Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Magnetlegetøj til børn - kreativitet, fantasi og finmotorisk leg

77

Magnetlegetøj til børn

Magnetlegetøj er fantastisk stykke legetøj til børn i mange aldersgrupper. Blandt andet fordi at det stiller både krav og giver mulighed for, at børnene kan slippe fantasien løs. Magnetlegetøj giver børn mulighed for at tænke ud af boksen og ikke mindst prøve kræfter med fysikkens love. Magnetlegetøjet kan ofte udbygges og give mulighed for leg på tværs af generationer.

Magnetlegetøj har altid skabt stor fascination hos både børn og voksne. Måden de sætter sig sammen og tiltrækker hinanden på virker nærmest magisk! Magnet legetøj til børn fremmer kreativiteten og stimulerer fantasien.

Der er mange fordele for børn ved det at lege med magnetsæt. De fungerer som en introduktion til koncepter som kunst, arkitektur, ingeniørarbejde og konstruktion. Når dine børn hygger sig med at sammensætte diverse forunderlige konstruktioner, begynder de også at få forståelse for magnetiske principper. Legen med magnetlegetøj gør, at de udvikler deres motoriske evner, forbedrer koncentrationen og lærer problemløsning. 

Magnetlegetøj i høj kvalitet

Magnetlegetøj har det til fælles, at de er lavet i fine materialer og er i høj kvalitet.

Vores udvalg er stort, så vi håber på, at du kan finde noget fedt magnetlegetøj fra Connetix eller et af de andre brands.

Populære brands

Bristle Blocks Magna-Tiles Grimms
Connetix MEGA Bloks GraviTrax

Stort udvalg af magnetsæt til børn

Ligegyldigt dit barns alder og interesser, vil du kunne finde det perfekte magnetsæt til dem hos Kids-world. Vi tilbyder lærerige og kreative magnetsæt fra mange forskellige brands med et udvalg af funktioner - nogle er meget eksperimentelle og underholdende og vil kræve, at dit barn kan tænke selvstændigt og problemløse. 

Se gerne vores magnetsæt fra Connetix, som kommer i et udvalg af forskellige sæt, som også passer sammen med hinanden. Der er ingen grænser for, hvad dit barn kan bygge af finurlige og unikke konstruktioner. De kan efterhånden udvide deres samling af Connetix magnetsæt, hvis produktet rigtigt fanger deres interesse og bliver til en hobby.

Magnetsæt til børn: Se vores populære magnetsæt

Magnetsæt er geniale til mange timers lærerig underholdning, og hvad der er endnu mere genialt er, at mange brands laver magnetsæt, som er kompatible med hinanden. Hos Kids-world finder du et kæmpe udvalg af magnetsæt fra alle de bedste brands - se eksempelvis de populære sæt fra Magna-Tiles, som er plader, hvor alle kanter er magnetiske. De kommer i mange forskellige temasæt og sæt i forskellige størrelser. På den måde kan dit barn altid udvide deres samling, hvis de bliver glade for deres første Magna-Tiles magnetsæt. Magna-Tiles passer til børn i alderen 3 år og opefter.

Magnetkuglebaner

Kuglebaner er fascinerende og et hit hos børn i alle aldre. Og hvad kan være bedre end at bygge sin helt egen magnet kuglebane? Udfordre dit barns kreative og logiske evner med en magnetisk kuglebane. Vi har et udvalg af forskellige typer fra kendte brands som GraviTrax og Connetix. 

Magnetkuglebaner kommer med mange seje magnetiske plader, rør og former, som vil stimulere dit barns intellekt og samtidig invitere dem til mange timers lærerig og interaktiv sjov. De vil forbedre deres fokus og byggeevner, og det vil være en fantastisk oplevelse at nyde kuglerne køre gennem banen, når den endelig er bygget færdig med succes.

Magnetlegetøj og magnetiske klodser

Med magnetbyggeklodser får dit barn mulighed for at bygge mange forskellige slags konstruktioner, former, eller endda geometriske designs. Når du køber et sæt magnetiske klodser, har dit barn stor frihed til at designe utallige forskellige konstruktioner, hvilket sikre dem imod kedsomhed. Magnetiske klodser er lige sjove at lege med hver gang og er altid en ny oplevelse. Magnetklodser er et utroligt alsidigt stykke legetøj, som dit barn vil nyde at bruge mange timer på.

Magnetlegetøj til børn i alle aldre

Magnetlegetøj er lærerigt og sjovt, og heldigvis kan man få magnetlegetøj, der er tilpasset børn i alle aldre - også helt små børn. Der findes faktisk magnetlegetøj til børn fra alderen 1 år og opefter.

Børn i denne alder er meget nysgerrig omkring verden, de elsker at røre, føle og udforske ting. De har tendens til at putte ting i munden, så vælg stort og farverigt magnetlegetøj, som de vil elske at lege og eksperimentere med i mange timer om dagen.

Få leveret magnetlegetøj ganske gratis

Hver gang du køber magnetlegetøj eller noget helt andet her hos Kids-world.dk, kan du kvit og frit få leveret din bestilling, uanset om det er magnetlegetøj eller ej, helt uden beregning. Det er noget vi længe har tilbudt vores danske kunder. Det er også noget, som vi vil blive ved med at gøre.

Vi håber, at du fandt det magnetlegetøj i vores sortiment af konstruktionslegetøj, som du leder efter. Benyt endelig vores søgefunktion og filter, hvis du leder efter noget specifikt. Det gælder, uanset om du søger efter noget bestemt magnetlegetøj, eller hvis du leder efter tøj eller legetøj.

Har du særlige ønsker, måske et bestemt produkt fra et bestemt brand, som du godt kunne tænke dig i shoppen, er du selvfølgelig velkommen til at sende os en mail med dine ønske.

Tilføjet kurv