Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Kuglebaner til børns kreativitet og finmotoriske udvikling

86
35%
Liewood Kuglebane - Træ - Reagan - Multi Mix Liewood Kuglebane - Træ - Reagan - Multi Mix 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
30%
TOLO Aktivitetslegetøj - Kuglebane TOLO Aktivitetslegetøj - Kuglebane 199,47 DKK
Oprindeligt:  284,95 DKK  

Kuglebaner

Kuglebaner er et velkendt stykke legetøj, som er højt elsket over hele verden. Mange kuglebaner kan bygges på utallige forskellige måder, så kuglerne vil trille i forskellige retninger alt efter konstruktionen.

Når dit barn leger med kuglebaner, lærer de vigtige evner såsom rumlig ræssonering og problemløsning. Rent sensorisk er det også en ren fornøjelse for børn i alle aldre at se kuglerne bevæge sig præcis efter planen. Det giver en følelse af at have opnået sit mål, og kuglebaner er på alle måder en meget interaktiv måde at lege på for børn. 

Kuglebaner med traditionelle glaskugler er ikke sikre for babyer og meget små børn, da kuglerne er meget små og kan sidde fast i halsen, hvis de tager dem ind i munden, når de bliver nysgerrige.

Kuglebane legetøj med glaskugler kan anvendes af børn fra 3 år og op efter, men stadig kun under en voksens opsyn. Er dit barn yngre end 3 år, findes der heldigvis også kuglebaner med store kugler, som ikke udgør en kvælningsrisiko for dem.

Vi har et udvalg af dem i shoppen, så tag endelig et kig i vores sortiment. Hos Kids-world finder du både kuglebaner i træ og kuglebaner i plastik, så du kan vælge den perfekte bane til din familie.

Når du skal vælge den bedste kuglebane, skal du som noget af det første overveje hvilket materiale, som du ønsker, at din kuglebane skal være i. Det er vigtigt, at materialet er giftfrit og sikkert for børn, samt at kuglebanen ikke har skarpe kanter, som børn kan komme til skade på. Det er også vigtigt, at banen er robust nok til, at børn kan lege lidt hårdt med den og måske ramme den ved et uheld, uden at den vælter. 

Stort udvalg af kuglebaner

Kuglebaner er et fantastisk stykke legetøj til både unge og gamle. De er lærerige og lærer dit barn om fysik, samt hjælper dem med at udvikle en masse nyttige evner. De får bedre øje-hånd-koordination, logisk tankegang, farve- og formgenkendelse, tålmodighed og evnen til at løse problemer.

De fede kuglebaner er nemme at samle og skille ad igen. Vores store kuglebaner inkluderer alt det tilbehør og vejledning, som dit barn har brug for, så de kan nyde at kigge på kuglerne, der ruller hurtigt op og ned gennem banen.

Populære brands

Grim Tout Great Pretenders Papoose
Meri Meri Schleich Wild Republic
MaMaMeMo MODU Jellycat

Kuglebaner i træ

Hvis du leder efter en kuglebane i træ, er du kommet til rette sted. Kuglebaner i træ er mere robuste end dem i plastik, de har et flot look - og så er de mere bæredygtige.

Kuglebaner i træ er som regel også nemmere for børn at samle, fordi delene er nemmere at holde om og sætte sammen. Nu om dage vil du blive overrasket over, hvor moderne kuglebaner i træ er blevet. De er kvalitetsmæssigt ligeså gode som dem i plastik. De er naturlige, lærerige og super sjove - så der er mange gode grunde til at vælge en kuglebane i træ. 

Kuglebaner i plastik

De fleste kuglebaner er lavet i plastik og det med god grund. Kuglebaner til børn er produceret af giftfri plast, som er nemt at holde på og sætte sammen.

Kuglebaner i plastik inspirerer børns nysgerrighed og kreativitet. De lærer at bruge fantasien til at sammensætte baner på nye måder, at genkende forskellige former og tredimensionel genkendelse. Med et kreativt kuglebane sæt i plast kan dit barn tilbringe mange timer med at bygge deres egen helt unikke bane.

Med vores udvalg af kuglebaner i plastik er der ingen faste regler - børn kan selv sammensætte deres ideelle kuglebane. Forældre kan naturligvis deltage og have det sjovt med ungerne. 

Bløde kanter på plastdelene gør, at børn ikke kommer til at få ridser eller skrammer på fingrene. Kuglebaner i plastik er også relativt robuste og kan godt klare at blive skubbet lidt til.

Kuglebaner til børn i alle aldre

Uanset dit barns alder finder du en kuglebane til dem her hos Kids-world. Vi har kuglebaner til børn på 3 år og opefter. De er produceret i træ eller giftfri plast, er af høj kvalitet og overholder naturligvis alle internationale sikkerhedsregler. Hvis dit barn er lidt ældre og har brug for en mere udfordrende kuglebane, har vi skam også kuglebaner til børn på 5 år og opefter med mere komplekse og flere dele. 

Køb kuglebaner hos Kids-world

Med kuglebaner i træ eller plastik har det aldrig været sjovere at lege sammen med dine børn i timevis. Kedsomheden vil forsvinde, når dit barn skal opbygge deres egen unikke kuglebane med hænderne. Det er en aktivitet, som er sjov både alene og for hele familien, når der er brug for at tilbringe kvalitetstid sammen. Køb en stor kuglebane hos Kids-world som dit barn vil elske at lege med og være meget taknemmelig over. 

Tilføjet kurv