Lækre sommerstyles fra Hummel! - Shop de nye sko, t-shirts, shorts, kjoler, sweatshorts, bodyer mv.

Hust and Claire vinterjakke til børn & teen

(11) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Hust and Claire Vinterjakke - Olava - Navy m. Pels
Hust and Claire Vinterjakke - Olava - Navy m. Pels 799,95 DKK     Spar 279,99 DKK   
519,96 DKK 


-35%
Hust and Claire Frakke - Oxana - Støvet Lilla
Hust and Claire Frakke - Oxana - Støvet Lilla 599,95 DKK     Spar 209,99 DKK   
389,96 DKK 


-35%
Hust and Claire Jakke - Rosa
Hust and Claire Jakke - Rosa 499,95 DKK     Spar 174,99 DKK   
324,96 DKK 


-35%
Hust and Claire Vinterjakke - Grøn m. Blomster
Hust and Claire Vinterjakke - Grøn m. Blomster 799,95 DKK     Spar 279,99 DKK   
519,96 DKK 


-35%
Hust and Claire Frakke - Polyester/Uld - Grå
Hust and Claire Frakke - Polyester/Uld - Grå 549,95 DKK     Spar 192,49 DKK   
357,46 DKK 


-50%
Hust and Claire Frakke - Navy
Hust and Claire Frakke - Navy 549,95 DKK     Spar 274,98 DKK   
274,98 DKK 


-50%
Hust and Claire Jakke - Grøn
Hust and Claire Jakke - Grøn 599,95 DKK     Spar 299,98 DKK   
299,98 DKK 


Vanteholder - Lilla Vanteholder - Lilla  39,95 DKK 

Vanteholder - Sort Vanteholder - Sort  39,95 DKK 

Vanteholder - Koksgrå Vanteholder - Koksgrå  39,95 DKK 

Vanteholder - Navy Vanteholder - Navy  39,95 DKK 


Hust and Claire vinterjakker til drenge og piger

De fleste begynder at se sig om efter en dejlig varm vinterjakke til børnene, når sommeren er ved at være slut. Er ungerne vokset ud af overtøjet fra sidste år, er det måske på tide at investere i en ny Hust and Claire vinterjakke.

Hos Kids-world kan du finde et stort udvalg af vinterjakker fra Hust and Claire til drenge og piger. Uanset hvilket brand, du foretrækker at købe ungernes vinterjakke fra, er det vigtigste, at de kan holde børnene varme og tørre. De kolde måneder plejer gerne at byde på regn og sne, hvilket overtøjet også skal kunne skærme barnet fra.

vinterjakker fra Hust and Claire i moderne designs til drenge og piger

Vinterjakkerne fra Hust and Claire kommer i mange forskellige designs og nuancer og både med og uden mønstre og prints , så der er noget for næsten enhver smag. Tag et kig på vores store udvalg af vinterjakker fra Hust and Claire og se, om der ikke er nogen, der falder i din smag. Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle aldre, og hvis ikke der er en Hust and Claire vinterjakke, der passer, så kan det være, at du kan finde vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker er mest af alt beregnet som en overgangsjakke til de kølige efterårs- og forårsmåneder, hvor andre vinterjakker er bedre egnet til at holde barnet varmt, når det bliver frostvejr.

Hust and Claire vinterjakker med praktiske egenskaber

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke tekniske egenskaber vinterjakker fra Hust and Claire skal have. Generelt set oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan modstå. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Du skal helt sikkert gå efter en Hust and Claire vinterjakke med god åndbarhed, da Hust and Claire vinterjakken dermed transporterer sveden væk fra kroppen og ud gennem stoffet. Alt dette sker, selvom vandet ikke kan trænge igennem vinterjakken. Til de våde måneder er det også nødvendigt, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor er det en god idé at anskaffe en vinterjakke med et højt vandsøjletryk, så den kan modstå både regn, sne og slud.

Når du alligevel er ved at kontrollere vinterjakken, bør du også kontrollere at sømmene, syningerne og sammenføjningerne er, som de skal være.

Vinterjakker fra Hust and Claire til børn

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse praktiske egenskaber, men det er også vigtigt at tænke over, hvad vinterjakken fra Hust and Claire skal bruges til, og hvad behovet er. Skal I på skiferie i minus 15 grader, og skal barnet bruge jakken, når I kommer hjem fra skiferien, hvor det ikke bliver så koldt som på skiferien, så er det ikke sikkert, at det er vinterjakken fra Hust and Claire, I skal bruge på begge tidspunkter.

Det vigtigste er selvfølgelig altid at tage hensyn til barnets behov. Er han eller hun en frossenpind, som helst vil gå rundt med en tyk Hust and Claire vinterjakke hele tiden, eller vil han eller hun hellere have det lidt koldere? Vælg en vinterjakke fra Hust and Claire efter barnets behov.

Gratis fragt på Hust and Claire vinterjakker

Du får altid gratis fragt, når du handler her hos Kids-world.dk. Så uanset hvad du finder - om det er en Hust and Claire vinterjakke eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet brand, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv