Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

BOSS vinterjakker til børn

8
Størrelse
35%
BOSS Dynejakke - Navy BOSS Dynejakke - Navy 649,97 DKK
Oprindeligt:  999,95 DKK  
35%
BOSS Dynejakke - Stone BOSS Dynejakke - Stone 649,97 DKK
Oprindeligt:  999,95 DKK  
35%
BOSS Dynejakke - Stone BOSS Dynejakke - Stone 844,97 DKK
Oprindeligt:  1.299,95 DKK  
35%
BOSS Dynejakke - Sort BOSS Dynejakke - Sort 799,47 DKK
Oprindeligt:  1.229,95 DKK  
35%
BOSS Dynejakke - EcoMade - Navy BOSS Dynejakke - EcoMade - Navy 799,47 DKK
Oprindeligt:  1.229,95 DKK  
35%
BOSS Dunjakke - Vendbar - Sort/Brun BOSS Dunjakke - Vendbar - Sort/Brun 994,47 DKK
Oprindeligt:  1.529,95 DKK  
35%
BOSS Dunjakke - Vendbar - Navy/Blå BOSS Dunjakke - Vendbar - Navy/Blå 994,47 DKK
Oprindeligt:  1.529,95 DKK  
40%
BOSS Jakke - Casual - Navy BOSS Jakke - Casual - Navy 959,97 DKK
Oprindeligt:  1.599,95 DKK  

BOSS vinterjakker

Når temperaturen udenfor begynder at blive lavere, og vi nærmer os efteråret, er det ved at være tid til at finde vinterjakkerne frem fra gemmerne. Er din dreng eller pige vokset siden sidste år, er det måske på tide at gå på jagt efter en ny BOSS vinterjakke.

Hos Kids-world kan du finde et stort udvalg af vinterjakker fra BOSS til drenge og piger. Uanset om det er en vinterjakke fra BOSS eller et andet brand, skal vinterjakken naturligvis kunne holde ungerne lune og tørre.

Moderne Vinterjakker fra BOSS til drenge og piger

BOSS vinterjakkerne kan findes i forskellige designs og farver med/uden prints - vi har vinterjakker for enhver smag. Kig dig omkring i vores store udvalg af vinterjakker fra BOSS - mon ikke du finder noget, i kan lide.

Vi har vinterjakker til drenge og piger, og hvis ikke der er en BOSS vinterjakke, som passer, kan det være, at du foretrækker vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker egner sig også som en overgangsjakke til de kolde forårsdage, hvor andre vinterjakker er bedre egnet til at holde barnet varmt, når det bliver frostvejr.

Funktionelle vinterjakker fra BOSS

Vi anbefaler, at du sætter dig lidt ind i, hvilke praktiske egenskaber BOSS vinterjakken skal have. Mange gange oplyser producenten, hvorvidt vinterjakken er vindtæt og vandtæt, og hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan modstå. Producenten vil i mange tilfælde også fortælle om jakkens evne til at ånde.

Ikke alle vinterjakke evner alt dette - det er dog vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvornår BOSS vinterjakken skal i brug. Efterfølgende ved du, med større sandsynlighed hvor åndbar, vandtæt og vindtæt den skal være.

Skal I på vinterferie, et sted hvor der er meget lave temperaturer, kan det godt være, at han eller hun skal have en varmere vinterjakke, end den som han eller hun bruger hjemme i Danmark. Så længe at du tager hensyn til dit barns ønske og behov, skal du nok finde den helt rigtige BOSS vinterjakke.

Tilføjet kurv