Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Condor hjemmesko til børn

4
40%
Condor Futter - Strik - Blå Condor Futter - Strik - Blå 77,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
35%
Condor Futter - Strik - Pudderrosa Condor Futter - Strik - Pudderrosa 84,47 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  

Condor hjemmesko

Her på siden finder I vores udvalg af lækre Hjemmesko fra Condor til baby og børn. Vi tilbyder et forholdsvis stort udvalg af hjemmesko fra bl.a. Condor i i skostørrelser fra størrelse 15 helt op til størrelse 39.

Finder I ikke et par Condor hjemmesko i den rigtige størrelse, skal I endelig tage jer et kig omkring i resten af udvalget af hjemmesko. Gør eventuelt brug af filteret til at filtrere jer frem til den rigtige størrelse og farve.

Condor hjemmesko - Noget rart til fødderne

Er det en smule fodkoldt derhjemme, er der ikke noget mere rart, end når man kan putte fødderne ned i nogle behagelige hjemmesko. Condor hjemmesko er også en god ting at have i skabet, til når jeres barn skal begynde i eksempelvis børnehave.

Hjemmeskoene fra Condor er ligesom hjemmeskoene fra alle de andre mærker, super nuttede og egner sig godt som gave. Vi har mange forskellige varianter af hjemmesko fra Condor og mange andre, både når det kommer til størrelser, farver og mønstre.

Køb jeres barns næste Condor hjemmesko her

Vi er overbevist om, at I kan finde en par Condor hjemmesko i vores sortiment, som jeres barn vil kunne lide. Der er rigtig mange typer af hjemmesko og farver at vælge mellem, og vi håber naturligvis, at I finder det helt rigtige par hjemmesko hos os.

Vi leverer også Condor hjemmesko helt gratis

Når I shopper her hos Kids-world, har I, når pakken skal leveres i Danmark, muligheden for at vælge at få leveret jeres pakke med hjemmesko fra Condor ganske gratis.

Tilføjet kurv