Lækre sommerstyles fra Hummel! - Shop de nye sko, t-shirts, shorts, kjoler, sweatshorts, bodyer mv.

Tommy Hilfiger vinterjakke til børn & teen

(11) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Tommy Hilfiger Vinterjakke - Sort Tommy Hilfiger Vinterjakke - Sort  1.249,95 DKK 

-35%
Tommy Hilfiger Dunjakke - Armygrøn/Hvid/Mørk Pink
Tommy Hilfiger Dunjakke - Armygrøn/Hvid/Mørk Pink 1.199,95 DKK     Spar 419,99 DKK   
779,96 DKK 


-35%
Tommy Hilfiger Jakke - Armygrøn
Tommy Hilfiger Jakke - Armygrøn 1.099,95 DKK     Spar 384,99 DKK   
714,96 DKK 


-35%
Tommy Hilfiger Dynejakke - Navy
Tommy Hilfiger Dynejakke - Navy 1.199,95 DKK     Spar 419,99 DKK   
779,96 DKK 


-35%
Tommy Hilfiger Dunjakke - Hvid
Tommy Hilfiger Dunjakke - Hvid 1.449,95 DKK     Spar 507,49 DKK   
942,46 DKK 


-35%
Tommy Hilfiger Dynejakke - Vendbar - Hvid m. Rød/Navy
Tommy Hilfiger Dynejakke - Vendbar - Hvid m. Rød/Navy 1.249,95 DKK     Spar 437,49 DKK   
812,46 DKK 


-35%
Tommy Hilfiger Dunjakke - Blå
Tommy Hilfiger Dunjakke - Blå 1.199,95 DKK     Spar 419,99 DKK   
779,96 DKK 


-35%
Tommy Hilfiger Dunjakke - Rød
Tommy Hilfiger Dunjakke - Rød 1.249,95 DKK     Spar 437,49 DKK   
812,46 DKK 


-35%
Tommy Hilfiger Dunjakke - Vendbar - Navy/Rosa m. Print
Tommy Hilfiger Dunjakke - Vendbar - Navy/Rosa m. Print 1.249,95 DKK     Spar 437,49 DKK   
812,46 DKK 


-50%
Tommy Hilfiger Jakke - Tiger Bomber - Rosa m. Print
Tommy Hilfiger Jakke - Tiger Bomber - Rosa m. Print 1.049,95 DKK     Spar 524,98 DKK   
524,98 DKK 


-35%
Tommy Hilfiger Dynejakke - Essential Stepped - Navy
Tommy Hilfiger Dynejakke - Essential Stepped - Navy 949,95 DKK     Spar 332,49 DKK   
617,46 DKK Tommy Hilfiger vinterjakker til drenge og piger

De fleste begynder at se sig om efter en dejlig lun vinterjakke til børnene, når det varme vejr er ved at være slut. Er din dreng eller pige vokset en del siden sidste vinter, er det måske på tide at se sig om efter en ny Tommy Hilfiger vinterjakke.

Hos Kids-world kan du finde et stort udvalg af Tommy Hilfiger vinterjakker til børn. Uanset hvilket brand, du foretrækker at købe din vinterjakke fra, er det væsentligste, at de kan holde børnene lune og tørre. Den danske vinter kan byde på både sne, slud og regn, så en vinterjakke fra Tommy Hilfiger skal holde til både vind og vand.

Tommy Hilfiger vinterjakker i flotte designs til drenge og piger

Vinterjakkerne fra Tommy Hilfiger fås i flere forskellige designs og farver og både med og uden mønstre og prints , så der er noget for næsten enhver smag. Tag et kig på vores store udvalg af Tommy Hilfiger vinterjakker og se, om der ikke er nogen, der passer til din smag. Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle aldre, og hvis ikke der er en vinterjakke fra Tommy Hilfiger, der passer, så kan det være, at du foretrækker vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker er mest af alt beregnet som en overgangsjakke til de forholdsvis kølige efterårs- og forårsdage, hvor andre vinterjakker er bedre egnet til at holde barnet lunt, når det bliver frostvejr.

Tommy Hilfiger vinterjakker med tekniske egenskaber

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke praktiske egenskaber vinterjakker fra Tommy Hilfiger skal have. Mange gange oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan klare. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Du skal helt sikkert gå efter en Tommy Hilfiger vinterjakke med god åndbarhed, da Tommy Hilfiger vinterjakken dermed transporterer sveden væk fra kroppen og ud gennem stoffet. Alt dette sker, selvom vandet ikke kan trænge igennem vinterjakken. Til de våde måneder er det også nødvendigt, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor er det en god idé at købe en vinterjakke med et højt vandsøjletryk, så den kan modstå både regn, sne og slud.

Når du alligevel er ved at kontrollere vinterjakken, bør du også kontrollere at sømmene, syningerne og sammenføjningerne eri orden og uden fejl og mangler.

Tommy Hilfiger vinterjakker til børn

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse tekniske egenskaber, men det er også vigtigt at tænke over, hvad Tommy Hilfiger vinterjakken skal bruges til, og hvad behovet er. Skal I på skiferie i minus 15 grader, og skal din drenge eller pige bruge jakken, når I kommer hjem fra skiferien, hvor det ikke bliver så koldt som på skiferien, så er det ikke sikkert, at det er vinterjakken fra Tommy Hilfiger, I skal bruge på begge tidspunkter.

Det vigtigste er selvfølgelig altid at tage hensyn til dit barns behov. Er dit barn kuldskær, eller foretrækker dit barn at have det lidt køligere? Vælg en Tommy Hilfiger vinterjakke efter din dreng eller piges behov.

Vinterjakker fra Tommy Hilfiger med gratis fragt

Du får altid gratis fragt, når du handler her hos Kids-world.dk. Så uanset hvad du finder - om det er en Tommy Hilfiger vinterjakke eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet brand, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv