Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Meraki

119

Meraki

Oplev skøn ro i hverdagen med de lækre produkter fra Meraki

Meraki hjælper os med, lige at tage et pust og stoppe op i hverdagen, og faktisk mærke os selv. Meraki tilbyder et indbydende univers af komfort og velvære, og inviterer dig til at skabe daglige øjeblikke med hvile og afslapning.

Alle produkterne er designet og udviklet i Danmark, inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med respekt for naturen. Produkterne indeholder kun blide og nærende ingredienser med naturlige dufte.

Meraki mini

Meraki mini er det ansvarlige valg til børn, og de økologiske plejeprodukter er skånsomme overfor børns følsomme hud. Produkterne sørger for, at du kan forkæle dine børn med lækre dufte og bekymringsfrie produkter i hverdagen. Bare det at se børnene hygge sig med vand og sæbe i badekarret er et skønt glædes moment for alle forældre.

Meraki håndsæbe

Velkommen til vores kategori med Meraki håndsæbe. Hos Kids-world forstår vi vigtigheden af at værne om børns hygiejne og sundhed. Derfor har vi sammensat et eksklusivt udvalg af Meraki håndsæber, der giver en skånsom og behagelig oplevelse for dine børn.

Vi præsenterer nøje udvalgte Meraki håndsæber, der ikke kun holder hænderne rene, men også plejer og fugter huden. Meraki er kendt for deres naturlige og nærende ingredienser, der er skånsomme for børns sarte hud, og som samtidig efterlader en mild og behagelig duft.

Udforsk vores sortiment af Meraki håndsæber og giv dine børn den bedste pleje til deres hænder.

Historien bag Meraki

Meraki er et dansk brand, der blev grundlagt med en vision om at skabe naturlige og skånsomme plejeprodukter til hverdagsbrug. Oprindeligt inspireret af skandinavisk æstetik og en kærlighed til naturen, fokuserer Meraki på at levere produkter af høj kvalitet til mennesker i alle aldre.

Brandets historie begyndte med ønsket om at tilbyde sund og luksuriøs pleje, der samtidig er bæredygtig og skånsom for miljøet. Denne vision afspejles tydeligt i alle Meraki-produkter, herunder deres populære håndsæber, der er kendt for deres naturlige ingredienser og behagelige duft.

Oplev historien bag Meraki, der kombinerer traditionel skandinavisk kunst med moderne teknologi for at skabe en unik og berigende plejeoplevelse.

Stort udvalg af Meraki produkter

Du finder et stort og varieret udvalg af Meraki produkter her hos Kids-world, hvor vi har samlet en lang række Meraki produkter, der dækker over både hudplejeprodukter, dufte og forskellige former for opbevaringsløsninger fra Meraki.

Du finder hele af vores udvalg af Meraki her på siden, hvor du kan anvende vores filterfunktion til at indsnævre din søgning efter for eksempel Meraki håndsæbe, Meraki duftelys eller andre af vores mange Meraki produkter.

Vores udvalg af Meraki håndsæbe

Hos Kids-world er vi stolte over at præsentere vores fine, varierede udvalg af Meraki håndsæber. Vi har nøje udvalgt en bred vifte af Meraki håndsæber, der imødekommer forskellige præferencer og behov hos vores kunder.

Uanset om du foretrækker en opfriskende citrusduft eller en mild lavendelaroma, har vi Meraki håndsæbe i farver og dufte, der passer til enhver smag. Vores sortiment er nøje udvalgt for at sikre, at dine børn får en behagelig håndvaskoplevelse hver gang. Udforsk vores brede udvalg af Meraki håndsæber, og vælg den perfekte håndsæbe til dine børn, der ikke kun renser, men også nærer deres hud.

Skab hygge og stemning med Meraki duftelys

Skab den perfekte atmosfære i dit hjem med Meraki duftelys. Disse lys er designet til at skabe en afslappende og behagelig stemning, hvor duftene beroliger sindet og skaber hygge i rummet.

Meraki duftelys kommer i forskellige varianter med duftnoter, der spænder fra friske citrusfrugter til beroligende lavendel. Disse lys er lavet af naturlige ingredienser og er skånsomme for både miljøet og dig selv. Udforsk vores udvalg af Meraki duftelys og bring en unik atmosfære til dit hjem, der vil skabe ro og afslapning for hele familien.

Meraki håndsæbe i forskellige farver

Hos Kids-world tilbyder vi et bredt udvalg af Meraki håndsæbe i forskellige farver, der passer til dine præferencer og indretning. Vælg mellem blide pastelfarver eller friske og klare nuancer, der passer til din personlige stil.

Nogle af de populære farver inkluderer blå, rosa, grøn og hvid. Uanset om du ønsker at koordinere med dit badeværelsesinteriør eller bare foretrækker din yndlingsfarve, har vi den perfekte Meraki håndsæbe til dig. Opdag vores farverige udvalg af Meraki håndsæber og tilføj et strejf af farve og elegance til dine daglige rutiner.

Meraki shampoo

Meraki shampoo er en del af vores omfattende sortiment af plejeprodukter til børn. Denne skånsomme og effektive shampoo er specielt udviklet til at passe på dit barns sarte hovedbund og hår.

Med nøje udvalgte ingredienser efterlader Meraki shampoo håret rent, blødt og let at frisere. Den behagelige duft giver en beroligende oplevelse under badet, og den skummer let, hvilket gør hårvasken til en fornøjelse for både børn og forældre. Udforsk vores udvalg af Meraki shampoo og giv dit barn den bedste hårpleje med et naturligt og skånsomt valg.

Kærlig pleje til hænderne med Meraki håndcreme

Meraki håndcreme er en del af vores udvalg af skånsomme og nærende hudplejeprodukter til børn. Denne lette og fugtgivende håndcreme er designet til at pleje og beskytte dine børns hænder i hverdagen.

Med naturlige ingredienser efterlader Meraki håndcreme huden blød, velplejet og velduftende. Den absorberes hurtigt og fedter ikke, hvilket gør den ideel til børn i alle aldre. Oplev den luksuriøse følelse af Meraki håndcreme og giv dine børns hænder den bedste pleje med et produkt, der er skånsomt og effektivt.

Forkæl håret med Meraki conditioner

Meraki conditioner er en del af vores udvalg af skånsomme balsamer til børn. Denne nærende balsam er specielt udviklet til at efterlade håret blødt, glansfuldt og let at rede ud.

Med nøje udvalgte ingredienser plejer Meraki conditioner håret uden at tynge det ned. Den milde duft og den cremede konsistens gør det til en fornøjelse at bruge for både børn og forældre. Udforsk vores udvalg af Meraki conditioner og giv dit barn smukt og velplejet hår med dette skånsomme og effektive produkt.

Meraki gaveæsken er den oplagte gave

Overrask dine kære med en smukt præsenteret Meraki gaveæske. Vores gaveæsker er kurateret med omhu og indeholder en række udvalgte Meraki produkter, der giver en luksuriøs og plejende oplevelse.

En Meraki gaveæske er den perfekte gave til enhver lejlighed, hvor du ønsker at forkæle nogen med skånsomme og naturlige plejeprodukter. Gaveæskenes æstetiske design afspejler skandinavisk enkelthed og elegance. Gør gaven ekstra speciel med en Meraki gaveæske og vis dine kære, hvor meget du værdsætter deres velvære.

Stilfuld og elegant på farten med en Meraki toilettaske

Opbevar dine Meraki produkter sikkert og organiseret i en Meraki toilettaske. Disse tasker er designet til at holde dine plejeprodukter på ét sted, når du er på farten eller på rejsen.

Med et stilfuldt design og praktiske ruminddelinger er Meraki toilettasken den perfekte følgesvend til dine Meraki produkter. Den er holdbar, nem at rengøre og passer til ethvert behov for opbevaring. Oplev bekvemmeligheden ved en Meraki toilettaske, der gør det nemt at have dine yndlingsprodukter med dig, uanset hvor du går.

Meraki body wash er forkælelse til kroppen

Meraki body wash er en del af vores udvalg af skånsomme og effektive brusegeler til børn. Denne milde body wash renser huden skånsomt og efterlader den frisk og velduftende.

Med nøje udvalgte ingredienser skaber Meraki body wash en skumrende og luksuriøs badoplevelse for dine børn. Den behagelige duft og den blide formel gør badet til en fornøjelse for alle sanser. Udforsk vores udvalg af Meraki body wash og giv dine børn den bedste badeoplevelse med denne skånsomme og behagelige brusegel.

Beskyt kroppen med Meraki solcreme

Beskyt dine børn mod solens skadelige stråler med Meraki solcreme. Vores solcreme er specielt udviklet til at give en høj og pålidelig beskyttelse mod UVA og UVB-stråler.

Meraki solcreme er let at påføre, absorberes hurtigt og er vandafvisende. Den er skånsom for huden og efterlader den blød og fugtet, selv under solrige dage. Oplev fordelene ved Meraki solcreme og nyd udendørsaktiviteter med ro i sindet, velvidende at dine børn er godt beskyttet.

Meraki håndklæde

Tør dine børns hænder og ansigt med bløde og lækre Meraki håndklæder. Vores håndklæder er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der føles behagelige mod huden og absorberer fugt effektivt.

Meraki håndklæder har et stilfuldt design og er tilgængelige i forskellige farver og størrelser. Vælg den perfekte farve, der passer til dit badeværelsesinteriør eller dine børns præferencer. Forkæl dine børn med luksuriøse Meraki håndklæder og skab en skøn og komfortabel oplevelse efter hvert bad eller håndvask.

Hudpleje med Meraki body lotion

Plej din børns hud med Meraki body lotion, der er skabt til at efterlade huden silkeblød og velplejet. Denne lette og fugtgivende body lotion trænger hurtigt ind i huden uden at føles fedtet.

Med naturlige ingredienser efterlader Meraki body lotion huden blød, velplejet og velduftende. Den milde duft skaber en beroligende og behagelig følelse på huden. Udforsk vores udvalg af Meraki body lotion og tilføj den perfekte afslutning på dit barns badeoplevelse med denne skånsomme og effektive body lotion.

Sådan får du tilbud på Meraki håndsæbe

Hos Kids-world tilbyder vi regelmæssigt fantastiske tilbud på vores Meraki håndsæber. Hold øje med vores udsalgskategori, hvor du kan finde disse tilbud og spare penge på dine foretrukne Meraki produkter.

Derudover kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev for at modtage eksklusive tilbud og opdateringer om vores sortiment, herunder Meraki håndsæber. Følg også Kids-world på sociale medier for at være opdateret med vores seneste tilbud og kampagner. Grib chancen for at få din yndlings Meraki håndsæbe til en fantastisk pris og giv dine børn den bedste pleje.

Betaling for Meraki med børnepengekredit hos Kids-world

Hos Kids-world tilbyder vi en bekvem og gratis kreditordning, der giver dig mulighed for at betale for dine køb med børnepengekredit. Dette er en ekstra fordel, vi gerne vil tilbyde vores kunder, for at gøre shopping hos os endnu mere tilgængelig.

Ved at benytte børnepengekredit kan du nemt og sikkert betale for din Meraki håndsæbe og andre produkter, samtidig med at du administrerer dine udgifter på en smart måde. Nyd fordelene ved vores børnepengekredit, når du handler Meraki hos Kids-world og få dine foretrukne Meraki produkter nemt og bekvemt.

Gratis fragt til danske leveringsadresser

Hos Kids-world tilbyder vi vores kunder den fordelagtige mulighed for gratis fragt til alle danske leveringsadresser. Vi ønsker at gøre din shoppingoplevelse så problemfri som muligt ved at fjerne eventuelle ekstra omkostninger ved levering.

Bestil din Meraki håndsæbe og andet tilbehør og nyd den ekstra fordel af gratis fragt, der gør det endnu mere attraktivt at handle hos os. Vi stræber efter at sikre, at dine varer leveres til dig hurtigt og effektivt uden at pålægge ekstra omkostninger.

Tilføjet kurv