Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Skoletasker til børn

294

Skoletasker til børn

En skoletaske er helt nødvendig for alle skolebørn. Hos Kids-world.dk finder du et stort udvalg af flotte og smarte skoletasker til børn, drenge såvel som piger. Vi har skoletasker i alle regnbuens farver - ensfarvede, mønstrede og med prints. Lige fra mønster med stjerner til blomsterprints og seje ninjagos.

Børn i forskellige aldre har forskellige behov og derfor er det vigtigt, at skoletasken bliver udskiftet i løbet af barnets skoletid. Typisk har større børn brug for også at kunne have en computer eller tablet med i tasken.

Vi anbefaler, at du kigger dig omkring i vores sortiment og ser, om der ikke er noget, som passer perfekt til din dreng eller pige. Hvis du ikke kunne finde den helt rigtige skoletaske her i kategorien, så anbefaler vi, at du også kigger i vores kategori med Rygsække, hvor vi har endnu flere flotte tasker.  

Skoletasker til børn i god kvalitet

Uanset hvad dit budget ligger på, så vil du kunne finde skoletasker i alle prisklasser her på siden. Fælles for alle skoletaskerne er, at du er sikret en god kvalitet. Blandt de populære mærker fører vi LEGO®, CelaVi, Liewood, Converse, Ticket To Heaven og Hoptimist. Hvad end du er på jagt efter en helt enkel skoletaske med ét rum, eller om det skal være en skoletaske med mange rum, så finder du den her.

Vi fører skoletasker til både store og små børn fra mange forskellige brands, så tag et kig her på siden, og find den næste skoletaske til dit barn. Du kan også købe skoletasker som et sæt, hvilket betyder, at du eksempelvis får en gymnastikpose og penalhus med i prisen.

Populære brands

Staedtler Posca Faber-Castell
Filia Bantex Carioca

Husk skoletasken til dit barns første skoledag

Den første skoledag er en stor begivenhed for alle piger og drenge, der skal starte i skole. Det er en dag, som de fleste børn ser frem til i meget lang tid med glæde. Men det er en mindst lige så stor en dag for forældrene, som nu kan se, at deres lille børnehavebarn er ved at blive stor og er ved at rykke videre til en ny tilværelse som skoleelev.

Din lille dreng eller pige er pludselig ikke så lille længere. Men selvom det kan være svært at forstå for forældrene, så venter der barnet en masse spændende oplevelser, udfordringer og venner ovre i skolen.

Ingen første skoledag uden en skoletaske

Ingen første skole dag uden en skoletaske. Så når den store dag nærmer sig, er det tid til at se på en flot og smart skoletaske. Hvis du køber skoletasken i god tid, kan både du og dit barn gå og kigge på den, mens I spændt venter på, at den første skoledag skal komme. Så kan hele familien vænne sig til det nye liv, der venter med skole, SFO, nye venner og andre omgivelser.

For nogle børn kan det være overvældende med alle de nye forandringer og valg. Hvis du gerne vil have, at dit barn skal være med til at vælge sin nye skoletaske, så kan det være en god ide, at udvælge en håndfuld, som du tror barnet vil kunne lide, og så kan de få lov til at vælge imellem en lille håndfuld i stedet for at skulle overskue 40-50 forskellige skoletasker. 

Det kan også være, at du har større børn, som allerede går i skole. Også her er det indimellem nødvendigt at udskifte den gamle skoletaske med en ny. Den skoletaske, der skal bruges i de mindste klasser, bliver på et tidspunkt for lille, i takt med at barnet vokser og bøgerne bliver flere. 

En rummelig skoletaske til børn er alfa omega

Omkring 3-4 klasse vil det ofte være nødvendigt at skifte til en større skoletaske. Når barnet kommer op i de større klasser vil der også helt naturligt være brug for en skoletaske, der kan rumme mere, fordi lektiemængden bliver større, og eleverne har brug for flere bøger i skoletasken hver dag. Samtidig er det på flere skoler et krav, at børnene har enten en computer eller tablet med hver dag.

Det kan også være, at det ældre barn efterhånden synes at det er for barnligt at rende rundt med en traditionelt skoletaske til børn, men hellere vil have en anden slags skoletaske over skulderen. Det kan enten være en almindelig rygsæk eller en skoletaske, der kan bæres med en rem over den ene skulder eller på tværs over brystet.

I alle tilfælde skal din dreng eller piges skoletaske skiftes ud i løbet af deres skoletid. I samme ombæring som skoletasken skiftes ud kan det også være, at der er brug for et nyt penalhus. Enten fordi det gamle er blevet for slidt, for kikset eller bare ikke har plads nok til passer, vinkelmåler og alle de andre ting, som større børn har brug for.

Skoletaske til børn i flere størrelser

Når det er tid til at købe en ny skoletaske, kan du og dit barn sætte jer sammen foran skærmen, og så kan barnet selv være med til at vælge den skoletaske, der kommer til at følge ham eller hende de næste år. Det er vigtigt, at barnet bliver glad for den skoletaske, som valget endelig falder på, for skoletasken skal bruges nærmest hver eneste dag i flere år.

Når du ser på en ny skoletaske til dit barn, er det vigtigt, at skoletasken har den rigtige størrelse i forhold til barnet. Skoletasken må hverken være for stor eller lille til barnets ryg, og der skal samtidig være nok plads til alle de ting, der skal med i skole hver dag. Skoletasken må ikke sidde og dingle ned omkring numsen, men skal sidde tæt ind mod ryggen og hvile på lænden. 

Skoletasken må veje 15% af barnets vægt

Som en tommelfingerregel må skoletasken ikke veje mere end 15 % af barnets vægt. Skoletasken skal kunne passe både om sommeren, når barnet bare har en tynd t-shirt på og om vinteren med en tyk vinterjakke. Selv i de små klasser skal der nogle gange slæbes mange bøger frem og tilbage mellem skolen og hjemmet, så den kan let blive tung. 

Derfor er det også vigtigt, at skoletaskens udformning ikke er hård ved ryggen. Her kan brede, polstrede skulderremme afhjælpe trykket på skuldrene, og skulderremmene skal desuden kunne justeres i længden, så skoletasken kommer til at sidde helt rigtigt på ryggen. 

Nogle skoletasker har endda et brystspænde, så skulderstropperne bliver siddende det rigtige sted. Hvis der en hofterem, der kan spændes omkring hofterne eller maven, giver det ekstra støtte til at bære en tung skoletaske.

Skulle det være et skoletaske-sæt?

Skal det hele matche, eller skal det bare være dejlig nemt at købe skoleting til dit barn, så skulle I måske overveje et smart skoletaske-sæt. Med et skoletaske-sæt får dit barn ikke kun en skoletaske, men også andre uundværlige tasker. 

Der er f.eks. skoletaske-sæt, som kommer med en skoletaske og en gymnastikpose. Der er også skoletaske-sæt, som kommer med en skoletaske, en gymnastiktaske og et penalhus. Nogle penalhus kommer endda med fyld, så du ikke skal bekymre dig om blyanter, lineal og viskelæder. Endelig er der også skoletaske-sæt, der både kommer med en skoletaske, en gymnastiktaske, et penalhus og en sportstaske

Med et smart skoletaske-sæt sparer du både tid og penge, og dit barn får derudover et sæt til skolen, hvor alting passer flot sammen. 

Skoletasker i et hav af farver

Når du skal finde en skoletaske til dit barn, er der mange ting at tænke på. Tasken skal leve op til barnets behov og sidde ordentligt på skuldre og ryg. Dog er en af de vigtigste ting, at dit barn er glad for tasken. Dit barn skal bruge tasken næsten hver eneste i flere år, og derfor skal de naturligvis synes den er flot, smart og sej fra allerførste dag. 

Her hos Kids-world finder du skoletasker i et hav af farver, mønstre og designs. Du vil normalt kunne finde skoletasker i farverne blå, grøn, gul, hvid, lilla, rosa, rød og sort. Mange af taskerne kommer med fine motiver, mønstre eller logoer. Hvis du er på jagt efter en skoletaske til din dreng eller pige i en særlig farve, så husk at du kan bruge filteret øverst på siden til nemt og hurtigt at få et overblik over udvalget i lige præcis den farve. Her kan du også filtrere for pris. 

Skoletasker med LEGO® og Star Wars

Er dit barn vild med LEGO® eller Star Wars, så fortvivl ikke! I vores udvalg finder du nemlig mange forskellige slags skoletasker med bl.a. LEGO® og Star Wars. Du kan f.eks. finde skoletasker med LEGO®s Ninjago-figurer, Stormtroopers eller Darth Vader. Vi har også et udvalg af LEGO® Friends kollektion med veninderne Mia, Emma, Andrea, Stephanie og Olivia. Taskerne kommer i mange forskellige farver og varianter, så der er lidt at vælge imellem og noget til ethvert behov.

Mange af skoletaskerne fra LEGO® kommer i de såkaldte skoletaske-sæt, hvor der f.eks. også følger et penalhus og en gymnastikpose med. 

Sæt dig til rette foran skærmen med dit barn og se, om der ikke er en skoletaske, som din dreng eller pige kan blive smask forelsket i.

Skoletasker fra kendte mærker

Her på siden finder du skoletasker fra både danske og udenlandske mærker. Du har derfor altid noget forskelligt at vælge imellem, både når det kommer til farver, design og pris. Hvis du leder efter en skoletaske fra et bestemt brand eller i en bestemt prisklasse, så glem ikke, at du kan bruge filteret øverst på siden. 

Uanset om du vælger en dyr eller billig skoletaske, så kan vi garantere for, at kvaliteten er i orden. Her hos Kids-World finder du nemlig kun de produkter, som vi kan stå inde for og særligt har udvalgt til vores online butik. 

Engang imellem kan du også være heldig, at vi har skoletasker på tilbud og på den måde er der endnu flere penge at spare.    

En ergonomisk skoletaske til børn

En ergonomisk skoletaske er helt sikkert at foretrække, så hold øje med, om skoletasken er ergonomisk udført. Det er også vigtigt, at skoletasken ikke er for stor til barnet, så skoletasken skal også have den rigtige størrelse. 

Hvis skoletasken er for stor, vil den ikke sidde rigtigt på ryggen, og barnet vil derfor let få smerter i skuldre, ryg og nakke, når der skal bæres rundt på en tung skoletaske hver dag.

Polstrede lommer og reflekser 

Andre detaljer, der kan være rigtig praktiske på en skoletaske er masser af reflekser, så barnet lettere bliver set i trafikken på vej til og fra skole. Det kan også være en polstret lomme til computeren eller tabletten i de ældre klasser. 

Og så er det praktisk med flere rum, så det er nemt at holde styr på både store og små ting, der skal med i skole. Udover bøger skal der jo også være plads til både penalhus, madpakke, drikkedunk og måske idrætstøj.

Hvilken skoletaske er din favorit?

Men det er jo ikke kun størrelsen og udformningen af skoletasken, der er vigtig. For barnet er det lige så vigtigt, at skoletasken har flotte farver eller prints, som det selv kan lide og som afspejler barnets personlighed og smag. 

Hos Kids-world.dk finder du et stort udvalg af skoletasker i alle regnbuens farver til både drenge og piger. Der er både ensfarvede og spraglede skoletasker samt nogle med prints. Vi fører skoletasker fra mange forskellige mærker, så tag et kig her på siden og find den næste skoletaske til dit barn. 

Kundeservice står klar til rådgivning

Det kan være vanskeligt at finde rundt i det store hav af skoletasker til drenge og piger, mærker, farver, prints og materialer. Hvis du ikke har kunnet finde den rigtige skoletaske, som passer til dit barn, er du også velkommen til at kigge i de andre taske kategorier, der er f.eks. også meget at vælge imellem i vores kategori med rygsække. 

Det kan være, der er en anden type skoletaske, som passer bedre til dit barns behov. Eller det kan også være, at der er en bestemt skoletaske, som har vakt din dreng eller piges interesse, men du mangler bare at få svar på de sidste detaljer, inden du køber den. I så fald kan du skrive eller ringe til kundeservice og få svar på dine spørgsmål.

Skoletaske tilbud

Er du på udkig efter en skoletaske til børn fra kollektioner, som udgår, eller kigger du efter et godt tilbud på skoletasker, så er du havnet det rigtige sted. I vores udsalgskategori finder du produkter, som vi netop nu sælger til en favorabel pris.

Find et godt skoletaske tilbud ved at søge i udsalgs- eller outletkategorien, så du og dit barn allerede i dag kan få styr på den del af skolegrejet.

Skulle der ikke være noget, der falder i dig og dit barn smag, så fortvivl ej. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid får besked på aktuelle skoletaske tilbud fra Kids-world. 

Skoletasker til drenge og piger med gratis fragt

Hos Kids-world finder du et stort udvalg af skoletasker til både drenge og piger. Hvad end dit barn ønsker at det skal være Ninjago-figurer, stjerner eller galaksetema, der pryder skoletasken, så finder du det lige her.

For at gøre det endnu mere nemt og bekvemt at handle hos os, tilbyder vi vores kunder fri fragt på alle ordrer. Du kan altså få leveret din skoletaske til både drenge og piger direkte til din dør, hvis du har hjemmeadresse i Danmark.

Tilføjet kurv