Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Wooden Story udsalg

1
70%
Wooden Story Bidering - Ælling Wooden Story Bidering - Ælling 65,99 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  

Rabatten er fratrukket varens oprindelige pris.

Wooden Story udsalg

Går I og leder efter udsalg og gode tilbud på Wooden Story? Hvis ja, er I kommet til det helt rigtige sted. Af og til sker det, at vi ikke når at få solgt alle varerne inden at vi skal til at fylde lageret op med den nyeste kollektion fra Wooden Story.

Hvis det er tilfældet, med de styles vi har på lager fra Wooden Story, vil I kunne finde de nedsatte produkter fra Wooden Story lige her. Det ville være fantastisk, hvis I fandt noget i Wooden Story udsalget, som I kan bruge.

Vi er meget stolte af, at kunne tilbyde et af Danmarks største udvalg af fodtøj, tøj, og tilbehør til baby, børn og teenagere samt interiør til børneværelset.

Det sker, at vi er nødt til at få tømt lageret for produkter fra Wooden Story, for at kunne få plads til den nye Wooden Story kollektion. Det kommer naturligvis jer til gode, og er det tilfældet, vil I kunne finde de nedsatte styles her i kategorien med udsalgsvarer fra Wooden Story.

Shop produkter fra Wooden Story på udsalg nu

I kan som regel altid finde nogle udsalgsvarer fra Wooden Story til piger og drenge. Fandt I ikke de helt rigtige styles fra Wooden Story, kan I forsøge at spotte nogle gode tilbud, i nogle af de andre kategorier med nedsatte produkter.

Vi leverer udsalgsvarerne fra Wooden Story med fri fragt

Her hos Kids-world får I gratis levering uanset størrelsen på jeres ordre. Det betyder, at I kan få leveret jeres ordre med udsalgsvarer fra Wooden Story uden at skulle tænke på omkostningerne til fragten.

Derudover giver vi jer også muligheden for at få op til 3. måneders gratis kredit. Med alt det sagt, skal I blot give jer i kast med at kigge jer igennem vores udvalg af udsalgsvarer fra Wooden Story.

Tilføjet kurv