Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LMTD vinterjakker til børn

5
Størrelse
35%
LMTD Dynefrakke - NlfMyis - Sort LMTD Dynefrakke - NlfMyis - Sort 454,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
35%
LMTD Jakke - NlfMilot - Sort LMTD Jakke - NlfMilot - Sort 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
LMTD Dynejakke - NlfMilsa - Lilac Snow LMTD Dynejakke - NlfMilsa - Lilac Snow 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
LMTD Dynejakke - NlmMyis - Sort LMTD Dynejakke - NlmMyis - Sort 454,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
35%
LMTD Dynejakke - NflMelis - Kentucky Blue LMTD Dynejakke - NflMelis - Kentucky Blue 344,47 DKK
Oprindeligt:  529,95 DKK  

LMTD vinterjakker til drenge og piger

Når det begynder at blive køligere, og vi nærmer os efteråret, er det ved at være på tide at finde vinterjakkerne frem fra gemmerne. Er børnene vokset en del siden sidste vinter, er det måske på tide at se sig om efter en ny LMTD vinterjakke.

Her er det helt oplagt at tage et kig på vinterjakker fra LMTD til drenge og piger. Husk på, at den danske vinter kan byde på både sne, slud og regn, så en LMTD vinterjakke skal holde til de fleste slags vejr.

Flotte Vinterjakker fra LMTD til børn

Vinterjakkerne fra LMTD laves i forskellige farver og styles.. Tag et kig på vores store udvalg af vinterjakker fra LMTD - mon ikke vi har noget, og se, om der ikke er nogen, der matcher jeres ønsker.

Vi har vinterjakker til drenge og piger, og hvis ikke der er en LMTD vinterjakke, så kan det være, at I foretrækker vinterjakker fra andre brands.

Nogle af vinterjakkerne kan også bruges som en jakke til overgangsperioden pga. deres gode evne til at ventilere og holde barnet varmt.

Vinterjakker fra LMTD med praktiske egenskaber

Det er vigtigt, at I sætter jer ind i, hvilke tekniske egenskaber LMTD vinterjakken skal have. Mange gange oplyser mærket, hvorvidt vinterjakken er vindtæt og vandtæt samt vinterjakkens vandsøjletryk. I vil også kunne finde ud af, hvor god vinterjakken er til at ånde.

Ikke alle vinterjakke har disse egenskaber - det er dog vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvornår LMTD vinterjakken skal i brug. Efterfølgende ved I, med større sandsynlighed hvor åndbar, vandtæt og vindtæt den skal være.

Skal I på vinterferie, et sted hvor der er meget lave temperaturer, og skal jeres drenge eller pige bruge vinterjakken, når ferien er slut, hvor der forhåbentlig er lidt varmere, kan det godt være, at I mangler en vinterjakke, som ikke varmer nær så godt. Så længe at I tager hensyn til jeres barns behov og ønsker, skal det nok lykkedes jer at finde den helt rigtige vinterjakke fra LMTD.

Tilføjet kurv