Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Lil Atelier vinterjakker

4
Størrelse
35%
35%
Lil' Atelier Vinterjakke - NmfGudruna - Roebuck Lil' Atelier Vinterjakke - NmfGudruna - Roebuck 409,47 DKK
Oprindeligt:  629,95 DKK  
35%
Lil' Atelier Vinterjakke - NbmGolan - Quiet Shade Lil' Atelier Vinterjakke - NbmGolan - Quiet Shade 298,97 DKK
Oprindeligt:  459,95 DKK  
35%
Lil' Atelier Jakke - NmmNalo - Fog Lil' Atelier Jakke - NmmNalo - Fog 344,47 DKK
Oprindeligt:  529,95 DKK  

Vinterjakker fra Lil Atelier til børn

De fleste begynder at undersøge markedet for en dejlig varm vinterjakke til ungerne, når det varme vejr er ved at lakke mod enden. Er børnene vokset en del siden sidste vinter, er det måske på tide at investere i en ny Lil Atelier vinterjakke.

Her hos os finder I et stort udvalg af vinterjakker fra Lil Atelier til drenge og piger. Uanset om det er en Lil Atelier vinterjakke eller et andet brand, skal vinterjakken kunne holde børnene varme og tørre.

Lil Atelier vinterjakker i lækre designs til piger og drenge

Lil Atelier vinterjakkerne laves i flere forskellige designs og farver med/uden prints.. Kig jer omkring i vores store udvalg af Lil Atelier vinterjakker - mon ikke vi har noget, i kan lide.

Vi har vinterjakker til drenge og piger, og hvis ikke I finder den helt rigtige Lil Atelier vinterjakke, kan det være, at I foretrækker vinterjakker fra andre brands.

Flere af vinterjakkerne i vores sortiment er også velegnet som en overgangsjakke til de kølige forårs- og efterårsmåneder, hvor andre vinterjakker er bedre egnet til at holde barnet lunt, når det bliver frostvejr.

Funktionelle vinterjakker fra Lil Atelier

Vi anbefaler, at I sætter jer lidt ind i, hvilke tekniske egenskaber Lil Atelier vinterjakken skal have. Generelt set oplyser mærket, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt samt vinterjakkens vandsøjletryk. Producenten nævner også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Ikke alle vinterjakke har alle disse egenskaber - det er dog vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvad vinterjakken reelt set skal bruges til. Derefter ved I, med større sandsynlighed hvor åndbar, vandtæt og vindtæt den skal være.

Skal I på vinterferie, et sted hvor der i minus 5 grader, kan det godt være, at han eller hun skal have en varmere vinterjakke, end den som han eller hun bruger hjemme i Danmark. Det vigtigste er selvfølgelig altid at tage hensyn til barnets ønsker og behov.

Tilføjet kurv