UDSALG - Sommerudsalget 2019 er startet - spar 30% på 21.000+ varer Masser af gode tilbud!

En Fant vinterjakke til børn & teen

(7) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

En Fant Vinterjakke - Støvet Grøn En Fant Vinterjakke - Støvet Grøn  899,95 DKK 

Mikk-Line Vanteholder - Lilla Mikk-Line Vanteholder - Lilla  39,95 DKK 

Vanteholder - Sort Vanteholder - Sort  39,95 DKK 

Vanteholder - Koksgrå Vanteholder - Koksgrå  39,95 DKK 

Vanteholder - Navy Vanteholder - Navy  39,95 DKK 

En Fant Vinterjakke - Navy En Fant Vinterjakke - Navy  899,95 DKK 

En Fant Vinterjakke - Sort En Fant Vinterjakke - Sort  899,95 DKK 


En Fant vinterjakker til drenge og piger

De fleste begynder at se sig om efter en dejlig varm vinterjakke til ungerne, når det varme vejr er ved at være slut. Er børnene vokset ud af overtøjet fra sidste år, er det måske på tide at se sig om efter en ny En Fant vinterjakke.

Hos Kids-world kan du finde et stort udvalg af En Fant vinterjakker til drenge og piger. Uanset hvilket brand, du foretrækker at købe børnenes vinterjakke fra, er det væsentligste, at de kan holde børnene lune og tørre. De kolde måneder plejer gerne at byde på regn og sne, hvilket overtøjet også skal kunne skærme barnet fra.

En Fant vinterjakker i smarte designs til drenge og piger

Vinterjakkerne fra En Fant fås i mange forskellige designs og farver og både med og uden mønstre og prints .Hvad du til sidst ender med at købe, er helt op til dine og dit barns personlige præferencer. 

Tag et kig på vores store udvalg af vinterjakker fra En Fant og se, om der ikke er nogen, der falder i din smag. Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle aldre, og hvis ikke der er en En Fant vinterjakke, der passer, så kan det være, at du kan finde vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker egner sig bedst som en overgangsjakke til de forholdsvis kølige efterårs- og forårsdage, hvor andre vinterjakker er bedre egnet til at holde barnet varmt, når det bliver minusgrader.

Funktionelle vinterjakker fra En Fant

Det er altid en god idé, at du sætter dig ind i, hvilke praktiske egenskaber vinterjakker fra En Fant skal have. Generelt set oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan modstå. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Det er en god idé at gå efter en En Fant vinterjakke med god åndbarhed, da vinterjakken fra En Fant dermed transporterer sveden væk fra kroppen og ud gennem stoffet. Alt dette sker, selvom vandet ikke kan trænge igennem vinterjakken. 

Til de våde måneder er det også nødvendigt, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor er det en god idé at købe en vinterjakke med et højt vandsøjletryk, så den kan modstå både regn, sne og slud.

Når du alligevel er ved at kontrollere vinterjakken, bør du også kontrollere at sømmene, syningerne og sammenføjningerne eri orden og uden fejl og mangler.

Vinterjakker fra En Fant til drenge eller piger

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse tekniske egenskaber, men det er også vigtigt at tænke over, hvad vinterjakken fra En Fant skal bruges til, og hvad behovet er. 

Skal I på skiferie i minus 15 grader, og skal barnet bruge jakken, når I kommer hjem fra skiferien, hvor det ikke bliver så koldt som på skiferien, så er det ikke sikkert, at det er vinterjakken fra En Fant, I skal bruge på begge tidspunkter.

Vigtigst af alt er, at du tager hensyn til dit barn og dets behov. Har han eller hun ofte svært ved at holde sig varm, eller er dit barn et fa dem, der altid har det for varmt? Vælg en vinterjakke fra En Fant efter din dreng eller piges behov.

En Fant vinterjakker med gratis fragt

Husk, at det altid er muligt at få gratis fragt på alle ordrer til Danmark. Så uanset hvad du finder - om det er en vinterjakke fra En Fant eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet mærke, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv