Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Cost:Bart vinterjakker

5
Størrelse
40%
Cost:Bart Frakke m. Dynevest - CBSiv - Sort Cost:Bart Frakke m. Dynevest - CBSiv - Sort 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
40%
Cost:Bart Jakke - Kaleb - Ombre Blue Cost:Bart Jakke - Kaleb - Ombre Blue 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
Cost:Bart Jakke - Klarissa - Denim Wash Cost:Bart Jakke - Klarissa - Denim Wash 329,97 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  
40%
Cost:Bart Jakke - Glain- Black Teddy Cost:Bart Jakke - Glain- Black Teddy 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
40%
Cost:Bart Sommerjakke - Fløjl - Gladys - Misty Rose Cost:Bart Sommerjakke - Fløjl - Gladys - Misty Rose 479,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  

Cost:Bart vinterjakker

Når sommeren er ved at gå på hæld, er det tid til at tænke på vinterjakker til børnene. Er jeres dreng eller pige vokset ud af vinterklæderne fra sidste år, er det måske på tide at gå på jagt efter en ny Cost:Bart vinterjakke.

Her er det helt oplagt at tage et kig på vinterjakker fra Cost:Bart til børn. Uanset om det er en Cost:Bart vinterjakke eller et andet mærke, skal vinterjakken kunne holde jeres børn lune og tørre.

Vinterjakker fra Cost:Bart i praktiske designs til drenge og piger

Vinterjakkerne fra Cost:Bart laves i forskellige farver og styles.. Tag et kig på vores store udvalg af Cost:Bart vinterjakker - mon ikke I finder noget, og se, om der ikke er nogen, der falder i jeres smag.

Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle alderstrin, og hvis ikke der er en Cost:Bart vinterjakke, som passer, bør I tage et kig i de andre kategorier.

Flere af vinterjakkerne i vores udvalg egner sig også som en jakke til overgangsperioden til de kolde forårsdage, hvor andre vinterjakker er bedre egnet til at holde barnet varmt, når temperaturen når under frysepunktet.

Cost:Bart vinterjakker med tekniske egenskaber

Vi anbefaler, at I sætter jer lidt ind i, hvilke egenskaber Cost:Bart vinterjakken skal have. Ofte oplyser producenten, om vinterjakken er vandtæt og vindtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan klare. Producenten nævner også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Ikke alle vinterjakke har alle disse egenskaber - derfor anbefaler vi, at I gør jer nogle overvejelser om, hvornår vinterjakken fra Cost:Bart skal skal bruges. Efterfølgende ved I, hvor store krav der skal være til åndbarheden og vandtætheden.

Skal I på vinterferie, et sted hvor der i minus 10 grader, og skal han eller hun bruge vinterjakken, når I kommer hjem igen, hvor det måske ikke er nær så frysende koldt, er det ikke sikkert, at den samme jakke kan bruges begge steder. Så længe at I tager hensyn til jeres dreng eller piges behov og ønsker, skal I nok finde den helt rigtige vinterjakke fra Cost:Bart.

Tilføjet kurv