Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Gribelegetøj til baby og børn

11
Anbefalet Alder (Legetøj)

Gribelegetøj til baby og børn

Er du på udkig efter gribelegetøj, som kan underholde dit barn i timevis og samtidig være med til at udvikle barnets finmotorik, øje-hånd-koordination m.m.? Bare rolig, du er kommet til det helt perfekte sted.

Hos Kids-world har vi et stort udvalg i gribelegtøj til baby og barn, som kan fornøje din guldklump hver dag.

Vi har gribelegetøj og rangler i mange forskellige former, designs og materialer. Der vil helt sikkert være noget, som falder i jeres smag, både hvad farver og materialer angår.

Kig dig omkring i vores sortiment og bliv inspireret eller brug de forskellige filtre øverst på siden til nemt og hurtigt at finde lige præcis det gribelegetøj, som du er på udkig efter.

Hvad med et kubeformet stykke gribelegetøj?

Vi har kubeformet gribelegetøj bestående af lyst træ med kugler i klare og flotte farver samt to ringe, der kan glide frem og tilbage.

Inde i træstykkerne er en tyk og elastisk snor, som sørger for, at leddene altid vender tilbage til deres oprindelige position. Kuben er med til at stimulere babyens og barnets sanser og er med til at forbedre og udvikle finmotorikken.

Vi har gribelegetøj til babyer med en udtagelig bold, som også kan bruges som rangle. Disse er formet som en trekant, der ligesom flere andre gribelegetøjer er forbundet med en tyk og elastisk snor, der sørger for, at de enkelte led altid vender tilbage til deres oprindelige position. Bolden har en klokke, som ringer, når det lille barn ryster den.

Når den lille baby er vokset og blevet omkring 3 måneder er det måske tid til at finde en super sej helikopter i skønne og klare farver. Helikopteren er desuden udstyret med et spejl, så baby kan få øje på sit eget spejlbillede.

Vi har naturligvis også de klassiske rangler, der er formet som et nøglebundt. Ranglen er selvfølgelig fremstillet i bæredygtigt materiale.

Gribelegetøj i gode materialer

Hos Kids-world har vi bl.a. rangler med lyd og forskellige overflader, som er med til at stimulere barnets sanser; følesansen, synssansen og høresansen.

Vi har rangler bestående af trekanter i træ i flotte farver, som griber ind i hinanden og holdes sammen ved hjælp af en tyk elastiksnor.

Når træstykkerne slås sammen mod hinanden afgiver de en lyd, som er med til at underholde barnet. Et led i at finde ud af, at når barnet gør en ting, sker der noget andet og mere.

Det er så livsbekræftende at betragte sin baby eller det lille barn, når han eller hun opdager årsagssammenhænge. Dette gribelegetøj er også med til at udvikle og stimulere barnets finmotorik.

Gribelegetøj af BPA-fri plast til babyer

Udover gribelegetøj i træ, har vi også gribelegetøj af BPA-fri plast. Hvad med en skøn frø med blå, orange og røde detaljer i BPA-fri plast? Inde i frøen er der en stor kugle med en bjælde indeni, som rasler, når din baby eller dit lille barn ryster med frøen.

Denne frø udmærker sig desuden ved at have praktiske gribehuller samt hanke i siderne, som gør det lettere for de små hænder at holde fast i frøen og dermed lege med frøen. Denne skønne frø kan bruges fra 0 mdr. og opefter.

Vi har også gribelegetøj i bløde materialer

Vi har også gribelegetøj, som er fremstillet af lækre og bløde materialer, fx en skøn gravhund med farverige vedhæng, hvoraf et af disse har et lille spejl på den ene side.

Dette gribelegetøj stimulerer barnets sanser via lyde, varierende overfladeteksturer, og dermed stimulerer høresansen, følesansen og selvfølgelig synssansen.

Gravhunden er formet som en spiral, der kan trækkes ud og nemt vender tilbage til sin oprindelige form. Den kan fint hænges op på sengen, kravlegården eller på autostolen.

Motorisk træning

Gribelegetøj til baby og barn er fantastisk legetøj i forbindelse med udvikling af babys og barns finmotoriske kunnen.

Meget af vores gribelegetøj er fremstillet af træ med tyk elastiksnor, som betyder, at baby og barn kan klemme træstykkerne sammen, hvilket er med til at styrke deres muskulatur i fingrene og dermed indirekte også deres finmotoriske evner.

Vi har skønt gribelegetøj i plast, som udover at give masser af underholdning og udvikling til baby og barn kan vaskes i opvaskemaskinen, når de trænger til at blive gjort ekstra rene.

Endelig har vi et fint samlesæt i træ med pastelfarvede klodser. Der medfølger en gribevenlig plade med et stort hul, som passer til de enkelte klodsers form. Klodserne er bundet sammen via en snor, som går igennem pladens hul og dermed risikerer du ikke, at klodserne bliver væk.

Når barnet leger med dette samlesæt, stimuleres barnets finmotorik, øje-hånd-koordination, føle- og synssans.

Gribelegetøj i fine farver

Her hos Kids-world kan du finde gribelegetøj i et hav af forskellige farver. Ofte har legetøjet flere forskellige farver, da dette er med til fange barnets interesse og udvikle deres syn.

Helt små reagerer ofte på kontraster, hvilket der også er taget hensyn til i mange af de forskellige slags gribelegetøj.

I vores sortiment kan du bl.a. finde gribelegetøj som er grønt, gult, rødt og blåt, gribelegetøj der er gult, rosa og turkis samt gribelegtøj der er træfarvet og hvor strategiske dele er malet en flot farve såsom rød, grøn og gul.

Du kan både fine gribelegetøj i kraftige farver samt gribelegetøj i mere afdæmpede pastelfarver.

Gribelegetøj fra kendte brands

Vi går op i, at du altid har noget at vælge imellem. Derfor kan du naturligvis finde gribelegetøj fra en lang række forskellige danske og udenlandske brands, som er kendt for deres originalitet og gode kvalitet.

Hos Kids-world udvælger vi kun mærker og produkter, som vi kan stå 100% inde for. Derfor kan du shoppe i ro og mag uden at bekymre dig om skadelige stoffer og dårlige materialer.

I vores udvalg finder du bl.a. gribelegetøj fra brands såsom Haba, Ludi, Oball, PlanToys, Pine Cone og Sophie la Girafe.

Populære brands

Tiny Love Baby Einstein Infini Fun
Vtech Natruba Matchstick Monkey
Ludi Tikiri Bright Starts

Gratis fragt i Danmark

Husk, at når du bestiller gribelegetøj eller andet legetøj og tilbehør til dit barn, giver vi fragten, så den er gratis for dig - under forudsætning af, at varerne skal leveres til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv