Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Green Rubber Toys - Legetøjsfigurer

19
Anbefalet Alder (Legetøj)

Green Rubber Toys

Søde gummidyr fra Green Rubber Toys til børn

Green Rubber Toys er en legetøjsfabrikant af gummidyr, som kun producerer legetøj fremstillet i latex som ikke indeholder skadelige ingredienser for hverken mennesker eller miljøet. Legetøjet er fremstillet af latex fra gummitræer i Sri Lanka, ud fra en helt naturlig proces.

Gummidyrene håndlaves af talentfulde håndværkere på Sri Lanka ved hjælp af gamle kendte teknikker, og resultatetet er bløde, smukke gummidyr som er fleksible at røre ved og flot malet. Produkterne fra Green Rubber Toys støtter bæredygtigt skovbrug, de er lærerige og holdbare, og så er de super sjove for børn at lege med!

Som navnet også indikerer er Green Rubber Toys et grønt og meget miljøbevidst brand, og de er dedikeret til naturen og bæredygtig energi og produktion.

Om Green Rubber Toys

Green Rubber Toys producerer naturligt legetøj i gummi, og med et stort udvalg er der noget for børn i alle aldre. Green Rubber Toys er et firma dedikeret til at producere legetøj af høj kvalitet, som giver timevis af leg og sjov til børn. Med en fabrik i Sri Lanka skabes der legetøj ud fra landets naturlige gummi, at dygtige håndværkere som længe har arbejdet i faget.

Tilføjet kurv