Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Dickies vinterjakker til børn

8
35%
Dickies Dynejakke - Oversized - Alatna - Sort Dickies Dynejakke - Oversized - Alatna - Sort 812,47 DKK
Oprindeligt:  1.249,95 DKK  
35%
Dickies Dynefrakke - Alatna - Sort Dickies Dynefrakke - Alatna - Sort 844,97 DKK
Oprindeligt:  1.299,95 DKK  
35%
Dickies Dynefrakke - Alatna - Brun Dickies Dynefrakke - Alatna - Brun 844,97 DKK
Oprindeligt:  1.299,95 DKK  
35%
Dickies Jakke - Oakport Coach - Koksgrå Dickies Jakke - Oakport Coach - Koksgrå 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Dickies Dynejakke - Millitary Green Dickies Dynejakke - Millitary Green 659,97 DKK
Oprindeligt:  1.099,95 DKK  
40%
Dickies Jakke - Oakport Coach - Khaki Dickies Jakke - Oakport Coach - Khaki 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Dickies Jakke - Oakport Coach - Blå Dickies Jakke - Oakport Coach - Blå 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Dickies Dynejakke - Alatna - Sort Dickies Dynejakke - Alatna - Sort 779,97 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  

Dickies vinterjakker til drenge og piger

Når temperaturen udenfor begynder at dale, og vi nærmer os efteråret, er det ved at være på tide at finde vinterjakkerne frem fra gemmerne. Er ungerne vokset en del det sidste års tid, er det måske på tide at investere i en ny Dickies vinterjakke.

Her hos os finder du et stort udvalg af Dickies vinterjakker til drenge og piger. Uanset om det er en vinterjakke fra Dickies eller et andet brand, skal vinterjakken naturligvis kunne holde børnene varme og tørre.

Lækre Dickies vinterjakker til drenge og piger

Vinterjakkerne fra Dickies laves i flere forskellige designs og farver og både med og uden mønstre og prints.. Tag et kig på vores store udvalg af vinterjakker fra Dickies - mon ikke du finder noget, og se, om der ikke er nogen, der passer dig.

Vi har vinterjakker til drenge og piger, og hvis ikke der er en vinterjakke fra Dickies, så kan det være, at du foretrækker vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker er også velegnet som en overgangsjakke til de kolde forårsdage, hvor andre vinterjakker bedre egner sig til at holde barnet varmt, når temperaturen når under frysepunktet.

Praktiske Dickies vinterjakker

Det er vigtigt, at du sætter dig lidt ind i, hvilke praktiske egenskaber vinterjakker fra Dickies skal have. Generelt set oplyser producenten, om vinterjakken er vandtæt og vindtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan modstå. I de fleste tilfælde kan du også læse om vinterjakkens åndbarhed.

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse tekniske egenskaber, hvilket bringer os til, at det er klogt at gøre sig nogle overvejelser om, hvad vinterjakken fra Dickies skal bruges til, og hvor store krav, der skal være til egenskaberne.

Står I og skal på vinterferie, et område hvor der er frostgrader, og skal han eller hun bruge vinterjakken efter ferien, hvor det måske ikke er nær så koldt, kan det godt være, at I mangler en vinterjakke, som ikke varmer nær så godt. Vælg en vinterjakke fra Dickies efter barnets behov.

Tilføjet kurv