10. December - Spar 25% på Ver de Terre efterår KUN i dag!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 15.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Minymo vinterjakke til børn & teen

(14) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Minymo Vinterjakke - Lilla m. Print Minymo Vinterjakke - Lilla m. Print  749,95 DKK 

Minymo Jakke - Lilla Minymo Jakke - Lilla  329,95 DKK 

Minymo Vinterjakke - Lilla Minymo Vinterjakke - Lilla  499,95 DKK 

Minymo Vinterjakke - Navy m. Print Minymo Vinterjakke - Navy m. Print  599,95 DKK 

Minymo Vinterjakke - Navy Minymo Vinterjakke - Navy  329,95 DKK 

Minymo Vnterjakke - Navy m. Print Minymo Vnterjakke - Navy m. Print  749,95 DKK 

Minymo Jakke - Imiteret Pels - Blommelilla Minymo Jakke - Imiteret Pels - Blommelilla  399,95 DKK 

Minymo Vinterjakke - Bordeaux/Pinkstribet Minymo Vinterjakke - Bordeaux/Pinkstribet  459,95 DKK 

Minymo Vinterjakke - Navy/Blåstribet Minymo Vinterjakke - Navy/Blåstribet  499,95 DKK 

Minymo Vinterjakke - Navy/Blåstribet Minymo Vinterjakke - Navy/Blåstribet  459,95 DKK 

Vanteholder - Sort Vanteholder - Sort  39,95 DKK 

-35%
Minymo Vinterjakke - Pink/Navystribet
Minymo Vinterjakke - Pink/Navystribet 499,95 DKK     Spar 174,99 DKK   
324,96 DKK 


-35%
Minymo Vinterjakke - Pink
Minymo Vinterjakke - Pink 459,95 DKK     Spar 160,99 DKK   
298,96 DKK 


-35%
Minymo Vinterjakke - Navy m. Pige Stjerner
Minymo Vinterjakke - Navy m. Pige Stjerner 699,95 DKK     Spar 244,99 DKK   
454,96 DKK Vinterjakker fra Minymo til børn

De fleste begynder at se sig om efter en dejlig varm vinterjakke til ungerne, når sommeren er ved at være slut. Er din dreng eller pige vokset ud af overtøjet fra sidste år, er det måske på tide at gå på jagt efter en ny Minymo vinterjakke.

Her er det helt oplagt at tage et kig på Minymo vinterjakkerne til børn. Uanset om det er en vinterjakke fra Minymo eller et andet mærke, skal vinterjakken naturligvis kunne holdedine børn lune og tørre. De kolde måneder plejer gerne at byde på regn og sne, hvilket også skal kunne holdes ude.

vinterjakker fra Minymo i smarte designs til drenge og piger

Vinterjakkerne fra Minymo fås i mange forskellige designs og farver og både med og uden mønstre og prints , så der er noget for næsten enhver smag. Tag et kig på vores store udvalg af Minymo vinterjakker og se, om der ikke er nogen, der passer til din smag. Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle aldre, og hvis ikke der er en vinterjakke fra Minymo, der passer, så kan det være, at du foretrækker vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker er mest af alt beregnet som en overgangsjakke til de forholdsvis kølige efterårs- og forårsdage, hvor andre vinterjakker egner sig bedst til at holde barnet lunt, når det bliver frostvejr.

Vinterjakker fra Minymo med praktiske egenskaber

Vi anbefaler, at du sætter dig ind i, hvilke praktiske egenskaber vinterjakker fra Minymo skal have. Ofte oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan klare. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Du skal helt sikkert gå efter en vinterjakke fra Minymo med god åndbarhed, da vinterjakken fra Minymo dermed transporterer sveden væk fra kroppen og ud gennem stoffet. Alt dette sker, selvom vandet ikke kan trænge igennem vinterjakken. Til de våde måneder er det også nødvendigt, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor er det en god idé at anskaffe en vinterjakke med et højt vandsøjletryk, så den kan modstå både regn, sne og slud.

Når du alligevel er ved at kontrollere vinterjakken, bør du også kontrollere at sømmene, syningerne og sammenføjningerne eri orden og uden fejl og mangler.

Vinterjakker fra Minymo til børn

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse praktiske egenskaber, men det er også vigtigt at tænke over, hvad Minymo vinterjakken skal bruges til, og hvad behovet er. Skal I på skiferie i minus 15 grader, og skal barnet bruge jakken, når I kommer hjem fra skiferien, hvor det ikke bliver så koldt som på skiferien, så er det ikke sikkert, at det er vinterjakken fra Minymo, I skal bruge på begge tidspunkter.

Det vigtigste er selvfølgelig altid at tage hensyn til dit barns behov. Er dit barn kuldskær, eller vil han eller hun hellere have det lidt koldere? Vælg en vinterjakke fra Minymo efter barnets behov.

Vinterjakker fra Minymo med gratis fragt

Du får altid gratis fragt, når du handler her hos Kids-world.dk. Så uanset hvad du finder - om det er en vinterjakke fra Minymo eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet brand, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv