Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

The New uv-badetøj til børn

11
Størrelse
40%
The New Badedragt - TnFally - Flower AOP The New Badedragt - TnFally - Flower AOP 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
The New Bikini - UV50+ - Biki - Navy Blazer The New Bikini - UV50+ - Biki - Navy Blazer 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
The New Bikini - Umami - UV50+ - Brown Leo The New Bikini - Umami - UV50+ - Brown Leo 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
The New Bikini - UV50+ - Tarni - Navy Confetti The New Bikini - UV50+ - Tarni - Navy Confetti 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  

The New badetøj

Kigger I efter The New badetøj, er I kommet til det helt rigtige sted. Her i kategorien finder I vores sortiment af badetøj fra The New til små og store.. Vi håber på, at vores fine sortiment af The New badetøj passer til jeres stil.

The New badetøj er et must-have, når vi når derhen på året, hvor eftermiddagene og weekenderne står på en tur i svømmebassinet eller på stranden. Badetøj kan bruges til flere anledninger, da The New badetøj også blot kan bruges som shorts på de varme dage eller på charterrejsen.

Smart badetøj fra The New til børn

Drenge og piger holder af at lege ude, når vejret er til det. Om sommeren er det skønt at plaske rundt i vandet i badebassinet. Når sommeren endelig er over os, er det virkelig rart at have badetøjet fra The New liggende klar til brug i garderobeskabet.

Ift. badetøjets udseende, foretrækker nogle børn en ensfarvet og enkel stil. Andre børn vil foretrækker, at deres badetøj har flere farver, motiver eller et logo.

Hvordan passer du bedst på dit badetøj fra The New

Badetøj holder til en del - men en tur i svømmehallen eller på stranden kan være hårdt for jeres badetøj fra The New. Sol, saltvand og klor slider på materialet, som badetøjet er lavet af. Slid giver en formindsket levetid for badetøjet, og derfor anbefaler vi, at badetøjet fra The New altid vaskes omhyggeligt.

Den bedste måde at gøre det på, er ved at vaske badetøjet fra The New i koldt vand med en lille smule håndsæbe eller shampoo så snart I har muligheden for det. Undgå at bruge skyllemiddel, da det kan have en negativ effekt på elasticiteten af elastikkerne i badetøjet.

Vores sidste tip til jer, som skal købe badetøj

Vores sidste tip er, at kigge efter noget noget badetøj med UV-beskyttelse, sådan at I på bedst mulig vis, kan beskytte jeres dreng eller pige mod solens UV-stråler.

Tilføjet kurv