Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Napapijri vinterjakke til børn & teen

6
Størrelse
40%
Napapijri Vinterjakke - Rainforest - Bright White Napapijri Vinterjakke - Rainforest - Bright White 659,97 DKK
Oprindeligt:  1.099,95 DKK  
40%
Napapijri Vinterjakke - Rainforest Anorak - High Risk Red Napapijri Vinterjakke - Rainforest Anorak - High Risk Red 719,97 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  
40%
Napapijri Vinterjakke - Skidoo - Anorak - High Risk Red Napapijri Vinterjakke - Skidoo - Anorak - High Risk Red 1.439,97 DKK
Oprindeligt:  2.399,95 DKK  
40%
Napapijri Vinterjakke - Rainforest Anorak - Hvid Napapijri Vinterjakke - Rainforest Anorak - Hvid 779,97 DKK
Oprindeligt:  1.299,95 DKK  
40%
Napapijri Vinterjakke - Skidoo Open Long - Sort Napapijri Vinterjakke - Skidoo Open Long - Sort 1.559,97 DKK
Oprindeligt:  2.599,95 DKK  
40%
Napapijri Vinterjakke - Skidoo Anorak - Rød Napapijri Vinterjakke - Skidoo Anorak - Rød 1.439,97 DKK
Oprindeligt:  2.399,95 DKK  

Vinterjakker fra Napapijri

De fleste begynder at se sig om efter en god vinterjakke til børnene, når sommeren er ved at være slut. Er jeres dreng eller pige vokset en del siden sidste vinter, er det måske på tide at investere i en ny Napapijri vinterjakke.

Hos Kids-world kan I finde et stort udvalg af Napapijri vinterjakker til børn. Uanset om det er en Napapijri vinterjakke eller et andet brand, skal vinterjakken kunne holde børnene lune og tørre.

Vinterjakker fra Napapijri i praktiske designs til drenge og piger

Napapijri vinterjakkerne kan findes i flere forskellige farver og styles.. Tag et kig på vores store udvalg af vinterjakker fra Napapijri - mon ikke I finder noget, og se, om der ikke er nogen, der falder i jeres smag.

Vi har vinterjakker til drenge og piger, og hvis ikke I finder den helt rigtige vinterjakke fra Napapijri, som passer, bør I tage et kig i de andre kategorier.

Nogle vinterjakker kan også bruges som en overgangsjakke pga. deres gode evne til at ventilere og holde barnet varmt.

Vinterjakker fra Napapijri med tekniske egenskaber

Det er altid en god idé, at I sætter jer lidt ind i, hvilke tekniske egenskaber Napapijri vinterjakken skal have. Generelt set oplyser mærket, hvorvidt vinterjakken er vandtæt og vindtæt samt vinterjakkens vandsøjletryk. I de fleste tilfælde kan I også læse om jakkens evne til at ånde.

Der eksisterer naturligvis vinterjakker, som ikke har disse praktiske egenskaber, hvilket bringer os til, at det er klogt at gøre sig nogle overvejelser om, hvad Napapijri vinterjakken skal bruges til, og hvad behovet er.

Står I og skal på vinterferie, et sted hvor der er meget lave temperaturer, kan det godt være, at han eller hun skal have en varmere vinterjakke, end den som han eller hun bruger hjemme i Danmark. Det vigtigste er selvfølgelig altid at tage hensyn til barnets ønsker og behov.

Gratis fragt på vinterjakker fra Napapijri

Husk, at det altid er muligt at få gratis fragt på alle ordrer til Danmark. Så uanset hvad du finder - om det er en vinterjakke fra Napapijri eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet mærke, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres i Danmark.

Tilføjet kurv