på skiferie eller hvis vi I Danmark er så heldige, at der falder sne i vinterperioderne.

Vores udvalg af skibukser er stort, så hvad end I finder det helt rigtige par Mikk-Line skibukser eller ej, så har vi flere skibukser i den overordnede kategori. Se dig derfor omkring, og husk at kigge efter nogle vinterstøvler, elefanthuer, vinterjakker og handsker, som passer til de Mikk-Line skibukser, som I vælger at købe.

Mikk-Line skibukser med seler eller ej

I gør klogt i at overveje, om ikke I skal købe et sæt Mikk-Line skibukser med seler. Selerne er med til at sikre, at skibukserne fra Mikk-Line ikke falder ned om anklerne når barnet står på ski eller leger i sneen - det er super træls når der kommer sne ind bag de forskellige lag af tøj. Og husk endelig at hver gang I handler hos Kids-world.dk, får I leveret pakken helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark.

Tilføjet kurv