Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Hagesmække og savlesmække til babyer

615
Størrelse
30%
Huttelihut Savlesmæk - Bib in Liberty - Nectar Red Huttelihut Savlesmæk - Bib in Liberty - Nectar Red 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Huttelihut Savlesmæk - Bib in Liberty - Ava Huttelihut Savlesmæk - Bib in Liberty - Ava 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Huttelihut savlesmæk - Scarf in Liberty - Nectar Red Huttelihut savlesmæk - Scarf in Liberty - Nectar Red 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Huttelihut savlesmæk - Scarf in Liberty - Ava Huttelihut savlesmæk - Scarf in Liberty - Ava 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
40%
Konges Sløjd Hagesmæk - 2-pak - Everyday Uniform Blush Konges Sløjd Hagesmæk - 2-pak - Everyday Uniform Blush 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Konges Sløjd Hagesmæk - 2-pak - Sail Away Konges Sløjd Hagesmæk - 2-pak - Sail Away 107,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  

Hagesmække og savlesmække til babyer og børn

Både hagesmæk og savlesmæk er uundværlige for mange forældre, fordi de hjælper til, at du ikke skal skifte barnets tøj hvert andet øjeblik, når noget bliver spildt eller mundvandet løber. 

Her på siden finder du vores udvalg af hagesmække og savlesmække til babyer og børn i alverdens designs og farver. Kig dig omkring - vi har mange hundrede forskellige hagesmække og savlesmække, så det burde være muligt, at finde en, som kan dække jeres behov.

Populære brands

Celly Sistema Carl Oscar
Dooky Faber-Castell Urbanista
Yumbox Fan Palm Jippies

Lange og korte hagesmække

Der er så mange mærker, der leverer hagesmække til os, og der er altid burde være et design, som passer lige til dit behov. Du finder lange hagesmække, korte hagesmække, spidse hagesmække samt runde hagesmække med trykknapper i nakken samt hagesmække i frotté med bindebånd og velcrolukninger. 

Nogle af hagesmækkene har endda en lomme, til at opsamle mad i. En del af hagesmækkene kan nemt justeres, så de passer perfekt til din baby. 

På den måde kan din baby få lov til at vokse uden at du hele tiden skal på udkig efter en større hagesmæk. Det er generelt nemt at vaske dem, da det kan gøres under vandhanen, i vaskemaskinen eller med en våd klud i hånden, alt afhængig af, hvilket materiale stoffet er lavet af.

Hagesmække og savlesmække til babyer

De fleste af hagesmækkene til babyer i denne kategori er også savlesmække. Det kan bl.a. være fra Hummel, som har de klassiske farver, eller Molos vilde print samt Pippi og SmallStuffs enkle farver. 

Du kan også få savlesmække til babyer fra andre kendte mærker som Joha, Katvig, Marmar, Celavi og mange flere. Eftersom vi forhandler så mange forskellige mærker, tilbyder vi også et hav af materialer, lækre styles og smarte farver, så du umuligt kan gå tomhændet fra siden.

Hvis du er på udkig efter et særligt mærke eller en bestemt farve, så husk at du kan bruge de forskellige filtre øverst på siden til hurtigt og nemt at se dine muligheder. 

Silikonehagesmække med opsamler

Hagesmækkene til babyer har den praktiske funktion at beskytte imod savl, gylp og spilderi ned over påklædningen. På den måde behøver man kun at skifte savlesmækken, og undgår at skulle til at skifte hele outfittet. 

Vi har også nogle skønne silikonehagesmække med en super praktisk opsamlings-fordybning forneden. Fordybningen er en stor hjælp når det er spisetid, hvor den tabte mad vil være indenfor babyens rækkevidde, hvis han eller hun skulle tabe det. Hold øje med om ikke silikonehagesmækken kan tåle at komme i opvaskemaskinen - det gør det hele lidt lettere. 

Derudover er hagesmækkene smarte og fleksible forstået på den måde, at man kan tage dem med sig alle vegne. Så uanset om din baby spiser ude eller hjemme i stuen, kan hagesmækken hurtigt tages frem.

Gaveæsker med savlesmæk og hagesmæk til babyer

Hagesmække er det perfekte valg til alle slags gaver, da de fås i mange forskellige prisklasser. Så er du på udkig efter en julegave, fødselsdagsgave, dåbsgave eller måske blot vil forkæle din baby, så er det værd at kigge vores sortiment igennem. 

Du kan også vælge iblandt de mange gavesæt, som indeholder matchende farver og mønstre. Det kan f.eks. være et Emporio Armani gavesæt, som består af en rangle, et par futter og en dertil matchende hagesmæk. Du kan også vælge at købe en 3-pak og på den måde spare penge.

Hagesmække og savlesmække i skønne farver

Når det kommer til hagesmække og savlesmække, så er det rart at have noget at vælge imellem. Nogle vil gerne have at savlesmækken passer til barnets tøj, mens andre bare gerne vil have lidt forskelligt at vælge imellem. Her på siden finder du typisk savlesmække og hagesmække i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, rosa, rød, sort og turkis. 

Udover de ensfarvede hagesmække og savlesmække finder du naturligvis også varianter med flotte mønstre eller motiver. Du kan f.eks. finde hagesmække med blomster, sommerfugle, hajer, pandaer, traktorer, blade, palmer, flamingoer, biler, får, elge, ræve, isbjørne og meget meget mere. 

Derudover kan du finde savlesmække med blomster, striber, drager, træer, nødder, rensdyr, dyreprint, prikker samt meget andet. 

Sæt med matchende savlesmæk og suttesnor

Hvis du godt kan lide, at ting matcher, så skal du måske have fat i en af de mange sæt med matchende savlesmæk og suttesnor. I dine fine sæt får du en savlesmæk og en suttesnor, som er lavet i samme mønster og derfor passer rigtig flot sammen. 

Her på siden kan du naturligvis også finde andre slags sæt, som f.eks. indeholder en sparkedragt, en hat og en savlesmæk, en body og en savlesmæk eller sæt med flere forskellige savlesmække. 

Disse sæt gør sig også rigtig godt som gave til jul, fødselsdage, barnedåb og babyshower. 

Hagesmæk med eller uden ærmer

Nogle børn synes, at maden smager bedst, hvis den også kommer op i håret og ind i øret. Andre har nærmest brug for et bad, når de er færdige med at spise. Hvis dit barn falder i den kategori, så kan det være, at I skal have fat i en hagesmæk med ærmer, altså et såkaldt forklæde

Spiseforklæder til børn er praktiske idet, at de også beskytter barnets ærmer mod grød, mos og andet snask. 

Oeko-Tex certificeret hagesmække og savlesmække

Med vores store udvalg af hagesmække og savlesmække til babyer er du garanteret en super god kvalitet, og derudover er mange af produkterne også Oeko-Tex certificeret, som betyder, at produkterne er blevet testet på et laboratorium. 

Når du vælger at købe en hagesmæk eller savlesmæk til din baby, som er mærket med Oeko-Tex certificeringen, er du derfor sikret, at produktet ikke indeholder skadelige stoffer og kemikalier.

Speciel coated overflade

Du finder også hagesmække til babyer med en coated overflade fra f.eks. Sebra. De har endda også ekstra længde, så der er mere "område" at spilde på. De er også nemmere at gøre rent med den smarte overflade.

Køb din hagesmæk med fri fragt

Husk! Du kan få leveret din babys nye hagesmæk eller savlesmæk fra Kids-world.dk med fri fragt og gratis børnepengekredit så længe din ordre er til Danmark. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, kan du som altid ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi bestræber os på at besvare e-mails inden for 24 timer i alle hverdage.

Tilføjet kurv