Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Badedyr - badedyr med sprinkler, oppustelige badedyr og madrasser

45
Anbefalet Alder (Legetøj)
30%
Liewood Badedyr - Harlow Crocodile - 58 cm - Garden Green Liewood Badedyr - Harlow Crocodile - 58 cm - Garden Green 384,97 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  
30%
Liewood Badedyr - 57 cm - Maiden Crocodile - Garden Green Liewood Badedyr - 57 cm - Maiden Crocodile - Garden Green 116,17 DKK
Oprindeligt:  165,95 DKK  
30%
Liewood Badedyr - 57 cm - Maiden Seahorse - Mustard Liewood Badedyr - 57 cm - Maiden Seahorse - Mustard 116,17 DKK
Oprindeligt:  165,95 DKK  
30%
Liewood Flyder - Adalyn Peach - 105 cm - Pale Tuscany Liewood Flyder - Adalyn Peach - 105 cm - Pale Tuscany 237,97 DKK
Oprindeligt:  339,95 DKK  
35%
35%
35%
SunnyLife Sprinkler - 120x68 - Shark Tribe SunnyLife Sprinkler - 120x68 - Shark Tribe 175,47 DKK
Oprindeligt:  269,95 DKK  
30%
Liewood Oppustelig Sprinkler - Luis - Peach/Seashell Liewood Oppustelig Sprinkler - Luis - Peach/Seashell 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
30%
Liewood Oppustelig Sprinkler - Luis - Sea Creature/Sandy Liewood Oppustelig Sprinkler - Luis - Sea Creature/Sandy 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
30%
Liewood Oppustelig Sprinkler - Luis - All Together/Sandy Liewood Oppustelig Sprinkler - Luis - All Together/Sandy 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
30%
SunnyLife Oppustelig Sprinkler - 50x70 cm - Monty The Monster SunnyLife Oppustelig Sprinkler - 50x70 cm - Monty The Monster 181,97 DKK
Oprindeligt:  259,95 DKK  
30%
SunnyLife Badedyr - 120x155 cm - Swan White SunnyLife Badedyr - 120x155 cm - Swan White 398,97 DKK
Oprindeligt:  569,95 DKK  
30%
SunnyLife Oppustelig Sprinkler - 170x165 cm - Enhjørning SunnyLife Oppustelig Sprinkler - 170x165 cm - Enhjørning 370,97 DKK
Oprindeligt:  529,95 DKK  
30%
Liewood Badedyr - 108x78 cm - Cody - Dino Faune Green Liewood Badedyr - 108x78 cm - Cody - Dino Faune Green 244,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  

Badedyr

Badedyr lader ikke bare børn sætte sig, slappe af, og nyde udsigten over vandet, men de er også enorm sjove og fås i et utal af designs. Her finder du med sikkerhed et badedyr til netop dit barn. Med et badedyr bliver hver dag på stranden eller i poolen endnu sjovere for hele familien.

Oppustelige badedyr er designet for at give børn en ekstra skøn oplevelse når de er ude og bade. De fleste badedyr til børn er nemme at puste op, enten med munden eller en pumpe, og også nemme at tømme igen for let opbevaring.

Hos Kids-world finder du oppustelige badedyr til børn i alle aldre, i et utal af forskellige designs og funktioner. 

Badedyr kan også være lærerige for børn når de først skal til at have kontakt med vand. Selve det at lege med vand forbedrer børns motorik, og processen kan gøres endnu sjovere og værdifuld med badedyr af forskellige varianter.

Badedyr til pool og badekar

Badedyr er et hit hos alle børn. Hvis i har et badekar derhjemme til de mindste, kan badedyr til badekar fremme deres udvikling og være super underholdende. Der er mange forskellige former for badelegetøj på markedet til de mindste.

Badedyr gør det også lidt sjovere at lege i poolen hver sommer, og vi har et stort udvalg af oppustelige badedyr til poolen her hos Kids-world.

Hvis dit barn ikke er helt tryg ved vand, kan et badedyr være meget nyttigt, og mange mindre børn knytter sig meget til dem. De gør også en dag ved poolen både sjovere og mere afslappende, da de fleste børn kan tilbringe mange timer med deres badedyr.

Mange former for sjove badedyr

Heldigvis er der nu om dage flere forskellige slags badedyr end nogensinde før. Der er mange sjove og skøre designs, og med sikkerhed noget til enhver smag og behov. 

Badenudler er enormt sjove for børn at tumle rundt med, og mange badedyr kan være hjælpsomme hvis et barn endnu ikke kan svømme. Badedyr i form af baderinge er gode til de allermindste, og flydere er ideelle til store børn. Du kan med sikkerhed også finde et badedyr som tiltaler netop dit barn.

Med et kæmpe enhjørning badedyr fra Bestway eller Sunnylife vil jeres pool skille sig ud som det mest magiske sted i nabolaget! Udover at se enormt flot ud, er enhjørningen praktisk og kan bære 90-100 kg. Så hvis du har to mindre børn, behøver de ikke slås om den.

Vi kan også anbefale et svane badedyr fra Bestway eller Sunnylife. Vi har flere modeller i forskellige størrelser som passer til både børn og voksne. Den flade ryg gør svane badedyret behageligt at sidde på og vil sikre mange timers sjov i poolen eller på stranden. De oppustelige svaner er nemme at puste op via en ventil.

Store og små badedyr

Her hos Kids-world finder du et udvalg af både store og små badedyr. Vi har med andre ord badedyr i alle former og størrelser.

Store badedyr kan bære flere børn samtidig, eller eventuelt en voksen, og små badedyr er idelle til leg i poolen. Vi har også små badedyr til de allermindste, når de skal til at vænne sig til at være i og lege med vand. Badelegetøj er også et stort hit i badekarret derhjemme hos de mindste børn.

Desuden har vi forskellige oppustelige sprinkler badedyr til haven - de er nemme at puste op og man tilslutter blot haveslangen ved hjælp af en adapter - så er der dømt mange timers sjov og afkøling derhjemme om sommeren.

Tjek endelig vores kæmpe enhjørning badedyr ud. Vi har flere modeller fra forskellige brands med god siddeplads, som kan bære fra 90-100 kg. De har en flad ryg som er meget behagelig at sidde på, og er nemme at puste op ved hjælp af en ventil med en pumpe.

Badedyr fra forskellige brands

Badedyrene fra SunnyLife er utroligt populære og det med rigtig god grund. De er produceret i PVC uden ftalater, og fås i rigtig mange smarte og stilfulde designs. SunnyLife tilbyder badedyr i form a sprinklere til haven, oppusteligt legetøj, oppustelige flydere, badedyr, og masser af andet tilbehør til vandleg til børn.

Et andet populært brand er Liewood, og badedyrene fra Liewood følger samme nordiske designtrends som resten af brandets produkter. Det populære badedyr Cody fås i mange søde designs i bløde farver, bl.a. En kat, panda, og dinosaur som små børn vil elske at tilbringe mange timer med.

Køb badedyr hos Kids-world

Hvis du er på udkig efter er badedyr til dit barn, så kig på vores store udvalg af badedyr til børn i alle aldre. Uanset om du leder efter badedyr til badekaret, stranden, poolen eller haven, vil du finde hvad du leder efter hos Kids-world.

Et oppusteligt badedyr til børn kan bruges sæson efter sæson, og medbringes det på stranden er der sikret mange timers underholdning under dit opsyn. Hvis dit barn er en rigtig vandhund, er badedyr om sommeren simpelthen et must!

Tilføjet kurv