Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Kenzo badetøj til børn

8
Størrelse
40%
40%
40%
Kenzo Badeshorts - Sort m. Print Kenzo Badeshorts - Sort m. Print 293,97 DKK
Oprindeligt:  489,95 DKK  
40%
Kenzo Badeshorts - Gul Kenzo Badeshorts - Gul 245,97 DKK
Oprindeligt:  409,95 DKK  
40%
Kenzo Badedragt - Sort m. Print Kenzo Badedragt - Sort m. Print 287,97 DKK
Oprindeligt:  479,95 DKK  
40%
Kenzo Badedragt - Exclusive Edition - Pearl Effect Kenzo Badedragt - Exclusive Edition - Pearl Effect 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  

Kenzo badetøj til børn

Kigger I efter Kenzo badetøj, er I kommet til det helt rigtige sted. Her i kategorien finder I vores udvalg af badetøj fra Kenzo til piger og drenge..

Badetøj er helt essentielt at have, når vi når derhen på året, hvor weekenderne står på en tur i svømmebassinet eller på stranden. Kenzo badetøj kan bruges i flere sammenhænge, da Kenzo badetøj også er lækre at have på, på ferien, eller når I blot skal gå en tur på stranden.

Pænt og praktisk Kenzo badetøj til børn

Børn elsker at lege ude i det dejlige sommervejr, hvor de har god mulighed for, at lege i vand og mærke varmen fra sandet Når sommeren endelig er over os, er det virkelig rart at have badetøjet fra Kenzo liggende klar til brug i garderobeskabet.

Nogle børn kan godt lide, at deres badetøj har striber, motiver eller et logo.

Beskyt badetøjet fra Kenzo

badetøj fra Kenzo kan holde til en del, men udsættes det for meget sol, klor og saltvand, kan det godt være være hårdt for tøjet. Slid er ensbetydende med formindsket levetid for badetøjet. Derfor anbefaler vi, at I altid vasker badetøjet omhyggeligt.

Dette gør I bedst ved at vaske Kenzo badetøjet i koldt vand med en anelse håndsæbe eller shampoo hurtigst muligt efter det har været brugt. Undgå for alt i verden at bruge skyllemiddel, da det kan have en negativ effekt på elasticiteten af elastikkerne i badetøjet.

Køb UV-beskyttende Kenzo badetøj

Sidste tip: Se om ikke I kan finde noget noget badetøj med UV-beskyttelse, så I på bedst mulig vis beskytter jeres barn mod solens skadelige UV-stråler.

Her hos Kids-world fører meget sejt UV-beskyttende badetøj til piger og drenge.

Tilføjet kurv