Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Versace vinterjakker

3
Størrelse
40%
Versace Dunjakke - Barocco - Sort/Guld Versace Dunjakke - Barocco - Sort/Guld 2.009,97 DKK
Oprindeligt:  3.349,95 DKK  
50%
Versace Dunjakke - Rosa m. Logostriber Versace Dunjakke - Rosa m. Logostriber 1.649,98 DKK
Oprindeligt:  3.299,95 DKK  
50%
Versace Dunjakke - Sort m. Logostriber Versace Dunjakke - Sort m. Logostriber 1.474,98 DKK
Oprindeligt:  2.949,95 DKK  

Versace vinterjakker til piger og drenge

De fleste begynder at kontrollere markedet for en dejlig varm vinterjakke til børnene, når sommeren er ved at være slut. Er børnene vokset siden sidste år, er det måske på tide at gå på jagt efter en ny Versace vinterjakke.

Her er det helt oplagt at tage et kig på Versace vinterjakkerne til drenge og piger. Husk på, at den danske vinter kan byde på både sne, slud og regn, så en vinterjakke fra Versace skal holde til både vand og vind.

Lækre Versace vinterjakker til piger og drenge

Vinterjakkerne fra Versace laves i forskellige designs og farver og både med og uden mønstre og prints - vi har vinterjakker for enhver smag. Tag et kig på vores store udvalg af vinterjakker fra Versace - mon ikke vi har noget, og se, om der ikke er nogen, der passer til jeres smag.

Vi har vinterjakker til drenge og piger, og hvis ikke I finder den helt rigtige Versace vinterjakke, som passer, så kan det være, at I foretrækker vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker kan også bruges som en overgangsjakke pga. deres gode evne til at ventilere og holde barnet varmt.

Praktiske vinterjakker fra Versace

Det er vigtigt, at I sætter jer lidt ind i, hvilke praktiske egenskaber Versace vinterjakken skal have. Generelt set oplyser producenten, om vinterjakken er vandtæt og vindtæt samt vinterjakkens vandsøjletryk. I vil også kunne finde ud af, hvor god vinterjakken er til at ånde.

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse praktiske egenskaber, hvilket bringer os til, at det er klogt at gøre sig nogle overvejelser om, hvad Versace vinterjakken skal bruges til, og hvor store krav, der skal være til egenskaberne.

Står I og skal på vinterferie, et område hvor der er frostgrader, og skal jeres drenge eller pige bruge vinterjakken, når I kommer hjem igen, hvor der forhåbentlig er lidt varmere, kan det godt være, at I skal have fat i en vinterjakke, som ikke varmer nær så godt. Vælg en Versace vinterjakke efter jeres dreng eller piges behov.

Tilføjet kurv