18. December - Spar 25% på Iris Lights - Gælder kun efterårskollektionen
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Ver de Terre vinterjakke til børn & teen

(13) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Eskimo - Armygrøn Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Eskimo - Armygrøn  2.099,95 DKK 

Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Gråmeleret Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Gråmeleret  2.099,95 DKK 

Ver de Terre Dunfrakke m. Pels - Gråmeleret Ver de Terre Dunfrakke m. Pels - Gråmeleret  2.199,95 DKK 

Ver de Terre Dunfrakke m. Pels - Eskimo - Offwhite Ver de Terre Dunfrakke m. Pels - Eskimo - Offwhite  2.199,95 DKK 

Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Støvet Blå Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Støvet Blå  1.699,95 DKK 

Ver de Terre Dunfrakke m. Pels - Pudder Ver de Terre Dunfrakke m. Pels - Pudder  1.699,95 DKK 

Ver de Terre Vinterfrakke m. Pels - Navy Ver de Terre Vinterfrakke m. Pels - Navy  2.099,95 DKK 

Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Eskimo - Navy Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Eskimo - Navy  2.099,95 DKK 

Ver de Terre Dunfrakke m. Pels - Eskimo - Blommelilla Ver de Terre Dunfrakke m. Pels - Eskimo - Blommelilla  2.199,95 DKK 

Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Eskimo- Sort Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Eskimo- Sort  2.099,95 DKK 

Ver de Terre Dunfrakke m. Pels - Lys Rosa Ver de Terre Dunfrakke m. Pels - Lys Rosa  2.199,95 DKK 

Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Lys Rosa Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Lys Rosa  1.699,95 DKK 

Ver de Terre Vinterfrakke m. Pels - Sort Ver de Terre Vinterfrakke m. Pels - Sort  2.099,95 DKK 


Ver de Terre vinterjakker til drenge og piger

De fleste begynder at se sig om efter en dejlig lun vinterjakke til børnene, når det varme vejr er ved at være slut. Er din dreng eller pige vokset en del siden sidste vinter, er det måske på tide at se sig om efter en ny Ver de Terre vinterjakke.

Hos Kids-world kan du finde et stort udvalg af Ver de Terre vinterjakker til børn. Uanset hvilket brand, du foretrækker at købe din vinterjakke fra, er det væsentligste, at de kan holde børnene lune og tørre. Den danske vinter kan byde på både sne, slud og regn, så en vinterjakke fra Ver de Terre skal holde til både vind og vand.

Ver de Terre vinterjakker i flotte designs til drenge og piger

Vinterjakkerne fra Ver de Terre fås i flere forskellige designs og farver og både med og uden mønstre og prints , så der er noget for næsten enhver smag. Tag et kig på vores store udvalg af Ver de Terre vinterjakker og se, om der ikke er nogen, der passer til din smag. Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle aldre, og hvis ikke der er en vinterjakke fra Ver de Terre, der passer, så kan det være, at du foretrækker vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker er mest af alt beregnet som en overgangsjakke til de forholdsvis kølige efterårs- og forårsdage, hvor andre vinterjakker er bedre egnet til at holde barnet lunt, når det bliver frostvejr.

Ver de Terre vinterjakker med tekniske egenskaber

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke praktiske egenskaber vinterjakker fra Ver de Terre skal have. Mange gange oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan klare. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Du skal helt sikkert gå efter en Ver de Terre vinterjakke med god åndbarhed, da Ver de Terre vinterjakken dermed transporterer sveden væk fra kroppen og ud gennem stoffet. Alt dette sker, selvom vandet ikke kan trænge igennem vinterjakken. Til de våde måneder er det også nødvendigt, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor er det en god idé at købe en vinterjakke med et højt vandsøjletryk, så den kan modstå både regn, sne og slud.

Når du alligevel er ved at kontrollere vinterjakken, bør du også kontrollere at sømmene, syningerne og sammenføjningerne eri orden og uden fejl og mangler.

Ver de Terre vinterjakker til børn

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse tekniske egenskaber, men det er også vigtigt at tænke over, hvad Ver de Terre vinterjakken skal bruges til, og hvad behovet er. Skal I på skiferie i minus 15 grader, og skal din drenge eller pige bruge jakken, når I kommer hjem fra skiferien, hvor det ikke bliver så koldt som på skiferien, så er det ikke sikkert, at det er vinterjakken fra Ver de Terre, I skal bruge på begge tidspunkter.

Det vigtigste er selvfølgelig altid at tage hensyn til dit barns behov. Er dit barn kuldskær, eller foretrækker dit barn at have det lidt køligere? Vælg en Ver de Terre vinterjakke efter din dreng eller piges behov.

Vinterjakker fra Ver de Terre med gratis fragt

Du får altid gratis fragt, når du handler her hos Kids-world.dk. Så uanset hvad du finder - om det er en Ver de Terre vinterjakke eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet brand, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv