Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Slim til børn

33
Anbefalet Alder (Legetøj)

Slim til børn

Slim har det med at være et stort hit hos børn - og ikke altid så stort et hit hos voksne. Men søger du slim til dit barn, så er du kommet til det helt rette sted. Her i vores kategori for slim til børn finder du et stort udvalg af slim i alverdens farver.

Vi har slim fra flere forskellige brands, så du kan finde slim i både forskellige farver og varianter. På den måde har vi sørget for, at du med stor sandsynlighed kan finde lige netop den slim, som kan få de store smil frem hos dit barn.

Populære brands

Foam Alive Crazy Aarons Spirograph
Crocodile Creek Kinetic Sand Me&My BOX
Gemex Aquabeads Linex

Shop slim med gratis fragt

Når du køber for eksempel slim til børn hos Kids-world, så tilbyder vi gratis hjemmelevering på din ordre. Det gør vi faktisk på alle ordre med dansk leveringsadresse, uanset om du køber slim eller nogle af de mange tusindvis af andre produkter til børn, som vi har i vores store sortiment.

Gå ikke glip af nye kollektioner og stærke tilbud fra Kids-world. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så får du de gode tilbud og nyheder direkte i din indbakke, så du ikke går glip af alt fra tilbud på slim til store udsalg.

Tilføjet kurv