Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Kreasæt til børn

674
Anbefalet Alder (Legetøj)

Kreasæt til børn

Børn elsker at være kreative, og hos Kids-world har vi et kæmpe sortiment af kreasæt til børn - her er virkelig noget for enhver smag. Vi har kreasæt i alle former og størrelser - fra perlesæt som lader dit børn lave kreative ting med perler, til sjove og interessante kunstsæt - bl.a. Skrabesæt og farvelægningssæt. Er dit barn til smykker? Hvorfor så ikke prøve et smykkesæt, hvor de får mulighed for at skabe deres helt egne og unikke halskæder og armbånd. Det er kun fantasien der sætter grænser!

Kreasæt er skønne, spændende, inspirerende, morsomme, og roder også lidt! Børn elsker hobbyarbejdet og kreativ leg både derhjemme, i skolen, børnehaven, hos deres bedsteforældre, i bilen… faktisk hvor som helst. Kreative sæt er en sikker og sund måde at tilbringe tid på, så det er vigtigt at sørge for dine børn har nok kreative ting i hjemmet så de kan lade fantasien få frit spil. 

Heldigvis findes der mange brands som laver alt-i-en kreasæt - hvilket gør dit liv en del lettere. Du behøver ikke besøge mange forskellige butikker for at samle kreative produkter ind. Se vores udvalg af utrolige kreasæt som dine børn kan nyde at bruge tid på. Dit barn får rig mulighed for at udvikle deres kreative evner, og måske også finde en helt ny hobby som de i fremtiden kan udvikle og få stor glæde af.

Kreasæt fra mange forskellige brands

Hos Kids-world har vi kreasæt fra alle de mest populære brands, og mange forskellige typer af kreasæt. Tjek for eksempel de kendte kreasæt fra Djeco - vi har kreasæt med flyvemaskiner, palliet billeder, mosaik sæt, dinosaurer, dyr fra savannen og mange flere sæt. Vi kan også anbefale de meget populære Playbox kreasæt - her får man virkelig god værdi for pengene.  

Stort udvalg af kreasæt

Kreasæt er perfekte til især dage med regnvejr eller til afslapning efter skoletid. Med vores store udvalg af kreasæt får dit barn masser af kreativ inspiration. Disse kreasæt indeholder alt du har brug for for at introducere børn i alle aldre til nye kreative hobbyer. Hos Kids-world kan du udforske et stort udvalg af kreasæt - fra maling og dekoration af sten, klippe-klister og vulkansæt, til støbning af glitterdyr og mosaik sæt!

Populære brands

Crazy Creations Pearl N Fun Kid Made Modern
Playbox Sequin Art Kinetic Sand
Me&My BOX Beady Staedtler

Lad børnene slippe kreativiteten løs med kreasæt

Sommetider er alt et barn har brug for et stykke papir og nogle farveblyanter for at sætte gang i kreativiteten. Andre gange har de brug for lidt hjælp til at komme igang. Hvis dit barn mangler inspiration i hverdagen, er det en rigtig god idé at købe et eller flere kreasæt som kan holde dem beskæftiget i mange timer!

Det kan godt være vores mange kreasæt kommer i en boks, men de hæmmer bestemt ikke fantasien - her finder du mange forskellige hobbysæt som drenge, piger, småbørn og teenagere vil glæde sig over. Her får dit barn alle de materialer de har brug for, men resten er op til dem. 

Lad dit barn bruge maling, tuscher, glimmer, tråd, klistermærker, sten, pynt og alverdens andre ting for at skabe utrolige ting og måske opdage en helt ny hobby i processen.

Køb kreasæt hos Kids-world

Du behøver ikke selv at være kreativ for at dit barn kan opleve den kreative verden. De kan skabe noget helt specielt - både med og uden din hjælp takket været de praktiske kreasæt.

Hos Kids-world har vi kreasæt som passer til tumlinger og andre til børn op til teenagealderen - kreasæt er for børn i alle aldre og kan underholde dem i timevis ad gangen. Du kan nemt gøre brug af vores søgefunktion og efterfølgende vores filter for at finde netop de kreasæt, som dit barn kunne være interesseret i. 

Køb kreasæt med gratis hjemmelevering

Det bliver ikke nemmere at købe kreasæt end her på Kids-world. Som en bonus tilbyder vi altid gratis levering - direkte til din dør. Vi har som regel alle varer på lager og vi afsender din ordre inden for 1-2 hverdage - bestiller du inden kl. 15.00 bliver din ordre afsendt samme dag.

Tilføjet kurv