Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Tuscher og farver til børn

592
Anbefalet Alder (Legetøj)

Tuscher og farver af høj kvalitet til kreative børn

Her hos Kids-world finder du et kæmpe udvalg diverse farveredskaber til børn. Vi har tuscher fra alle de mest kendte mærker som Stabilo, Faber-Castell, Artline, Staedtler, Zig, Posca og mange flere. Vi har tuscher i alle tykkelser så du kan finde nogle der passer til malebøger med små detaljer, samt større tuscher alt efter behov.

Vi har også permanente tuscher, eventuelt med metallisk finish, som kan bruges til forskellige projekter. Hvis dit barn har brug for nye overstregningstuscher til skolen, hvorfor så ikke prøve nogle med duft fra Ooly? I vores store udvalg finder du tuscher i alle regnbuens farver - endda med neon- og pastel farver.

Tuscher og farver til tegning 

Det at tegne er enormt afslappende og hyggeligt for alle børn, og en af de bedste måder at slå fantasien løs på. Det er en måde for børn at lære at udtrykke sig på kreativt, og at lege med farver og former kan få alle i godt humør. 

Der findes forskellige typer malebøger til børn i alle aldre, og afhængigt af hvor detaljerige de er, kan det være en god ide at købe tuscher i forskellige tykkelser for at gøre det nemt at farvelægge helt perfekt for børnene. 

Farveblyanter er et andet fantastisk kreativt redskab, som mange børn foretrækker. De giver en anderledes effekt og gør det muligt at ‘blende’ farver sammen på en meget smuk måde, eftersom man udvikler sine kunstneriske evner. Vi har farveblyanter i både tynde og tykkere formater, så små børn også kan finde farveblyanter der er lette for dem at holde om og tegne med.

Vi har også et udvalg af vandfarver og farvekridt, samt malebøger i mange designs.

Populære brands

Play-Doh Playbox Linex
Foam Alive Crazy Aarons Spirograph
Crocodile Creek Kinetic Sand Me&My BOX

At tegne og farvelægge er sundt for børn

Det at tegne er en enormt sund og afslappende beskæftigelse for både børn og voksne. At tage og farvelægge træner børns hjerne til at kunne fokusere, og hjælper med at udvikle deres finmotorik. Det er også en skøn aktivitet at at sidde og tegne derhjemme, når det er koldt og mørkt udenfor.

Små børn lærer om forskellige former, farver, perspektiver og mønstre, når de begynder at farvelægge. De vil føle sig stolte og udvikle selvtillid, når de færdiggør et kreativt projekt.

Tuscher og farver til gode priser

Ligegyldigt om i skal købe de første tuscher til et mindre barn, eller har brug for et væld af farveblyanter i utallige farver, har vi tuscher og farver i god kvalitet til alle behov og til gode priser. Se gerne vores store udvalg as tuscher og farver fra klassiske mærker som Stabilo og Staedtler, som har kollektioner til priser alle kan være med på.

Tilføjet kurv