SLUTSPURT! 50% rabat på Molo udsalg! over 1.200 styles nedsatte!

Mini A Ture Flyverdragt

(3) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Mini A Ture Overgangsdragt - Wisto - Lilas Rose
Mini A Ture Overgangsdragt - Wisto - Lilas Rose 899,95 DKK     Spar 449,98 DKK   
449,98 DKK 


-50%
Mini A Ture overgangsdragt - Wisto - Blue Horizon
Mini A Ture overgangsdragt - Wisto - Blue Horizon 899,95 DKK     Spar 449,98 DKK   
449,98 DKK 


-50%
Mini A Ture Flyverdragt - Mørk Bordeaux m. Guld Prik
Mini A Ture Flyverdragt - Mørk Bordeaux m. Guld Prik 1.699,95 DKK     Spar 849,98 DKK   
849,98 DKK Mini A Ture flyverdragt til børn

Flyverdragten fra Mini A Ture kommer rigtig til sin ret i løbet af vinterperioderne.Vi har samlet udvalget af Mini A Ture flyverdragter her på siden - finder I ikke den helt rigtige flyverdragt her, bør I tage et kig på flyverdragterne fra alle de andre brands i deres respektive kategorier.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Når I er på udkig efter en flyverdragt, er det vigtigt også at holde øje med flyverdragtens egenskaber: vindtæthed, vandtæthed, åndbarhed, om sømmene er tapede eller ej, og hvordan isoleringen er.

I må nemlig ikke glemme, at flyverdragtens primære formål er, at holde barnet varmt og tørt mens han eller hun leger udenfor i vintervejret.

Dertil har de forskellige mærker inklusiv Mini A Ture gjort en masse ud af, at I med god ro i sindet, kan klæde jeres barn på i en lækker flyverdragt, som både beskytter dem mod kulde og vind på samme tid. Derudover har de alle, synes vi, produceret nogle flotte flyverdragter.

Et praktisk formål

Vi har nok alle prøvet, at selerne i bukserne falder ned over skuldrene og bukserne ryger længere og længere ned. Denne problematik kommer vi omkring, ved at give vores børn en Mini A Ture flyverdragt på. Ligeledes er det ikke sjovt for barnet, at gå rundt og have det koldt, så der mangler ikke argumenter for, at I som forældre skal købe en kvalitetsflyverdragt fra Mini A Ture.

Shop Mini A Ture flyverdragter med gratis fragt

Når I handler her hos Kids-world, har I muligheden for at få leveret jeres ordre ganske gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. I har ligeledes muligheden for at betale med børnepengekredit.

Tilføjet kurv