UDSALG - Sommerudsalget 2019 er startet - spar 30% på 21.000+ varer Masser af gode tilbud!

Danefæ Flyverdragt

(3) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Danefæ Flyverdragt - Sneraev - Pink/Lillastribet
Danefæ Flyverdragt - Sneraev - Pink/Lillastribet 1.249,95 DKK     Spar 624,98 DKK   
624,98 DKK 


-50%
Danefæ Flyverdragt - Groenland - Blåstribet
Danefæ Flyverdragt - Groenland - Blåstribet 1.249,95 DKK     Spar 624,98 DKK   
624,98 DKK 


-50%
Danefæ Flyverdragt - Navy m. Pink/Prikker
Danefæ Flyverdragt - Navy m. Pink/Prikker 899,95 DKK     Spar 449,98 DKK   
449,98 DKK Bredt udvalg af Danefæ flyverdragter til børn

Danefæ flyverdragter føres hvert år i de gode, kendte pasformer og modeller. Hos kids-World.dk har vi til hvert efterår Danefæ flyverdragter i sortimentet, de er altid designet i en stilren og let genkendelig serie med eksempelvis blå nuancerede stiber og vikingen, Erik lavet i refleksdetaljer.

Danefæ flyverdragt med dobbelt lynlås 

Til de mindre børn er en Danefæ flyverdragt med dobbelt lynlås mest praktisk, da slædesuit modellen er mere rummelig, så det er lettere at give dragten på. Til de større børn lavers danefæ flyverdragter i forskellige modeller, fx Grønlandsdragten / Groenlandsdragten til drenge altid i nuancer som grøn, blå, brun hvor modellen Sneræv / Sneraev altid findes i pigede nuancer som rød, lilla, pink.

Kvaliteten af i top

Fælles for alle Danefæ flyverdragter er den gode kvalitet, en Danefæ flyverdragt har et vandsøjletryk ofte på min. 8.000 samt en høj åndbarhed på 5.000/8.000 i modellerne - på den måde sikre du dit barn forbliver varm og tør igennem vinteren.

For at opnå den gode kvalitet og varme i Danefæ flyverdragter er de alle foret med termolige foer, det giver dragten mulighed for at være tyndere i materialet, men stadig godt varme - på samme tid har flyverdragterne fleece inden i ved fx ned langs ryggen og bagdelen.

Alle Danefæ flyverdragter har tapede sømme i hele dragten, så du er sikker på de holdes vind- og vandtætte. Husk at du kan købe matchende vinterjakker her hos os.

Gratis fragt

Når du handler her hos os, har du muligheden for at få leveret din ordre  ganske gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du har ligeledes muligheden for at betale med børnepengekredit. 

Holder dit barn varmt og tørt

Når det kommer til flyverdragter, er det værd at huske på, at det ikke er lige meget, hvilken flyverdragt I køber til jeres barn. Det er vigtigt at finde en dragt, som formår at holde barnet varmt og tørt. Syningerne i dragten skal være lavet ordentligt, sådan at vandet ikke kan trænge ind gennem dem. Ligeledes er det værd at overveje, hvorvidt dragten skal have reflekser, sådan at barnet altid er synligt i eksempelvis trafikken.

Man kan sige, at udseendet kommer i anden række, da flyverdragtens primære formål er praktisk. Sammenligner du en flyverdragt med kombinationen af en vinterjakke og skibukser, så vil der altid være en risiko for, at børnene føler træk ind mellem åbningen mellem jakken og bukserne. Der skal dermed væsentligt mere til, før barnet mærker kulden og regnen på samme måde, når de har den lukkede flyverdragt på.

Der er dog også nogle fordele ved at gå med todelt overtøj, da det giver børnene mere frihed til at bevæge sig. Elsker dit barn at spille fodbold eller klatre i legestativerne på legepladsen, kan det være, at I skal kigge på nogle af de alternativer, som vi tilbyder her hos Kids-world.dk

Vi kender det alle

Vi kender det alle. Selerne i bukserne falder ned over skuldrene og bukserne falder til jorden - det er ikke altid lige sjovt, og denne problematik kommer vi omkring, når vi giver vores børn ét enkelt stykke tøj på.

Ligeledes er det ikke sjovt for barnet, at gå rundt og fryse i løbet af dagen, så der er ikke mangel på argumenter for, at I som forældre skal investere i en god kvalitetsflyverdragt fra Danefæ. Her hos Kids-world.dk har vi fokuseret på, at gøre det så nemt for jer som forældre at finde alt det tøj, som I skal bruge for at helgardere jeres børn mod kulde og regn.

Tilføjet kurv