Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Legekufferter til småudflugter

18
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%
Djeco Kuffert - Space Djeco Kuffert - Space 173,97 DKK
Oprindeligt:  289,95 DKK  

Legekuffert til børn

En legekuffert kan være noget at det mest fantastiske for børn, da de har mulighed for selv at pakke deres ting i, som de gerne vil have med på besøg hos noget familie, eller som komponent i forbindelse med leg.

Legekufferter er meget populære hos børn, og her hos Kids-world.dk kan du finde legekufferter i smarte designs og i flere størrelser.

Legekufferter med flotte motiver

Legekufferterne her på siden kommer med flotte motiver udenpå, så de er hyggelige og fine at se på, når de står på børneværelset. Du kan bl.a. finde skønne legekufferter fra Done By Deer, som har elefanter, flodheste og myreslugere i enten rosa eller blå.

Vi har også en legekuffert fra Little Dutch, som har cirkus tema og kommer med forskellige cirkusdyr. Eller hvad med kuffertsættet fra Kids by Friis, der har motiver fra H. C. Andersens eventyr Fyrtøjet, Den Standhaftige Tinsoldat og Klodshans. 

Kig dig omkring i det fine udvalg og se om der ikke er en kuffert, som passer perfekt til din lille pige eller dreng.

Store og små legekufferter

De fleste af vores legekufferter her på siden kommer i sæt med flere kufferter. Det betyder, at dit barn kan pakke mere men også, at kufferterne nemt kan bruges sammen med en ven eller en søskende.

Typisk kommer sættene mere kufferter i flere forskellige størrelser. På den måde har dit barn både en kuffert, når der skal pakkes meget og når der skal pakkes lidt.

Legekuffert til børn til en god pris

Legekufferterne koster ikke alverden og vi er sikre på, at der nok skal findes en legekuffert i vores sortiment, som jeres dreng eller pige vil komme til at elske at lege med.

Det gode ved en legekuffert er, at den nemt kan kombineres med det legetøj, som dit barn allerede elsker at lege med. Den kan f.eks. bruges til at transporterer dukker, bamser, klodser, legemad eller noget helt andet. 

Tilføjet kurv