Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Kenzo - Luksuriøst tøj til børn & teen

208
Størrelse
Skostørrelse
Kenzo Polo - Navy Kenzo Polo - Navy  699,95 DKK 

Kenzo - Luksuriøst tøj til børn & teen

Luksuriøst Kenzo børnetøj

Manden bag Kenzo er Kenzo Takada, som etablerede brandet tilbage i 1970. Kenzo har i mange år været anerkendte for deres smarte kollektoiner af tøj til mænd og kvinder. Er du på udkig efter brandet i børnevenlige størrelser, at du kommet til det helt rigtige sted. 

Det unikke japanske modetøj, kan købes til både drenge og piger. Du finder bl.a. Kenzo t-shirts, kjole, bukser, bluse, cardigan og heldragt til børn. Børnetøjet har naturligvis også den populært anvendte tiger samt Kenzo-logoet på sig. 

Kenzo til børn - Både drenge og piger

Udvalget er stort, og du finder foruden de førnævnte typer Kenzo børnetøj, også badetøj, hue, kasket, klipklappere, leggins, nederdele, polo'er, shorts, sommerdragter, sweatshirts, tanktops og tasker.

Du finder stort set alt hvad du skal bruge til at klæde dit barn godt på til dagen. Uanset om dagen står på fødselsdag, leg på legepladsen eller talrige pudekampe i børnehaven. Vi har gjort os umage med at have et stort og spændende udvalg af børnetøj fra en lang række brands - også Kenzo. Kollektionerne består af alt fra sødt, smart og fint børnetøj, som er skabt til aktive og friske børn, der gerne vil gå i noget smart tøj.

Kenzo jakker til børn

Leder du efter en jakke til din dreng eller pige, er du landet det rigtige sted. Her i kategorien kan du finde hele udvalget af jakker fra Kenzo til børn, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med jakkens kvalitet.

Vi har et bredt udvalg af jakker til børn fra blandt andet Kenzo, hvor der er blevet lagt vægt på en god kvalitet og komfort.

Kenzo jakker til drenge og piger

Uanset om du leder efter en jakke overgangsperioderne, som din pige eller dreng kan bruge til aktiviteter eller en jakke til fine lejligheder, så er du sikker på at finde en god jakke fra Kenzo eller et af de andre brands lige her.

Kenzo shorts til de varme dage

Kenzo shorts er også gode til de aktive drenge og piger, som godt kan lide at lege udenfor i skoven, i parken eller på legepladsen.

Vi har shorts fra blandt andet Kenzo i forskellige designs med forskellige funktioner Ligeledes finder du shorts fra Kenzo og de andre mærker i vores sortiment i et hav af flotte farvekombinationer.

Køb Kenzo shorts med en god pasform

Shortsene fra Kenzo er både smarte og praktiske, da de tit kan justeres i størrelsen i livet - enten med en justerbar elastik eller med bindebånd.

Naviger dig omkring i hele vores nydelige sortiment af shorts fra Kenzo, og vi håber på, at du finder et par, som passer ind i dit barns garderobe.

Kenzo kjole til børn

En Kenzo kjole er som regel også et hit til fødselsdage, konfirmationer og bryllupper, hvor pigerne gerne vil se lidt ekstra kønne ud.

En Kenzo kjole til de varme dage

Det er virkelig skønt at bevæge sig rundt i det varme sommervejr, med bare ben i en luftig Kenzo kjole. Kjolerne fra Kenzo og alle de andre brands, fås med mange forskellige snit, sådan at du med stor sandsynlighed finder minimum én kjole, som passer ind i din piges garderobe.

Det er heller ikke noget problem, at sammensætte et pænt outfit, som passer til dagens aktiviteter. Kenzo kjolen kan f.eks. sættes sammen med et par flotte leggings, og en smart jakke eller en pæn lækker cardigan. Det er alt sammen op til dig og dine præferencer. I sidste ende er det kun fantasien, som sætter begrænsningerne.

Alt efter hvilke sko din pige har på, burde der være en passende Kenzo kjole i vores udvalg. Kenzo kjolen kan bruges i forbindelse med mange forskellige aktiviteter såsom gåture, bagning og hyggestunder med venner og veninderne.

Køb Kenzo børnetøj med fri fragt

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter jeres næste sæt Kenzo børnetøj, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Kenzo her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte designs og farver. Klik dig gerne rundt blandt de mange designs her på siden - eller i vores Kenzo udsalg, og find inspiration til det næste sæt tøj til din dreng eller pige.

Tips til når du køber Kenzo børnetøj

Hvis dit barn er i voksenalderen, kan det nogle gange være en fordel, at købe børnetøjet i en lidt større størrelse end den størrelse, som barnet reelt set har. Det er ikke behageligt for dit barn, at gå i Kenzo tøj der er for småt. Det gælder uanset om tøjet er af mærket, Kenzo, eller et hvilket som helst andet mærke. Det ses ofte, at forældrene køber børnetøjet i en lidt større størrelse som eksempelvis str. 74, selvom at barnet reelt set er en str. 62 eller 68.

Tilføjet kurv