Sommerudsalg - Småfolk 40% rabat på 500+ styles

Didriksons vinterjakke til børn & teen

(13) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Didriksons Termojakke - Låven - Pink
Didriksons Termojakke - Låven - Pink 599,95 DKK     Spar 299,98 DKK   
299,98 DKK 


-50%
Didriksons Vinterjakke - Ronne - Bordeaux
Didriksons Vinterjakke - Ronne - Bordeaux 899,95 DKK     Spar 449,98 DKK   
449,98 DKK 


-50%
Didriksons Vinterjakke - Heijken - Bordeaux
Didriksons Vinterjakke - Heijken - Bordeaux 1.099,95 DKK     Spar 549,98 DKK   
549,98 DKK 


Mikk-Line Vanteholder - Lilla Mikk-Line Vanteholder - Lilla  39,95 DKK 

Vanteholder - Sort Vanteholder - Sort  39,95 DKK 

Vanteholder - Koksgrå Vanteholder - Koksgrå  39,95 DKK 

Vanteholder - Navy Vanteholder - Navy  39,95 DKK 

-50%
Didriksons Vinterjakke - Härje - Navy/Pink
Didriksons Vinterjakke - Härje - Navy/Pink 699,95 DKK     Spar 349,98 DKK   
349,98 DKK 


-50%
Didriksons Vinterjakke - Storlien - Navy
Didriksons Vinterjakke - Storlien - Navy 899,95 DKK     Spar 449,98 DKK   
449,98 DKK 


-50%
Didriksons Vinterjakke - Storlien - Fuchsia
Didriksons Vinterjakke - Storlien - Fuchsia 899,95 DKK     Spar 449,98 DKK   
449,98 DKK 


-50%
Didriksons Vinterjakke - Stubbe - Blå/Navy
Didriksons Vinterjakke - Stubbe - Blå/Navy 899,95 DKK     Spar 449,98 DKK   
449,98 DKK 


-50%
Didriksons Vinterjakke - Stubbe - Pink/Bordeaux
Didriksons Vinterjakke - Stubbe - Pink/Bordeaux 899,95 DKK     Spar 449,98 DKK   
449,98 DKK 


-35%
Didriksons Vinterjakke - Vahca - Rosa
Didriksons Vinterjakke - Vahca - Rosa 999,95 DKK     Spar 349,99 DKK   
649,96 DKK Didriksons vinterjakker til børn

De fleste begynder at se sig om efter en dejlig varm vinterjakke til børnene, når sommeren er ved at lakke mod enden. Er din dreng eller pige vokset ud af overtøjet fra sidste år, er det måske på tide at se sig om efter en ny Didriksons vinterjakke.

Her er det helt oplagt at tage et kig på Didriksons vinterjakkerne til drenge og piger. Uanset hvilket brand, du foretrækker at købe ungernes vinterjakke fra, er det væsentligste, at de kan holde børnene varme og tørre. De kolde måneder byder ofte på regn og sne, hvilket overtøjet også skal kunne skærme barnet fra.

vinterjakker fra Didriksons i lækre designs til drenge og piger

Didriksons vinterjakkerne fås i flere forskellige designs og nuancer og både med og uden mønstre og prints , så der er noget for næsten enhver smag. Tag et kig på vores store udvalg af Didriksons vinterjakker og se, om der ikke er nogen, der falder i din smag. Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle aldre, og hvis ikke der er en vinterjakke fra Didriksons, der passer, så kan det være, at du foretrækker vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker er mest af alt beregnet som en overgangsjakke til de kølige efterårs- og forårsmåneder, hvor andre vinterjakker egner sig bedst til at holde barnet lunt, når temperaturen når under frysepunktet.

Funktionelle vinterjakker fra Didriksons

Vi anbefaler, at du sætter dig ind i, hvilke tekniske egenskaber vinterjakker fra Didriksons skal have. Mange gange oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan modstå. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Det er en god idé at gå efter en Didriksons vinterjakke med god åndbarhed, da Didriksons vinterjakken dermed transporterer sveden væk fra kroppen og ud gennem stoffet. Alt dette sker, selvom vandet ikke kan trænge igennem vinterjakken. Til de våde måneder er det også nødvendigt, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor er det en god idé at anskaffe en vinterjakke med et højt vandsøjletryk, så den kan modstå både regn, sne og slud.

Når du alligevel er ved at kontrollere vinterjakken, bør du også kontrollere at sømmene, syningerne og sammenføjningerne er, som de skal være.

Didriksons vinterjakker til drenge eller piger

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse praktiske egenskaber, men det er også vigtigt at tænke over, hvad Didriksons vinterjakken skal bruges til, og hvad behovet er. Skal I på skiferie i minus 15 grader, og skal din drenge eller pige bruge jakken, når I kommer hjem fra skiferien, hvor det ikke bliver så koldt som på skiferien, så er det ikke sikkert, at det er Didriksons vinterjakken, I skal bruge på begge tidspunkter.

Vigtigst af alt er, at du tager hensyn til dit barn og dets behov. Er han eller hun en frossenpind, som helst vil gå rundt med en tyk vinterjakke fra Didriksons hele tiden, eller foretrækker dit barn at have det lidt køligere? Vælg en vinterjakke fra Didriksons efter barnets behov.

Gratis fragt på Didriksons vinterjakker

Du får altid gratis fragt, når du handler her hos Kids-world.dk. Så uanset hvad du finder - om det er en vinterjakke fra Didriksons eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet brand, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv