Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Baderinge til børn og voksne

51
Størrelse
Anbefalet Alder (Legetøj)
20%
Liewood Badering - Dawn Baby - Sea Creature/Sandy Liewood Badering - Dawn Baby - Sea Creature/Sandy 271,96 DKK
Oprindeligt:  339,95 DKK  
20%
Liewood Badering - Dawn  Baby - Crab/Sandy Liewood Badering - Dawn Baby - Crab/Sandy 271,96 DKK
Oprindeligt:  339,95 DKK  
20%
Liewood Badering - Phoebe Crab - Peppermint Liewood Badering - Phoebe Crab - Peppermint 156,76 DKK
Oprindeligt:  195,95 DKK  
20%
Liewood Badering - Baloo - Cherries/Apple Blossom Liewood Badering - Baloo - Cherries/Apple Blossom 148,76 DKK
Oprindeligt:  185,95 DKK  
20%
Liewood Badering - Phoebe - Pale Tuscany Liewood Badering - Phoebe - Pale Tuscany 156,76 DKK
Oprindeligt:  195,95 DKK  

Baderinge til børn

Din pige eller dreng vil få glæde af en badering, når det gælder om at lege og finde sig tilpas i vandet, Her på Kids-world.dk har vi et fint udvalg af baderinge fra mange forskellige brands, så vi er sikre på, at du kan finde den badering, som dit barn vil elske at lege med.

Baderinge er fantastisk at have med på stranden eller i svømmehallen, så de små kan have lidt ekstra støtte eller noget at lege med i vandet. Mange piger og drenge nyder at lege i og ved vandet - nogle endda i flere timer. Derfor kan en badering være ideel til de varme sommerdage, så børnene kan boltre sig med dem på stranden.

Vi håber på, at du finder en fed badering fra for eksempel SunnyLife, Beco, Liewood eller et af de andre brands, som vi har baderinge fra her hos Kids-world.

Få leveret din badering ganske gratis

Hver gang du shopper hos Kids-world, kan du kvit og frit få leveret din bestilling helt uden beregning. Det gælder uanset, om du køber en ny badering til den lille, eller om du shopper noget helt andet. Dette er noget, som vi har tilbudt vores danske kunder i lang tid - og det bliver vi selvfølgelig ved med at gøre.

Når det er sagt, så håber vi på, at du fandt lige netop den badering i vores sortimentet af baderinge, som du var på udkig efter til den lille derhjemme. Benyt endelig vores søgefelt, hvis du mangler noget bestemt - uanset om det er en badering eller noget helt andet.

Har du bestemte ønsker til en badering, måske nogle andre produkter fra et bestemt brand, som du godt kunne tænke dig i shoppen, skal du endelig bare sende os en mail med jeres ønsker. Så ser vi, om vi kan få dine ønsker til at gå i opfyldelse.

Tilføjet kurv