Nye styles fra Wheat, MarMar, Müsli, Creamie m.fl. - Shop de skønne sommerstyles her!
0 VARE(R) 0,00 DKK

Elodie Details Regnslag

(0) Skjul filter  
Køn
Pris

Der er ingen produkter der matcher din filtersøgning!

Elodie Details regnslag til barnevogn

Find jeres næste Elodie Details regnslag til barnevognen lige her. Elodie Details regnslag er nemme at omslutte omkring barnevognen, sådan at den kan forblive tør og varm. Elodie Details regnslag kan også være med til at giv noget læ, når vinden tager en smule til. Generelt er kvaliteten af regnslag høj over hele linjen, uanset om det er Elodie Details eller et andet mærke, der kigges på.

Brug Elodie Details regnslag med omhu

Regnslag har fået sit navn af en grund. De skal mest af alt bruges, når det regner. Er det derfor en dejlig solskinsdag, hvor temperaturen kommer godt op i graderne, er det ikke smart at bruge regnslaget. Regnslaget er produceret sådan, at der ikke kan komme regn ind - ligeledes giver det nogle udfordringer for den luft, som er inde i barnevognen.

Derfor bør du holde øje med, måske mærke efter, hvor varmt der er inde i barnevognen, når Elodie Details regnslaget kommer på. Er det en af de dage, hvor temperaturen svinger, og det kan være lidt svært at vurdere, hvorvidt i skal sætte Elodie Details regnslaget på barnevognen eller ej, kan I placere et termometer inde i rummet i barnevognen.

Tilføjet kurv