Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Gyngeheste og gyngedyr

7
Anbefalet Alder (Legetøj)
30%
Kids Concept Gyngehest - Dino - Grøn Kids Concept Gyngehest - Dino - Grøn 881,97 DKK
Oprindeligt:  1.259,95 DKK  
30%
Kids Concept Gyngehest - Carl Larsson - Rødorange Kids Concept Gyngehest - Carl Larsson - Rødorange 664,97 DKK
Oprindeligt:  949,95 DKK  

Gyngeheste

Her på siden finder du vores udvalg af smarte gyngeheste, som efterhånden bliver omtalt som en tidløs klassiker. Gyngehesten i vores sortiment består af de klassiske gyngeheste samt de mere moderne gyngeheste forklædt som eksempelvis kaniner og mammutter.

En gyngehest er et stabilt stykke legetøj, som er bygget til, at kunne holde til at blive leget meget med. Flere af gyngehestene i sortimentet kommer med en sikkerhedsbøjle, som sørger for, at barnet ikke falder af gyngehesten under leg.

Nedenfor 'sadlen' er det muligt for børnene at placere deres ben, sådan at de på den måde har en bedre mulighed for, at kunne holde balancen mens de gynger.

Gyngeheste fra kendte brands

Gyngehestene i vores sortiment kommer fra kendte brands, som længe har produceret den klassiske gynge. Foruden det rent praktiske med sikkerhedsbøjle og plads til fødderne, har de forskellige brands gjort meget ud af, at lave noget flot legetøj, som du roligt kan have stående fremme, når I får gæster på besøg.

Gyngehesten er lavet i gode materialer for at sikre, at de kan holde til, at børnene leger forholdsvis hårdt med det. Du skal derfor ikke være nervøs for, at gyngehesten lige pludselig falder fra hinanden, da producenterne har gjort meget ud af, at gyngehesten er så sikker at lege på som overhovedet muligt.

En gyngehest træner børns balanceevne

Mange forældre husker nok hvor skønt det var et sidde på en gyngehest, da de selv var børn. Nu om dage er gyngeheste bedre end nogensinde før, fås i form af forskellige dyr, og passer til børn i mange forskellige alderstrin.

En gyngehest er desuden mere end bare et stykke legetøj.

Der er også flere fordele for børn når du bruger dem. Børn træner deres benmuskler, og deres balanceevne bliver forbedret. Det er også meget terapeutisk og beroligende at sidde på en gyngehest og gynge frem og tilbage. Det giver også børn en lille tænkepause, hvor de kan få kreative tanker og ro på til resten af dagen.

Ting du bør lede efter når du vælger en gyngehest

Der er flere ting du bør kigge efter, når du skal vælge den bedste gyngehest til netop dit barn. En god gyngehest skal være stabil, så den er sikker for dit barn at gynge på uden at den vælter over til den ene side. Af denne grund er de bedste gyngeheste som regel fremstillet af træ, men der findes også gode modeller i plast.

Det er altid vigtigt at børn er sikre imens de har det sjovt og leger, og nogle gyngeheste er mere sikre at bruge end andre. Nogle gyngeheste til børn har også polstrede sæder, så de er ekstra behagelige at sidde på når dit barn hygger sig med at gynge. En gyngehest skal have en robust konstruktion, og nogle modeller har endda sikkerhedsseler på. Det er også enormt vigtigt at der er håndtag som dit barn kan holde godt og nemt fast i for at holde balancen.

Gyngeheste til tumlinger

Hvis du har et lille barn i alderen 1-4 år, er en gyngehest næsten en nødvendighed. Mange gyngeheste kan bruges både indendørs og udendørs i haven, når vejret er til det.

Vi har et udvalg af enormt søde designs af gyngeheste i forskellige modeller og typer af dyr, som dit barn vil elske. De kan finde deres nye bedste ven at hygge og gynge på i vores fine sortiment.

Mange tumlinger elsker at sidde på deres gyngehest med noget skøn musik i baggrunden. Det kan være en enormt beroligende og tryg oplevelse for barnet, så sæt endelig noget musik på eller en audiobook når dit barn bruger sin gyngehest. 

En gyngehest er tidløst legetøj

Gyngeheste har af gode grunde været brugt af mange generationers børn. De har beroliget og inspireret utallige børns fantasi gennem tiden, og er et interaktivt produkt som også er helt utroligt sjovt for børn at bruge.

Med skubbe-bevægelserne frem og tilbage, trænes børns overkrop og de kan føle sig som en rigtig cowboy på deres fine hest. Børn kan med fordel også gynge på deres gyngehest inden det er tid til at tage en lur. En gyngehest kan være næsten lige så skøn for et lille barn som det at eje en vaskeægte hest. Vi har finde gyngeheste i forskellige prisklasser, så i altid kan finde en der passer ind i jeres budget.

Gratis fragt når du køber en gyngehest

Ligesom med alle andre produkter her på Kids-world, får du ved bestilling gratis fragt i hele Danmark. Du har også mulighed for at vælge om du vil have din gyngehest leveret til døren, til en pakkeboks, et posthus eller til en erhvervsadresse. Så bliver det ikke nemmere! Tjek også gerne vores andre produkter ud her på siden, vi har alt du har brug for til dit barn.

Tilføjet kurv