Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Calvin Klein badetøj til børn

12
Størrelse

Badetøj fra Calvin Klein

Skal du snart på badeferie eller måske tur i svømmehallen, så kig dig omkring i vores lækre udvalg af badetøj fra Calvin Klein til børn.

Badetøj fra Calvin Klein er helt essentielt at have, når kalenderen skriver juli og august samt ture på stranden og i poolen. Badetøj fra Calvin Klein kan bruges til flere anledninger, da badetøj fra Calvin Klein også skal på en gåtur på stranden.

Pænt og praktisk Calvin Klein badetøj til børn

Drenge og piger elsker at lege ude i det dejlige sommervejr, hvor hvor de rigtigt kan lege i vandet Når sommeren endelig er over os, er det godt at have Calvin Klein badetøjet liggende klar i skabet.

Nogle børn kan godt lide, at deres badetøj har striber, mønstre eller et logo.

Pas godt på dit Calvin Klein badetøj

badetøj fra Calvin Klein kan holde til en del, men udsættes det for meget sol, klor og saltvand, kan det godt være være hårdt for tøjet. Slid er ensbetydende med forringet levetid for badetøjet. Derfor anbefaler vi, at I altid vasker badetøjet omhyggeligt.

Dette gør I bedst ved at vaske badetøjet fra Calvin Klein i koldt vand med en lille smule shampoo eller håndsæbe hurtigst muligt efter det har været i brug. Lad være med at bruge skyllemiddel, da det i sidste ende kan ødelægge elastikkerne i badetøjet.

Sidste tip: Køb UV-badetøj

Vores sidste tip til dig er, at kigge efter noget UV-beskyttende badetøj, sådan at du kan beskytte din dreng eller pige mod solens UV-stråler.

Tilføjet kurv