Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Leander puslepude

5

Leander puslepuder

Med en Leander puslepude får du en lækker puslepude, med rigelig plads til at skifte ble på. Med en fordybning i midten, kan barnet ligge behageligt, og samtidigt blive støttet af siderne hvis nødvendigt. Udover at Leander puslepuderne er praktiske, kan de købes i et hav af pæne mønstre og farver.

Leander Matty puslepude

Leander Matty puslepuderne er den nyeste serie af puslepuder fra Leander. Puslepuderne er blandt de mest populære puslepuder i Danmark. Med en Leander Matty puslepude får du en puslepude i formstøbt skum, så den har en fast form, samtidig med at den er blød og dejlig for barnet at ligge i, mens der bliver skiftet ble. Vælger du en Leander Matty puslepude, får du en puslepude med en vandafvisende overflade.

En Leander Matty puslepude er skabt med høje kanter, som begrænser din babys mulighed for at trille til siden og falde ned fra puslepuden.

Undersiden af en Leander Matty puslepude er lavet af træ, som sammen med de små gummidutter gør, at den bliver både mere stabil, samtidig med at den står meget bedre fast.

Her på siden kan du finde hele vores udvalg af Leander Matty puslepuder. Du kan bruge vores filter til at sortere mellem de forskellige farver, så du nemt kan finde den Leander Matty puslepude, som du er på udkig efter til din baby.

Leander puslepude mål - Her finder du målene

Målet for en Leander Matty puslepude er:

- Længde: 70 cm
- Bredde: 50 cm
- Højde 11 cm

Du kan altid se målene for den enkelte Leander puslepude i produktbeskrivelsen hos Kids-world. Der kan du også læse meget mere om materialerne, designet og ikke mindst målene for den enkelte Leander puslepude.

Flere forskellige Leander puslepude farver

Du finder puslepuderne fra Leander i en lang række forskellige farver. Blandt de mest populære Leander puslepude farver er grå, eller dusty grey, cappuccino, rosa eller lyserød om man vil, og så den blå, der også kaldes for blueberry, når det gælder farven på din Leander puslepude.

Brug vores farvefilter til at få vist den farve Leander puslepude, som du ønsker. Det er en rigtig nem måde til hurtigt at finde frem til den puslepude fra Leander, som du ønsker.

Rengøring af Leander en puslepude

Den formstøbte skum, som Leander Matty puslepuderne er lavet af, gør det utroligt nemt for dig at rengøre dem. Den vandafvisende overflade kan nemt tørres af med en våd klud, mild sæbe eller sprit, så man er sikker på, at den er helt ren og fri for bakterier og andet snavs.

Vælger du at rengøre din Leander Matty puslepude med en sæbeklud, bør du være opmærksom på, at du har valgt en sæbe, der ikke kan fremkalde allergiske reaktioner hos din baby.

Formen på en Leander Matty puslepude er skabt ud fra, at den skal være nem og hygiejnisk at bruge, så den også nemt kan rengøres og give det bedste resultat og oplevelse for dig og din baby, når der skal skiftes ble.

Køb en puslepude fra Leander med aftageligt betræk

Betrækket på puslepuden fra Leander er fremstillet af en blød og kraftig bomuldskvalitet, der som regel nemt kan lynes af og vaskes. Ammepudebetrækket har som oftest også en coating på indersiden af ammepudebetrækket, der er med til at forhindre væske i at trænge igennem. Vil du gerne skifte ammepudebetrækket ud, kan du jo passende gennemse vores udvalg af puslepudebetræk, og se om det er et der passer.

Shop puslepuden fra Leander med gratis kredit

Få gratis fragt af puslepuden fra Leander med levering i Danmark. Se dag omkring i vores skønne sortiment af puslepuder fra blandt andet Leander, og tilføj din favorit til indkøbskurven.

Leander puslepude tilbud og udsalg

Her på siden finder du alle vores aktuelle Leander puslepude tilbud. Du kan altid bruge vores filter til at sortere de forskellige Leander puslepuder efter prisen. Vi er sikre på, at der er gode Leander puslepude tilbud for enhver smag. Er du på udkig efter Leander puslepuder på udsalg, så skal du se vores udsalgskategori. Der kan de ses, når vi har udsalg på Leander puslepuder.

Er du på udkig efter en Leander puslepude til Black Friday, så skal du holde øje med vores Black Friday-kategori. Der finder du alle vores Black Friday-tilbud.

Tilføjet kurv