Spar 25% på Converse og PlanToys efterår! Skynd dig - gælder kun i dag d. 12. december!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 15.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

bObles Krokodille

(7) Skjul filter  
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

bObles Krokodille - Multi Grå bObles Krokodille - Multi Grå  749,95 DKK 

bObles Krokodille - Grøn Marmor bObles Krokodille - Grøn Marmor  749,95 DKK 

bObles Krokodille - Lys Rosa Marmor bObles Krokodille - Lys Rosa Marmor  749,95 DKK 

bObles Krokodille - Mørk Grå Marmor bObles Krokodille - Mørk Grå Marmor  749,95 DKK 

bObles Krokodille - Multi Lilla bObles Krokodille - Multi Lilla  749,95 DKK 

bObles Krokodille - Multi Blå bObles Krokodille - Multi Blå  749,95 DKK 

bObles Krokodille - Multi Pink bObles Krokodille - Multi Pink  749,95 DKK 


bObles Krokodille

Krokodillen fra bObles er lige som mange af de andre produkter fra det danske mærke, meget populært hos børn. bObles krokodille er udformet sådan, at den ligner en krokodille, samtidig med at den udfordrer sanserne hos både de store og små børn. 

De mindre børn kan øve sig i at gå op ad trapper, hoppe ud fra de forskellige højder fra krokodillens skrå ryg og forsøge at holde balancen, når krokodillen bliver vent på hovedet.

bObles Krokodillen kan kombineres med andre tumledyr

BObles krokodillen inviterer dermed børn i alle aldre til leg og sjov, og krokodillen kan naturligvis kombineres med andre af bObles' mange søde og sjove skumfigurer i de mange skønne farver, så barnet får endnu flere legemuligheder samtidig med, at de øver og udvikler deres motorik.

Her hos Kids-world.dk kan du købe den populære bObles Krokodille. bObles krokodille har længe været en af de bedst sælgende tumledyr fra bObles.

bObles Krokodille er perfekt til leg og tumlerier

bObles er blevet kendt for sin gode evne som tumlemøbel. Møblerne er designet til at være både udfordrende og stimulerende for børn i alle aldre.

BObles har gjort meget ud af, at bObles Krokodillerne er sjove for børnene at lege med. Det skal gerne være sådan, at børnene helt naturligt får lyst til at røre sig gennem leg med møblet.

bObles Krokodillen er danskdesignet

bObles tumlemøbler er danskdesignede møbler, som er udviklet til at udvikle børns motorik, og har vist sig god til at aktivere børnene. De for skellige møbler er skabt til mange forskellige funktioner, samtidig med at de er flotte at se på - både på børneværelset og i stuen. Alle tumlemøblerne er lavet i fast EVA-skum uden farlige giftstoffer og phtalater. Ved køb af bObles krokodillen her hos Kids-world.dk, har du muligheden for, at få leveret din ordre ganske gratis i Danmark.

Tilføjet kurv