Sommerudsalg - Småfolk 40% rabat på 500+ styles

Mini A Ture vinterjakke til børn & teen

(7) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Mini A Ture Vinterjakke - Wally - Pudder m. Mariehøns
Mini A Ture Vinterjakke - Wally - Pudder m. Mariehøns 1.099,95 DKK     Spar 549,98 DKK   
549,98 DKK 


-50%
Mini A Ture Vinterjakke - Wille Fur - Armygrøn
Mini A Ture Vinterjakke - Wille Fur - Armygrøn 1.799,95 DKK     Spar 899,98 DKK   
899,98 DKK 


-50%
Mini A Ture Jakke - Polyester/Uld - Firina - Navy
Mini A Ture Jakke - Polyester/Uld - Firina - Navy 799,95 DKK     Spar 399,98 DKK   
399,98 DKK 


Mikk-Line Vanteholder - Lilla Mikk-Line Vanteholder - Lilla  39,95 DKK 

Vanteholder - Sort Vanteholder - Sort  39,95 DKK 

Vanteholder - Koksgrå Vanteholder - Koksgrå  39,95 DKK 

Vanteholder - Navy Vanteholder - Navy  39,95 DKK 


Vinterjakker fra Mini A Ture til drenge og piger

De fleste begynder at se sig om efter en dejlig lun vinterjakke til børnene, når sommeren er ved at være slut. Er børnene vokset en del siden sidste vinter, er det måske på tide at investere i en ny Mini A Ture vinterjakke.

Hos Kids-world kan du finde et stort udvalg af vinterjakker fra Mini A Ture til børn. Uanset om det er en Mini A Ture vinterjakke eller et andet mærke, skal vinterjakken naturligvis kunne holdebørnene varme og tørre. De kolde måneder er kendte for også at inkludere regn og sne, hvilket også skal kunne holdes ude.

Mini A Ture vinterjakker i moderne designs til drenge og piger

Vinterjakkerne fra Mini A Ture kommer i mange forskellige designs og farver og både med og uden mønstre og prints .Hvad du til sidst ender med at købe, er helt op til dine og dit barns personlige præferencer. Tag et kig på vores store udvalg af vinterjakker fra Mini A Ture og se, om der ikke er nogen, der passer til din smag. Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle aldre, og hvis ikke der er en Mini A Ture vinterjakke, der passer, så kan det være, at du foretrækker vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker egner sig bedst som en overgangsjakke til de forholdsvis kølige efterårs- og forårsdage, hvor andre vinterjakker egner sig bedst til at holde barnet lunt, når temperaturen når under frysepunktet.

Vinterjakker fra Mini A Ture med praktiske egenskaber

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke tekniske egenskaber Mini A Ture vinterjakken skal have. Ofte oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan klare. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Det er en god idé at gå efter en Mini A Ture vinterjakke med god åndbarhed, da vinterjakken fra Mini A Ture dermed transporterer sveden væk fra kroppen og ud gennem stoffet. Alt dette sker, selvom vandet ikke kan trænge igennem vinterjakken. Til de våde måneder er det også nødvendigt, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor er det en god idé at anskaffe en vinterjakke med et højt vandsøjletryk, så den kan modstå både regn, sne og slud.

Når du alligevel er ved at kontrollere vinterjakken, bør du også kontrollere at sømmene, syningerne og sammenføjningerne eri orden og uden fejl og mangler.

Mini A Ture vinterjakker til drenge eller piger

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse tekniske egenskaber, men det er også vigtigt at tænke over, hvad vinterjakken fra Mini A Ture skal bruges til, og hvad behovet er. Skal I på skiferie i minus 15 grader, og skal barnet bruge jakken, når I kommer hjem fra skiferien, hvor det ikke bliver så koldt som på skiferien, så er det ikke sikkert, at det er vinterjakken fra Mini A Ture, I skal bruge på begge tidspunkter.

Det vigtigste er selvfølgelig altid at tage hensyn til barnets behov. Er han eller hun en frossenpind, som helst vil gå rundt med en tyk vinterjakke fra Mini A Ture hele tiden, eller foretrækker han eller hun at have det lidt køligere? Vælg en vinterjakke fra Mini A Ture efter barnets behov.

Mini A Ture vinterjakker med gratis fragt

Du får altid gratis fragt, når du handler her hos Kids-world.dk. Så uanset hvad du finder - om det er en vinterjakke fra Mini A Ture eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet mærke, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres i Danmark.

Tilføjet kurv