Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Stella McCartney vinterjakker til børn

8
Størrelse
35%
Stella McCartney Kids Dynefrakke - Rød Stella McCartney Kids Dynefrakke - Rød 1.202,47 DKK
Oprindeligt:  1.849,95 DKK  
35%
Stella McCartney Kids Jakke - Rød m. Sort Stella McCartney Kids Jakke - Rød m. Sort 1.020,47 DKK
Oprindeligt:  1.569,95 DKK  
35%
Stella McCartney Kids Dynejakke - Lyselå m. Enhjørninger Stella McCartney Kids Dynejakke - Lyselå m. Enhjørninger 942,47 DKK
Oprindeligt:  1.449,95 DKK  
40%
Stella McCartney Kids Jakke - Imiteret Pels - Multifarvet Stella McCartney Kids Jakke - Imiteret Pels - Multifarvet 989,97 DKK
Oprindeligt:  1.649,95 DKK  
40%
Stella McCartney Kids Jakke - Sort m. Blomster Stella McCartney Kids Jakke - Sort m. Blomster 653,97 DKK
Oprindeligt:  1.089,95 DKK  
40%
Stella McCartney Kids Dynejakke - Sort/Petroleumsblå Stella McCartney Kids Dynejakke - Sort/Petroleumsblå 875,97 DKK
Oprindeligt:  1.459,95 DKK  
40%
Stella McCartney Kids Dynejakke - Petroleumsblå m. Ræve Stella McCartney Kids Dynejakke - Petroleumsblå m. Ræve 719,97 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  
40%
Stella McCartney Kids Jakke - Spray Painted Stella McCartney Kids Jakke - Spray Painted 569,97 DKK
Oprindeligt:  949,95 DKK  

Stella McCartney vinterjakker til børn

Når sommeren er ved at gå på hæld, er det tid til at tænke på vinterjakker til børnene. Er børnene vokset siden sidste år, er det måske på tide at investere i en ny Stella McCartney vinterjakke.

Her hos os finder I et stort udvalg af Stella McCartney vinterjakker til drenge og piger. Husk på, at vinteren kan byde på både sne, slud og regn, så en vinterjakke fra Stella McCartney skal holde til både vand og vind.

Stella McCartney vinterjakker i smarte designs til drenge og piger

Stella McCartney vinterjakkerne kan findes i flere forskellige farver og designs, så der er noget for enhver smag. Tag et kig på vores store udvalg af vinterjakker fra Stella McCartney - mon ikke vi har noget, der falder i jeres smag.

Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle alderstrin, og hvis ikke der er en vinterjakke fra Stella McCartney, så kan det være, at I kan finde vinterjakker fra andre brands.

Flere af vinterjakkerne i vores sortiment er også velegnet som en overgangsjakke til de kolde forårsdage, hvor andre vinterjakker er bedre egnet til at holde barnet varmt, når temperaturen når under frysepunktet.

Funktionelle vinterjakker fra Stella McCartney

Det er vigtigt, at I sætter jer lidt ind i, hvilke egenskaber vinterjakker fra Stella McCartney skal have. Mange gange oplyser brandet, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, og hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan modstå. I vil også kunne finde ud af, hvor god vinterjakken er til at ånde.

Der eksisterer naturligvis vinterjakker, som ikke har disse praktiske egenskaber, hvilket bringer os til, at det er klogt at gøre sig nogle overvejelser om, hvad Stella McCartney vinterjakken skal bruges til, og hvad der er behov for.

Skal I på vinterferie, et sted hvor der er meget lave temperaturer, kan det godt være, at han eller hun skal have en varmere vinterjakke, end den som han eller hun bruger hjemme i Danmark. Vælg en Stella McCartney vinterjakke efter jeres dreng eller piges behov.

Tilføjet kurv