UDSALG!! 21.000+ varer nedsat! Spar 30% på sommertøj, sandaler, sneakers mv Joha, Molo. Katvig, MarMar, Mini A Ture mf.

Polo Ralph Lauren vinterjakke til børn & teen vinterjakker til børn

(8) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Polo Ralph Lauren Dunjakke - Navy Polo Ralph Lauren Dunjakke - Navy  1.249,95 DKK 

-30%
Polo Ralph Lauren Dunjakke - Navy
Polo Ralph Lauren Dunjakke - Navy 1.449,95 DKK     Spar 434,99 DKK   
1.014,96 DKK 


-30%
Polo Ralph Lauren Dunjakke - Gråmeleret
Polo Ralph Lauren Dunjakke - Gråmeleret 1.499,95 DKK     Spar 449,99 DKK   
1.049,96 DKK 


-30%
Polo Ralph Lauren Dunjakke - Navy m. Logo
Polo Ralph Lauren Dunjakke - Navy m. Logo 1.249,95 DKK     Spar 374,99 DKK   
874,96 DKK 


-30%
Polo Ralph Lauren Dunjakke - Navy m. Rød
Polo Ralph Lauren Dunjakke - Navy m. Rød 1.349,95 DKK     Spar 404,99 DKK   
944,96 DKK 


-30%
Polo Ralph Lauren Dunfrakke - Sort
Polo Ralph Lauren Dunfrakke - Sort 1.799,95 DKK     Spar 539,99 DKK   
1.259,96 DKK 


-30%
Polo Ralph Lauren Dunjakke - Grå m. Logo
Polo Ralph Lauren Dunjakke - Grå m. Logo 1.249,95 DKK     Spar 374,99 DKK   
874,96 DKK 


-30%
Polo Ralph Lauren Dunjakke - Navy
Polo Ralph Lauren Dunjakke - Navy 1.449,95 DKK     Spar 434,99 DKK   
1.014,96 DKK Polo Ralph Lauren vinterjakker til drenge og piger

Når det begynder at blive køligere, og vi nærmer os efteråret, er det tid til at tænke på vinterjakker til ungerne. Er din dreng eller pige vokset en del siden sidste vinter, er det måske på tide at gå på jagt efter en ny Polo Ralph Lauren vinterjakke.

Her er det helt oplagt at tage et kig på vinterjakker fra Polo Ralph Lauren til børn. Uanset hvilket brand, du helst vil købe børnenes vinterjakke fra, er det væsentligste, at de kan holde børnene varme og tørre. De kolde måneder plejer gerne at byde på regn og sne, hvilket også skal kunne holdes ude.

vinterjakker fra Polo Ralph Lauren i moderne designs til drenge og piger

Vinterjakkerne fra Polo Ralph Lauren fås i mange forskellige designs og nuancer og både med og uden mønstre og prints .Hvad du til sidst ender med at købe, er helt op til dine og dit barns personlige præferencer. Tag et kig på vores store udvalg af Polo Ralph Lauren vinterjakker og se, om der ikke er nogen, der falder i din smag. Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle aldre, og hvis ikke der er en vinterjakke fra Polo Ralph Lauren, der passer, så kan det være, at du kan finde vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker egner sig bedst som en overgangsjakke til de kølige efterårs- og forårsmåneder, hvor andre vinterjakker egner sig bedst til at holde barnet lunt, når det bliver minusgrader.

Polo Ralph Lauren vinterjakker med praktiske egenskaber

Det er altid en god idé, at du sætter dig ind i, hvilke tekniske egenskaber Polo Ralph Lauren vinterjakken skal have. Generelt set oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan modstå. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Du skal helt sikkert gå efter en vinterjakke fra Polo Ralph Lauren med god åndbarhed, da Polo Ralph Lauren vinterjakken dermed transporterer sveden væk fra kroppen og ud gennem stoffet. Alt dette sker, selvom vandet ikke kan trænge igennem vinterjakken. Til de våde måneder er det også nødvendigt, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor er det en god idé at købe en vinterjakke med et højt vandsøjletryk, så den kan modstå både regn, sne og slud.

Når du alligevel er ved at kontrollere vinterjakken, bør du også kontrollere at sømmene, syningerne og sammenføjningerne eri orden og uden fejl og mangler.

Polo Ralph Lauren vinterjakker til børn

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse praktiske egenskaber, men det er også vigtigt at tænke over, hvad Polo Ralph Lauren vinterjakken skal bruges til, og hvad behovet er. Skal I på skiferie i minus 15 grader, og skal barnet bruge jakken, når I kommer hjem fra skiferien, hvor det ikke bliver så koldt som på skiferien, så er det ikke sikkert, at det er vinterjakken fra Polo Ralph Lauren, I skal bruge på begge tidspunkter.

Det vigtigste er selvfølgelig altid at tage hensyn til dit barns behov. Er han eller hun en frossenpind, som helst vil gå rundt med en tyk vinterjakke fra Polo Ralph Lauren hele tiden, eller er dit barn et fa dem, der altid har det for varmt? Vælg en Polo Ralph Lauren vinterjakke efter din dreng eller piges behov.

Gratis fragt på vinterjakker fra Polo Ralph Lauren

Du får altid gratis fragt, når du handler her hos Kids-world.dk. Så uanset hvad du finder - om det er en Polo Ralph Lauren vinterjakke eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet brand, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv