Lækre sommerstyles fra Hummel! - Shop de nye sko, t-shirts, shorts, kjoler, sweatshorts, bodyer mv.

Småfolk vinterjakke til børn & teen

(12) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Småfolk Vinterjakke - Mørkegrå m. Pingviner
Småfolk Vinterjakke - Mørkegrå m. Pingviner 899,95 DKK     Spar 314,99 DKK   
584,96 DKK 


-35%
Småfolk Vinterjakke - Pink m. Æbler
Småfolk Vinterjakke - Pink m. Æbler 799,95 DKK     Spar 279,99 DKK   
519,96 DKK 


-35%
Småfolk Vinterjakke - Mørkeblå m. Æbler
Småfolk Vinterjakke - Mørkeblå m. Æbler 799,95 DKK     Spar 279,99 DKK   
519,96 DKK 


-35%
Småfolk Vinterjakke - Blå m. Isbjørn
Småfolk Vinterjakke - Blå m. Isbjørn 999,95 DKK     Spar 349,99 DKK   
649,96 DKK 


-35%
Småfolk Vinterjakke - Rosa m. Rådyr
Småfolk Vinterjakke - Rosa m. Rådyr 999,95 DKK     Spar 349,99 DKK   
649,96 DKK 


-35%
Småfolk Vinterjakke - Grå m. Leopard
Småfolk Vinterjakke - Grå m. Leopard 999,95 DKK     Spar 349,99 DKK   
649,96 DKK 


-35%
Småfolk Vinterjakke - Grå m. Leopard
Småfolk Vinterjakke - Grå m. Leopard 999,95 DKK     Spar 349,99 DKK   
649,96 DKK 


-35%
Småfolk Vinterjakke - Grå m. Pingviner
Småfolk Vinterjakke - Grå m. Pingviner 899,95 DKK     Spar 314,99 DKK   
584,96 DKK 


Vanteholder - Lilla Vanteholder - Lilla  39,95 DKK 

Vanteholder - Sort Vanteholder - Sort  39,95 DKK 

Vanteholder - Koksgrå Vanteholder - Koksgrå  39,95 DKK 

Vanteholder - Navy Vanteholder - Navy  39,95 DKK 


Vinterjakker fra Småfolk til drenge og piger

De fleste begynder at se sig om efter en dejlig varm vinterjakke til ungerne, når det varme vejr er ved at lakke mod enden. Er børnene vokset ud af overtøjet fra sidste år, er det måske på tide at gå på jagt efter en ny Småfolk vinterjakke.

Hos Kids-world kan du finde et stort udvalg af vinterjakker fra Småfolk til drenge og piger. Uanset hvilket brand, du foretrækker at købe børnenes vinterjakke fra, er det væsentligste, at de kan holde børnene lune og tørre. Den danske vinter kan byde på både sne, slud og regn, så en Småfolk vinterjakke skal holde til både vind og vand.

vinterjakker fra Småfolk i moderne designs til drenge og piger

Vinterjakkerne fra Småfolk fås i flere forskellige designs og farver og både med og uden mønstre og prints , så der er noget for næsten enhver smag. Tag et kig på vores store udvalg af vinterjakker fra Småfolk og se, om der ikke er nogen, der passer til din smag. Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle aldre, og hvis ikke der er en Småfolk vinterjakke, der passer, så kan det være, at du kan finde vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker egner sig bedst som en overgangsjakke til de kølige efterårs- og forårsmåneder, hvor andre vinterjakker egner sig bedst til at holde barnet varmt, når temperaturen når under frysepunktet.

Småfolk vinterjakker

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke tekniske egenskaber Småfolk vinterjakken skal have. Mange gange oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan modstå. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Det er en god idé at gå efter en vinterjakke fra Småfolk med god åndbarhed, da Småfolk vinterjakken dermed transporterer sveden væk fra kroppen og ud gennem stoffet. Alt dette sker, selvom vandet ikke kan trænge igennem vinterjakken. Til de våde måneder er det også nødvendigt, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor er det en god idé at anskaffe en vinterjakke med et højt vandsøjletryk, så den kan modstå både regn, sne og slud.

Når du alligevel er ved at kontrollere vinterjakken, bør du også kontrollere at sømmene, syningerne og sammenføjningerne eri orden og uden fejl og mangler.

Småfolk vinterjakker til børn

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse tekniske egenskaber, men det er også vigtigt at tænke over, hvad vinterjakken fra Småfolk skal bruges til, og hvad behovet er. Skal I på skiferie i minus 15 grader, og skal din drenge eller pige bruge jakken, når I kommer hjem fra skiferien, hvor det ikke bliver så koldt som på skiferien, så er det ikke sikkert, at det er Småfolk vinterjakken, I skal bruge på begge tidspunkter.

Vigtigst af alt er, at du tager hensyn til dit barn og dets behov. Er han eller hun en frossenpind, som helst vil gå rundt med en tyk Småfolk vinterjakke hele tiden, eller er dit barn et fa dem, der altid har det for varmt? Vælg en Småfolk vinterjakke efter barnets behov.

Småfolk vinterjakker med gratis fragt

Husk, at det altid er muligt at få gratis fragt på alle ordrer til Danmark. Så uanset hvad du finder - om det er en vinterjakke fra Småfolk eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet mærke, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv